bijlow

Opinie

Bijlow verkozen tot beste man bij Feyenoord in verloren topper

Stan

Justin Bijlow is door supporters gekozen als uitblinker aan Rotterdamse kant in de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV. De goalie kon niet voorkomen dat de bezoekers via twee doelpunten de drie punten mee naar Eindhoven namen, maar zorgde er met een aantal knappe reddingen wel voor dat de schade voor de thuisploeg beperkt bleef. 

Het team van Arne Slot kwam zondag tegen PSV niet goed genoeg voor de dag om aansluiting te vinden bij de ongenaakbare koploper. Dat blijkt ook uit de cijfers, die met onder andere zeven onvoldoendes niet mals zijn. Buiten Bijlow wordt dan ook geen enkele speler beoordeeld met een cijfer van hoger dan 6,5. De doelman zelf ontvangt een 7,3 voor zijn optreden zondagmiddag, waarbij hij onder andere redding bracht op een omhaal van Luuk de Jong en een inzet van Malik Tillman. 

Dat een keeper het hoogste cijfer ontvangt, is meestal geen goed teken. Ook in dit geval blijkt dat zo: Bijlow houdt zijn ploeg op de been terwijl de veldspelers er niet in slagen er genoeg in te leggen aan de andere kant van het veld. Zo verliest Feyenoord het duel met 1-2, door twee Eindhovense doelpunten waarbij Bijlow weinig te verwijten valt. 

Beoordelingen Feyenoord vs PSV

Justin Bijlow Justin Bijlow
7,3
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
4,6
Gernot Trauner Gernot Trauner
6,2
David Hancko David Hancko
6,4
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
6,4
Mats Wieffer Mats Wieffer
6,4
Quinten Timber Quinten Timber
6,5
Ramiz Zerrouki Ramiz Zerrouki
5,0
Calvin Stengs Calvin Stengs
4,7
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
5,4
Luka Ivanusec Luka Ivanusec
4,2
Marcos López Marcos López
5,0
Yankuba Minteh  Yankuba Minteh 
5,5
Igor Paixão Igor Paixão
4,8
Ayase Ueda Ayase Ueda
5,9
Antoni Milambo  Antoni Milambo 
6,4

Delen

Reacties

Kan ook niet anders, alle ballen gingen op Bijlow.