Bevestigd
yv20221110yv20221110a1b01390

VK Sportphoto

Nieuws

Bijlow knokt om nummer 1 te worden in Qatar

Van de redactie

Iedereen zal zijn mening hebben over wie er bij Oranje onder de lat moet staan, maar één ding staat vast: Feyenoords nummer 1 Justin Bijlow knokt momenteel in Qatar voor een basisplaats.

Bronnen rond het elftal in Qatar weten te melden dat, hoewel de sfeer binnen het elftal uitstekend is, er ook wel degelijk sprake is van een grote drijfveer bij de jonge doelman.

Bijlow staat bekend om zijn 'geen woorden, maar daden' mentaliteit. Hij heeft zijn hoofd dan ook zeker niet neergelegd bij zijn rol als reservekeeper op zijn eerste WK.

De trainingen van Oranje gaan naar verluidt met het mes tussen de tanden. Daarbij is duidelijk zichtbaar dat Bijlow een uitstekende vorm te pakken heeft.

Het is ongebruikelijk dat een bondscoach tijdens een hoofdtoernooi van keeper wisselt, maar statisieken liegen niet: Andries Noppert heeft op 28-jarige leeftijd slechts 32 wedstrijden Eredivisie-ervaring opgedaan. Justin Bijlow al 76. De 21 Europese wedstrijden van Bijlow laten we nog even buiten beschouwing: Noppert keepte nog nooit op Europees niveau.

Voetbalkenners zijn van mening dat Noppert enerzijds geen fouten heeft gemaakt in zijn optreden tegen Senegal, maar anderzijds vooralsnog niet serieus getest is. De vraag is niet of-, maar wanneer de goalie van Feyenoord die zijn rechtmatige plaats onder de lat zal claimen.

Aankomende vrijdag neemt de ploeg van Louis van Gaal het om 17:00 in het Khalifa International stadion op tegen Ecuador voor de tweede wedstrijd op het mondiale eindtoernooi.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Lekker stukje open deuren intrappen...
Dit weten we allemaal allang en natuurlijk doet hij zijn best op de training...
Lijkt me niet echt "nieuws", maar meer analyse of opinie...
Valt me hier vaker op... Stukje waarin duidelijk even iemand het niet eens is met iets (nu dat Bijlow niet keept) en dat kwijt moet... supportersgedrag... allemaal prima...

Maar breng het dan niet als nieuws als het alleen maar een herhaling is van dingen die we allemaal allang weten... Alleen als je nieuwe feiten brengt is iets nieuws...
Een journalist hoort niet zijn eigen mening te ventileren. Prima om stukjes je schrijven uit een Feyenoord hart. Voor nu is Noppert gewoon de juiste keuze hoe jammer ook. Bijlow moet gewoon zijn best doen dat als Noppert uitvalt hij er klaar voorbij. Niets meer en niets minder.
Die reacties oo dit artikel op Twitter: Het is weer ouderwets genieten. 😄

Wij schrijven hoe de vork in de steel zit, bevestigd door bronnen. Maar mensjes uit de provincie met voorliefdes voor AZ, Heerenveen en Ajax weten het allemaal beter. Geweldig.
Met dit soort artikelen maak je jezelf en Feyenoordfans volledig belachelijk. Iets brengen als een primeur terwijl er 0,0 informatie in staat behalve dat Justin een voorbeeldprof is. Journalistieke waarde ontbreekt en in heel het stuk sijpelt Calimero XXL door. Denk vooral dat het rancune is van andere clubs, maar ook genoeg Feyenoorders vinden dit soort artikelen belachelijk.
Niet zo denigrerend met mensjes reageren joh.
Ziet er zo aangebrand uit.
Ooit is vd Gijp er mee begonnen en half Nederland heeft het overgenomen.
Rotterdam ligt ook in de provincie toch? Daarnaast komt het merendeel van de Feyenoord aanhang niet uit Rotterdam maar vaak van ver daarbuiten. Niet zo denigrerend doen met mensjes uit de provincie.
Bijlow krijgt onder Koeman pas weer een kans in het Nederlands elftal. Louis zie ik nog niet snel van zijn geloof afstappen met Noppert onder de lat. De kansen komen nog wel voor Justin.
Noppert gaat uiteraard niet eruit als NL wint. Misschien dat Bijlow tegen Qatar mag spelen.
Zijn er nog ontwikkelingen bij de 2 onbekende namen voor de nummer 6 positie? werd gezegd dat we kans maken als we 1e werden in dr groepsfase
Noppert zal wel naar Ajax gaan, zolang die oude Blind daar zit zal Bijlow geen kans krijgen. De oude Blind speelt daar in een kwalijke rol, Berghuis is toen bij het EK waar hij niet speelde te verstaan gegeven om naar Ajax te gaan, anders geen WK selectie. Wijnaldum is net zo afgeserveerd die moest plaats maken voor Klaassen en Taylor. Ik kan niet wachten totdat de huidige staf van bij oranje weg is.
Bijlow komt er alleen nog in als Noppert een foutje zou maken of een mindere vorm laat zien in een wedstrijd.
Precies. De zin "De vraag is niet of-, maar wanneer de goalie van Feyenoord die zijn rechtmatige plaats onder de lat zal claimen" is een beetje overtrokken..
Letterlijke woorden van een KNVB-bron. Wij schrijven wat er speelt en wat er gezegd wordt door betrokkenen.
Waarom betwisten mensen altijd je bronnen. Ik geloof hier echt in. Weet bijna zeker dat als Koeman trainer word hij gelijk de 1e man word. En hopelijk op het WK al..
Dan hoop ik dat deze bron Frans Hoek is 😉
Vraag me af wat er te claimen valt als Louis beslist en hij kennelijk helemaal weg is van Noppert - die het in de eerste wedstrijd ook nog eens foutloos deed.
Gelijk 15 milj meer waard dan. Als ze verwachten dat noppertje nu al 20 is na 1 wedstrijdje waarin ie niks te doen had
Zou echt fantastisch zijn als Bijlow van Gaal van gedachten laat veranderen!
Misschien moet hij dan eerst met Louis een wippie maken. Hij staat al een tijdje droog.