Primeur Bevestigd
yv20221013yv20221013a9a09855

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord overweegt netten te plaatsen tegen Ajax

FeyenoordTM

Feyenoord overweegt om de tien meter hoge veiligheidsnetten in te zetten voor de Eredivisiekraker tegen Ajax. 

Vorig seizoen stond dit ook op de planning. Een COVID-19 golf gooide destijds roet in het eten, waardoor de klassieker tussen Feyenoord en Ajax zonder toeschouwers werd afgewerkt.

Dit seizoen staat het treffen met Ajax op zondag 22 januari om 14:30 op het programma van de Eredivisiekalender.

Het besluit van Feyenoord komt niet uit de lucht vallen. In het UEFA Europa League duel tegen Lazio vlogen er recentelijk nog verschillende objecten richting het veld, waaronder een katheter.

Feyenoord hoopt het Eredivisieduel tegen Ajax zonder boetes en gevolgen vanuit de KNVB te kunnen doorstaan. Een definitief besluit moet nog volgen.

Op voorhand is duidelijk dat komende klassieker voornamelijk Ajax-speler Steven Berghuis kritiek moet duiden van de aanwezige Rotterdamse supporters. Berghuis maakte in de zomer van 2021 de gevoelige overstap van Rotterdam naar Amsterdam. 

Het treffen van komende januari wordt voor Berghuis de eerste keer in het shirt van Ajax met een gevulde Kuip tegen zich.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Het is jammer dat er netten gespannen moeten worden maar volkomen gebruikelijk. Het wordt tijd dat de hersenlozen - die Feyenoord met hun acties in diskrediet brengen - hard worden gestraft met stadionverboden. Deze gasten moet je geen aandacht aan besteden. Zijn Feyenoord onwaardig.
Is het niet handiger om die netten gewoon om Amsterdam heen te zetten?
Het verstand van mensen is echt laag.Mensen die berghuis van alles wensen en willen doen.Leuke is feyenoord heeft nog wat geld in het laatje gekregen dankzij berghuis. En aaaal die debielen die dingen slopen en vuurwerk afsteken dat vinden jullie prachtig dat kost feyenoord geld.Blijkbaar is de haat naar ajax groter dan de liefde voor feyenoord. Ik vind dat soort gedrochten geen feyenoordfan. Jullie zijn gewoon in jullie hart een teleurgestelde ajaxied
Teleurstellend dat ook op 1908.nl in toenemende mate de hersenloze frustratiesupporters de boventoon gaan voeren. Met name de opmerkingen over 'Berghius' ;-) zijn tenenkrommend kwalijk. Dat is gewoon een heel goede voetballer die helaas voor de 'verkeerde' club is gaan spelen maar dat is/was jammer maar wel zijn goed recht.
In de jaren dat hij voor Feyenoord uit kwam, was hij vaak een van de zeer weinige lichtpuntjes in de grijze atmosfeer van het Stam-/Advocaatvoetbal. Dat bepaalt mijn beeld voor hem. Verder wens ik hem en zijn huidige club een leuke nederlaag toe op 22 januari 2023. Dat dan weer wel.
Neem aan dat je op de comments doelt?
was je van plan om iets teondernemen dan.Dit is een goed plan.Net dat feyenoord geen uit fans mee moet nemen naar uitwedstrijden in europa.Dankzij die doorgesnoven debielen.Sta je tijdens de wedstrijd op de trap hup wegwezen stadion verbod. Word je gesnapt met vuurwerk hup de boete mag die dwaas betalen. Dat tuig moet t stadion uit
Die ***** gaat nog nooit zo veel haat en spreekkoren tegen zich krijgen als in die wedstrijd.
Jammer dat de normale supporters alweer slachtoffer zijn van het gedrag van de tokkies en hooligans
Als ik voor mezelf spreek voel ik me geen 'slachtoffer' als ik een wedstrijd door een net heen moet aanschouwen. Het spel is alsnog prima te aanschouwen. Het heeft ook wel wat, die netten.
Het spel is nog steeds heel goed te volgen idd, maar de reden waarom die netten er staan blijft treurig helaas
Hamers, bakstenen en Cobras meenemen! Laat hem gauw de cholera genieten!
Ik hoop dat je een stadion verbod voor het leven krijgt. Hoe kun je zoiets zeggen en je club naar naar de verdommenis helpen. Feyenoord is in stijgende lijn en jullie maken het kapot vreselijk.
en vervolgens jou dat vuurwerk in je reet stoppen.Vuile tokkie
Benieuwd wat ze met vak Z gaan doen. Het vak waar geen netten voor geplaatst mogen worden in verband met TV rechten ESPN. Ook het vak waar de meeste objecten vanaf gegooid worden. Maar ook een vak waar veel seizoenkaarthouders een kaart op hebben.

Niet gek dat de verkoopinfo nog niet bekend is.
én een vak vanwaar Berghuis voor één helft eenvoudig te raken is mocht hij vanaf rechts spelen.
Mijn advies! Plaats netten anders hoeft onze grote vriend geen korner te nemen! Ik weet zeker als meneer te dicht in de buurt van een zijlijn komt hij van alles naar zich toe krijgt geworpen.

Die kleine ratte kop!
Daarom juist niks ophangen. Laten krijgen wat ie verdiend.
kansloos figuur.Dan moet de me jou neerschieten dat verdien jij
weet je jij noemt het een verrader maar hoe moeten we dat tuig die feyenoord een slechte naam bezorgt dan. Dat is tig keer erger
Lekker bezig Muntendam mijn zege heb je alvast. Ben het roerend eens met hoe jij erover denkt... Tuig mijden uit stadion en weer op naar echte gezellige mooie VOETBAL avonden in de Kuip
Ik heb een donkerbruin vermoeden dat de betreffende speler geblesseerd in de hoofdstad blijft ;-)
of hij maakt de winnende treffer en gaat het als een idioot vieren
Tsja en is hij de lachende derde. Lacht al die nare idioten in het gezicht uit ik ga dan echt stuk van lol... Niet omdat ik wil dat Ajax wint van Feyenoord. Maar gewoon omdat Berghuis jullie in je gezicht ken uitlachen
vind die kanslozen erger die vuurwerk gooien en dingen slopen dan wat berghuis heeft gedaan hoor