karim-el-ahmadi

VK sportphoto

Nieuws

Karim El Ahmadi gaat stage lopen op Varkenoord

Van de redactie

Karim El Ahmadi keert terug bij Feyenoord. Dat meldt de 37-jarige oud Feyenoorder bij FC Rijnmond. Het is de bedoeling dat de voormalig aanvoerder van de Rotterdamse club op korte termijn stage gaat lopen als jeugdtrainer.

“Ik kwam toevallig Rini Coolen (hoofd jeugdopleiding van Feyenoord) donderdag tegen bij de wedstrijd Feyenoord - Sturm Graz. Ik wil wel binnenkort gaan meelopen bij de jeugd van Feyenoord. Kijken hoe de trainers het doen en/of ik het leuk ga vinden om het zelf ook te gaan doen,” aldus El Ahmadi. Vorige maand vertelde El Ahmadi al tegenover de NOS dat hij vanuit Feyenoord de vraag had gekregen om eens te komen kijken in de jeugdopleiding. Daar is dus gehoor aan gegeven.

Het staat nog niet vast wat de oud middenvelder precies gaat doen in de toekomst. Het begeleiden van spelers is iets wat ‘King Karim’ ook heel mooi lijkt. "Dat lijkt me ook heel leuk. Om ze te begeleiden in hoe ze moeten leven, vertellen wat je zelf heb meegemaakt. Financiële ondersteuning is ook belangrijk, iets wat veel voetballers vergeten. Je ziet dat ze na hun carrière vaak geen geld meer hebben. Daar kan ik met een speler vaak over praten."

Delen

Reacties

The return of Buurtvader!

Na zijn vertrek is het jarenlang chaos geweest. Niemand wist zich meer raad zonder de onbetwiste buurtvader; velen hebben t geprobeerd maar bezweken onder de grote druk door in zijn voetsporen te treden. Karim kon het niet langer aanzien en besloot dus toch terug te keren om het machtsvacuüm tijdelijk op te lossen, zodat hij de transitie naar de volgende generatie buurtvader kan doen versoepelen.