bijlow-lazio-uit

VK Sportphoto

Nieuws

Bijlow moet zich toch melden in Zeist

Rokus1908

Tijdens de persconferentie van het Nederlands elftal in Zeist ging bondscoach Louis van Gaal dieper in op het ontbreken van Justin Bijlow in de selectie van het Nederlands elftal. De komende interlandperiode, die gelijk ook de laatste is voorafgaand aan het WK, neemt Nederland het op tegen Polen en België. Van Gaal gaf voor de camera van de NOS een toelichting op zijn selectiebeleid. 

Van Gaal gaat in op de vraag hoe het kan dat Bijlow één jaar geleden nog de eerste keeper was en nu niet eens bij het vierkoppige keeperscorps aanwezig is: "In ieder geval moet je altijd leveren, en dat heeft hij zeker in het begin van dit seizoen niet gedaan. Zeker in vergelijking met de andere keepers. Wij kijken naar teamfuncties en het stoppen van een bal is niet de enige functie van een keeper."

De hoofdtrainer van het Nederlands elftal legt uit dat er los van de mindere prestaties ook nog iets anders speelde: "Ik wilde spelers leren kennen, dus dat ik niet in november een speler uitnodig die ik nog niet gecoacht heb. Dit wil dus niet zeggen dat Bijlow uitgesloten is voor de wedstrijden tijdens het WK in Qatar."

Bijlow mag zich deze week zelfs tóch, al is het voor even, melden bij de selectie van Louis van Gaal: "We willen de keepers namelijk ook nog zien in de testen die wij wetenschappelijk hebben vastgesteld, die kunnen leiden tot het stoppen van meer penalty’s." Al met al lijken de kansen van Bijlow op het WK deze winter in Qatar nog zeker niet verkeken. 

Delen

Reacties

Zou niet eens onder die hond van van Gaal willen spelen. Lekker thuis blijven. Eer aan jezelf houden.
Een wetenschappelijk testje laten doen door keeper Frans hoek en dan weer naar huis.

Niet met je laten piepelen Bijlow, lekker thuis blijven.
Als Justin verstandig is meld ie zich af met griep
Inderdaad. Ik zou überhaupt van Gaal de kol*re laten krijgen na deze vernedering. Lekker statement maken: “Vanaf 1 januari ben ik weer beschikbaar voor oranje”. Hopelijk gaat Koeman wat respectvoller met hem om.
welke griep? Vogelgriep, Corona, of VanGaalgriep?
Dit is gewoon een verkapte manier om te zeggen dat hij een foute keuze heeft gemaakt en Bijlow toch gewoon bij de selectie wil hebben. Die gaat gewoon mee naar het WK.
Scherpen was dan ook fout? Want die komt ook opdraven…
inderdaad, en onze onzekere keeper ( laatste tijd ) nog onzekerder maken vlak.voor psav-FEYENOORD..het heeft gewerkt.
Niet doen.
'Het is nu wetenschappelijk aangetoond dat..'
Op z'n lvg manier dan.
Bijlow moet gewoon weigeren voor een oefening om penalty's te stoppen, van haal is knettergek. De keeper met de meeste potentie word gepasseerd en moet je kijken welke keepers er wel worden geselecteerd. En ook het hele selectie beid klopt van geen kant, spelers die nooit spelen worden toch geselecteerd.
"Testen die wij wetenschappelijk hebben vastgesteld..." Alsof ons Lowieke enig idee heeft hoe wetenschap werkt. Heeft zich gewoon iets aan laten praten waarmee hij later hoopt zijn eigen genialiteit uit te roepen, als een keeper toevallig een bal tegenhoudt.
Het is dat het hem zijn WK plek zou kosten, maar eigenlijk zou Bijlow zich helemaal niet moeten willen lenen voor deze kolder.
Wat een demagoog die van Gaal. Bijlow moet zich melden om een penaltytest te doen.. Als ik Bijlow was zou ik maar daar niet voor laten lenen. Laat dat kliekje het lekker uitzoeken.
En dan een eventueel WK missen en je hele carrière een stempel opgedrukt krijgen. Ja, heel realistisch voor een topsporter.
Heel realistisch is dat Bijlow zijn kansen op een WK met deze trainersstaf gering zijn. Het getuigt van persoonlijk om je niet te laten piepelen met een keeperstest. En dan ook nog eens samen met Scherpen. Er zijn grenzen.
Van gaal: noppert zit bij oranje omdat hij een bal tegenhoudt...
Waarom Bijlow er niet bij zit; "Je moet meer kunnen dan alleen een bal tegen houden "
🤯🤷‍♂️🤦‍♂️
Ik zat nog te bedenken hoe ik dat ging zeggen, maar jij omschrijft het perfect. Wat een clown die lvg