blinker

Nieuws

Blinker houdt slag om de arm bij bekeruitreiking: "Het zal een pittige wedstrijd worden"

Stan

Voor Regi Blinker zal mogelijk een belangrijke rol zijn weggelegd tijdens de finale van de TOTO KNVB Beker. Mocht Feyenoord op 21 april namelijk weten af te rekenen met N.E.C., dan zal de selectie de zilveren dennenappel ontvangen uit de handen van de oud-Feyenoorder. Tegenover Voetbalprimeur vertelt hij erover. 

"Ik ben ontzettend vereerd, want het is natuurlijk niet iets waar je 30 jaar na dato aan denkt", begint Blinker over zijn uitverkiezing. De ex-speler van de Rotterdammers draagt de club nog altijd een warm hart toe. "Ik ben vaak bij Feyenoord. Bij thuiswedstrijden ga ik vaak kijken. Dat is natuurlijk dit seizoen genieten."

"Toen dat belletje kwam, schrok ik wel een beetje, want ik had het niet verwacht", gaat het inmiddels 54-jarige Feyenoord-icoon verder. "Toen heb ik nog twee dagen bedenktijd genomen. Dat was eigenlijk niet nodig, maar ik wilde het toch even doen, het even laten bezinken. Uiteindelijk heb ik natuurlijk ja gezegd en is het een ontzettende eer. Maar dat allemaal mits Feyenoord wint."

Volgens Blinker heeft de ploeg van Arne Slot de finale namelijk nog niet zomaar gewonnen. "Ik verwacht wel dat het een pittige wedstrijd zal worden. Maar goed, Feyenoord heeft ook laten zien dat ze in grote wedstrijden er overheen kunnen denderen. Dat hebben we ook zondag gezien. Maar als je kijkt naar N.E.C., dat is toch een goede tegenstander. Die zijn in vorm, staan er goed voor en hebben zelfvertrouwen. Dus het wordt een hele mooie wedstrijd. Over het algemeen acht ik Feyenoord wel sterker dan N.E.C., zeker in zo een wedstrijd en zeker met de kans om zo een prijs te winnen."

Delen

Reacties

Nog geen reacties