bijlow-jc2

Nieuws

“Bijlow traint als een beest”, maar Noppert waarschijnlijk toch de voorkeur

Puck

Vandaag traint Oranje voor de laatste keer serieus op het trainingscomplex in Qatar dat ze, pikant genoeg, delen met Argentinië voor de wedstrijd tegen Argentinië. Onze ingewijde in Qatar heeft de laatste week gade geslagen en trekt slechts één conclusie: “Niemand begrijpt waarom Bijlow niet op doel staat, hij traint echt als een beest”.

Voor de jonge Feyenoord-doelman is de deelname aan het WK een goede training, maar tot dusverre ook een teleurstelling. Geen seconde stond Bijlow op het veld, en daar begrijpt niemand wat van: “Iedereen die bij de trainingen mag komen kijken, pers en genodigden zien daar een super fanatieke keeper op het veld staan die de meest onmogelijke ballen uit alle hoeken pakt en zijn naam is niet Noppert. Ik hoor dit verhaal bijna dagelijks aan”.

Van zwichten lijkt de bondscoach in elk geval niks te weten: “Noppert krijgt veel rust op de trainingen, maar eerlijk is eerlijk; hij keept niet onaardig natuurlijk tijdens de wedstrijden. Daar gaat het uiteindelijk om”.

Alle signalen wijzen tot dusverre op het feit dat Bijlow morgen niet onder de lat gaat beginnen. Vooralsnog gebruikt Van Gaal hem tijdens deze WK-periode vooral om de aanvallers van Oranje maximaal te testen op de trainingen, of is dit onderdeel van de langetermijnstrategie van de bondscoach om een super getergde Bijlow onder de lat te zetten op het moment dat het meeste er toe doet?

De ploeg van bondscoach Louis van Gaal verschijnt om 16.00 uur Nederlandse tijd op veld 6 van de Qatar University. Alleen het eerste kwartier zijn journalisten welkom, daarna gaat Oranje achter gesloten deuren verder. Van Gaal en Scaloni geven ook allebei een persconferentie in Doha, Van Gaal om 13.30 uur en Scaloni om 14.15 uur.

Morgenavond speelt het Nederlands elftal de belangrijke wedstrijd tegen Argentinië om 20:00 voor de kwartfinale van het WK.

Delen

Reacties

Weet jij niet iets over die verhalen dat Van Gaal kwaad is dat hij wel hard wilde rennen om de conference league finale te halen en niet voor oranje. Schijnt dat ze hem dat kwalijk nemen.
Deze quote ook:
"Of is dit onderdeel van de langetermijnstrategie van de bondscoach om een super getergde Bijlow onder de lat te zetten op het moment dat het meeste er toe doet?"

Sorry hoor, maar dit is je reinste onzin wat er hier geschreven wordt. Ik schaam me er gewoonweg voor als je dit op durft te schrijven.
Dat wil ik dan bij Feyenoord ook weleens zien, dat hij de meest onmogelijke ballen stopt.
Laat ie eerst maar eens een foutloze wedstrijd keepen
Hij wordt zwaar overschat
jij hebt de laatste wedstrijden gemist begrijp ik.
Lazio thuis gemist? Bijlow was weergaloos.

Noppert heeft nul internationale ervaring en die Argentijntjes weten wel hoe ze daar mee om moeten gaan. Ik vind het een zware belediging voor Bijlow door die stinkneuzen.
Maar Noppert heeft zich wel bewezen? De man die houdbare ballen pakt, die vakkundig door de NOS worden opgewaardeerd tot wereldreddingen. En bij een tegengoal van Ecuador, waar hij de rebound weggeeft, horen we niemand. Had Bijlow of Pasveer hetzelfde gedaan was het breed uitgemeten. Niets tegen die jongen persoonlijk maar die hele hype rondom hem is ronduit lachwekkend. Maar goed, nu weten we gelukkig wel dat het een achter, achter, achter, achterneef is van darter Danny Noppert. daar heeft de NOS wel aandacht voor.
“Noppert doet het goed”.
Laat me alsjeblieft een redding zien die elke andere keeper niet had gehad.
Hij is keeper, hij moet ballen tegen houden.
Ik ben zelf groot fan van Bijlow. Maar ik zie geen enkele reden waarom van Gaal nu van keeper zou moeten wisselen. Noppert doet het - ook voor mij verrassend - buitengewoon goed. Van Gaal nam een groot risico en het pakte (tot nu toe) goed uit. Jammer voor Bijlow, maar zijn kansen komen heus nog wel.
Ben ook aangenaam verrast. Maar ja de meeste roepen natuurlijk ook maar wat. Want wanneer kijk je nou een wedstrijd van Heerenveen verder dan die tegen ons? Hoopte ook op Bijlow natuurlijk. Maar hij doet 't goed die lange. En alles beter dan dat knotje op doel
Buitengewoon goed? Wat is er buitengewoon aan? Alle reddingen waren houdbare ballen en bij de goal van Ecuador gaat hij niet eens vrijuit. Hij wordt gruwelijk gehypet.
Knap van Bijlow dat hij zo gemotiveerd blijft trainen, hopelijk plukken wij er de vruchten van in de tweede seizoenshelft!
We moeten er niet te lang over drammen hoor. Welke trainer wisselt halverwege het toernooi zomaar van keeper? Zeker als er geen fouten zijn gemaakt door Noppert. Pech gehad, maar tot dusver kun je Louis niks verwijten, het gaat gewoon best goed.
Nou, als Nederland zijnde mag ik toch hopen dat je wint van C-landen als Senegal, de USA en Ecuador. De laatste is alleen niet gelukt. F-landen als Qatar zullen we het maar niet over hebben.
Wat een kansloos artikel. Wie is overigens die ingewijde die dit allemaal roept?
Ik denk dat het taalgebruik in de geciteerde stukken je flink op weg kan helpen in welke hoek je het moet zoeken... In ieder geval geen objectieve journalist van bv een grote krant...
Keuze is gemaakt. Helaas voor Bijlow: hij zal moeten wachten op zijn kans onder Koeman
Stop met valse hoop geven aub. Bijlow gaat geen enkele minuut spelen dit WK.