Ramon Hendriks

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Ramon Hendriks terug op het veld van 1908

Van de redactie

De dit seizoen aan FC Utrecht verhuurde Ramon Hendriks heeft vanmorgen op het trainingscomplex 1908 een veldtraining afgewerkt. De 21-jarige verdediger raakte half juni zwaar geblesseerd, twee weken nadat bekend werd dat Hendriks aan FC Utrecht werd verhuurd.

Op 8 juni werd bekend dat Hendriks voor één jaar verhuurd zou worden aan FC Utrecht. Nog geen twee weken later kwam het nieuws naar buiten dat de verdediger een kruisband afscheurde tijdens een vakantie. Een lange revalidatie van ruim acht á negen maanden staat voor zo’n blessure.

Vanmiddag was tijdens de openbare training te zien dat hij, apart van de groep, een trainingsprogramma afwerkte. Na een uitgebreide warming-up werd er uiteindelijk ook met een bal getraind. Na ongeveer 45-60 minuten liep de verdediger met een grote glimlach het veld af terug het complex in. Overige aanwezige op het veld waren de spelers zonder interland verplichtingen en een aantal spelers van Onder 21. 

fdbb-cnxkaejbu2-1
Feyenoordtraining.nl

Foto's: Jim Breeman Sports Photography

img-2553
img-2670-2
img-2703
img-2855-2
img-2634
img-3057
img-2994

Delen

Reacties

Hoe hoog is die optie eigenlijk ook alweer?
Utreg heb optie tot koop toch. Ik vind het jammer.
Ben ik mee eens. Feyenoord kan hem wel weet terugkopen, mocht Utrecht hem na dit seizoen niet kopen dan aansluiten bij de selectie.
Hij kan centraal en back, die is niet slechter dan Rasmussen en Bjorkan.
Goed nieuws, zeker voor hem zelf. Ben zelf ooit van deze blessure hersteld en dat is geen pretje. Met name de angst overwinnen.
Wat geweldig voor Ramon. Zo fijn als je wat kan doen buiten.