yv20221022yv20221022a1b05318

VK Sportphoto

Nieuws

Gemeente Utrecht legt Feyenoord volledig Rotterdamse buscombi op

FeyenoordTM

Op 8 januari 2023 wordt voor Feyenoord de Eredivisie hervat. De Rotterdammers nemen het die dag om 12:15 op in De Galgenwaard tegen FC Utrecht.

Feyenoord krijgt de volledige beschikking over het uitvak bij FC Utrecht: 1200 kaarten. Uitsupporters kunnen voor €26,- hun entreebewijs bemachtigen.

Voorheen kreeg Feyenoord de beschikking over meerdere opstapplekken voor de (auto- en bus)combi, onder meer vanaf Rotterdam en Woerden. Dat is dit seizoen anders.

De club laat vanmorgen op Twitter weten dat er géén opstapplek in Woerden zal zijn: Op last van de Gemeente Utrecht is Feyenoord een volledige buscombi vanaf Rotterdam opgelegd.

  • Start verkoop voor diamondcardhouders: Dinsdag 13 december om 09:00 uur
  • Start verkoop voor goldcardhouders: Woensdag 14 december om 18:00 uur
  • Start verkoop voor silvercardhouders: Zaterdag 17 december om 09:00 uur

Er zijn in totaal twee kaarten beschikbaar voor mindervaliden en twee kaarten voor begeleiders. De kaarten voor mindervaliden zijn € 15,00 per stuk, de begeleider is gratis.

Mindervalidesupporters kunnen zich vanaf dinsdag 13 december 09:00 uur tot zaterdag 17 december 17:00 uur per mail aanmelden bij de DLO van Feyenoord. De DLO (Disability Liaison Officer) is een vast aanspreekpunt voor allerlei vragen over de faciliteiten en toegankelijkheid van de mindervalide Feyenoord-supporters in en rondom het stadion. Aanmelden kan via DLO@feyenoord.nl.

Als er meer aanmeldingen dan beschikbare kaarten zijn, vindt er op maandag 19 december achter de schermen een loting plaats tussen alle aanmelders. Zij worden per mail geïnformeerd of ze voor deze wedstrijd zijn ingeloot of uitgeloot. De ingelote supporters krijgen tevens per mail te horen hoe zij de kaarten kunnen betalen en hoe zij de kaarten ontvangen. 

Delen

Reacties

Nog geen reacties