hartman

VK Sportphoto

Nieuws

Hartman countert boze PSV-fans: "Eerste wat ik gedaan heb, is Teze een berichtje sturen"

Stan

Quilindschy Hartman en Jordan Teze knalden tijdens de openingsfase van Feyenoord - PSV hard met de hoofden tegen elkaar. Beide spelers lagen daarna een tijdje op het veld en de linksback liet na het duel weten, niks meer te herinneren van de botsing. Onder een Instagram-post van ESPN, waarin het incident wordt aangehaald, reageert Hartman op een deel van de achterban van de Eindhovenaren, die hem de botsing kwalijk nemen. 

Hartman, die als aanstichter van de botser wordt gezien door de PSV-fans, wordt vooral verweten geen excuses te hebben gemaakt richting Teze. De verdediger besluit daarom een reactie te plaatsen onder de post van ESPN: "Het eerste wat ik gedaan heb, is uiteraard Teze een berichtje sturen, nadat ik hem in het stadion al gesproken had en mijn excuses had aangeboden", begint Hartman, die dus wel degelijk contact had met de PSV'er. "Maar dat weet de buitenwereld helaas niet."

Of Hartman na zijn hoofdblessure 'gewoon' weer van de partij zal zijn tijdens de wedstrijd tegen FC Volendam van aankomende donderdag, is vooralsnog niet bekend. 

Delen

Reacties

Wat de buitenwereld wel en niet wil, is niet zo relevant in deze, als je als Q. Teze netjes benaderd hebt gaat het verder niemand ene fl***er aan hoe dat is gedaan, wanneer dat is gedaan enzovoorts. Wat een gejank van een stel 'overgevoelige' moraalridders. Wanneer een speler van hun een dergelijke ongelukkige (het was wel een druistige actie natuurlijk) overtreding maakt, hoor je ze niet over excuses maken...
Ongekend hoeveel jankpsvers ik voorbij heb zien komen op voetbalfora’s. Het lag alleen maar aan de scheids of aan schoppende Feyenoorders, tot ze uit het niets twee goals maken, toen was het weer een kwaliteitsverschil. Stelletje clowns bij mekaar
Janken is de cultuur daar, Janker nummer 1 is niet voor niks hun aanvoerder.