varkenoord ballen

Jeugd

Overzicht Academy: Feyenoord O17 en O13 schieten met scherp

Feyenoord Onder 17 en Onder 13 zijn dit voetbalweekend behoorlijk uit hun slof geschoten als het gaat om de productie van doelpunten. Onder 17 behaalde tegen Hollandia dubbele cijfers en won met liefst 11-0. Onder 13 schoot ook met scherp en zegevierde in de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven met 9-1. Ook in de wedstrijd van Feyenoord Onder 18 vielen veel goals, alleen trokken zij wel aan het kortste eind tegen de leeftijdgenoten van PSV (4-3 verlies). De verslagen lees je in dit bericht.

Onder 18 verliest spektakelstuk van PSV
Net als Feyenoord 1 heeft ook Onder 18 dit weekend met 4-3 verloren van PSV. In een waar spektakelstuk kwam het team van trainer Henk Brugge op De Herdgang al vroeg op achterstand, maar wist het in de slotfase van de wedstrijd toch nog knap terug te komen tot 3-3. In de blessuretijd maakten de Eindhovenaren echter alsnog de winnende treffer: 4-3.

PSV Onder 18 - Feyenoord Onder 18 4-3
Scoreverloop
3’ 1-0 Geerts
6’ 2-0 Jansen
55’ 2-1 Van der Heijden
63’ 3-1 Van den Heuvel
76’ 3-2 Rust
85’ 3-3 Sarigül
90+2. 4-3 Bars

Opstelling Feyenoord Onder 18
Haksteeg, Clarinda, Giersthove (74. Pusic), De Blok, Breinburg, Rais (63. Van Tol), Sauer (82. Elmensdorp), Plug, Rust, Van der Heijden (63. Sarigül), Sliti (46. Redmond)

Monsterzege voor Onder 17 op Hollandia
Feyenoord Onder 17 behaalde tegen Hollandia Onder 17 haar eerste overwinning in de competitie. De ploeg van trainer Davey van den Berg had geen kind aan de club uit Hoorn, dat als enige amateurvereniging op het hoogste niveau actief is. Na een 6-0 ruststand stopte de teller uiteindelijk bij 11-0.

Feyenoord Onder 17 – Hollandia Onder 17 11-0
8’ 1-0 Otte
10’ 2-0 Fuaad
18’ 3-0 Sneijer
30’ 4-0 Rambocus
43’ 5-0 Ezeb
45’ 6-0 Sneijer
54’ 7-0 Otte
57’ 8-0 Van Persie
69’ 9-0 Kraaijeveld
77’ 10-0 Cruz
89’ 11-0 Kraaijeveld

Opstelling Feyenoord Onder 17
Ka, Hiwat, Otte, Sebbar, Moses (61. Zijp), Diniz Lima, Cruz, Rambocus (46. Van Persie), Ezeb (61. Janssen), Sneijer (46. Kraaijeveld), Fuaad (61. Soutekouw)

Onder 15 met minimaal verschil voorbij Go Ahead Eagles
In de thuisontmoeting tegen Go Ahead Eagles lukte het Feyenoord Onder 15 om haar derde winstpartij van het seizoen te boeken. Dankzij een treffer van Musa Kargbo werd het 1-0 en wist de ploeg van oefenmeester David Toxopeus zodoende de honderd procent score in de competitie te behouden.

Feyenoord Onder 15 - Go Ahead Eagles Onder 15 1-0
62’ 1-0 Kargbo

Opstelling Feyenoord Onder 15
Thomassen, Valentijn, Palmberg, Roovers, Nobel (60 Soewarto), Rueck, Nahany (41. Khan), Koka (41. Nirk), Kargbo, Onunta, Hoepel

Onder 14 in slotminuut onderuit tegen ADO Den Haag
Feyenoord Onder 15 is in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag tegen haar eerste nederlaag aangelopen. Na de eerdere twee overwinningen op De Graafschap en FC Twente/Heracles bleek ADO Den Haag op Varkenoord met 1-2 te sterk. De winnende treffer van de ploeg uit de Hofstad viel in de laatste minuut van de reguliere speeltijd.

Feyenoord Onder 14 - ADO Den Haag Onder 14 1-2
7’ 0-1
25’ 1-1 Akkermans
70’ 1-2

Opstelling Feyenoord Onder 14
Van Bennekom, Zwartjes, Pieterse, Faik, Janssen (64. Nouamani), Aserie, Wilbrenninck-van Cuilenborg, Akkermans, Puati, Hornsta, Black (56. Silva Dias)

Onder 13 maakt er negen tegen FC Eindhoven
Feyenoord Onder 13 heeft de goede vorm van de laatste weken op uitstekende wijze een vervolg weten te geven. Het team van trainer Martijn den Haan kwam in het thuisduel met FC Eindhoven opnieuw goed voor de dag en liet het krachtverschil duidelijk zien in het maken van doelpunten. Na 66 minuten stond er een tussenstand van liefst 9-0 op het scorebord. In de laatste minuut redden de bezoekers nog de eer: 9-1.

Feyenoord Onder 13 - FC Eindhoven Onder 13 9-1