Betrouwbaar
Geertruida met filter

VK Sportphoto

Nieuws

BILD: 'Borussia Dortmund wil vol voor Geertruida gaan'

FeyenoordTM

Enkele dagen geleden werd duidelijk dat Borussia Dortmund zijn oog op Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida (22) heeft laten vallen. 

Daags na het bericht kwam de Duitse tak van Sky Sports met een bevestiging op het nieuws. Zondagavond is het volgende Duitse medium aan zet.

Volgens BILD willen Die Borussen werk maken van de komst van Geertruida, die al langer wordt begeerd door de Bundesliga-club. Geertruida staat bij Feyenoord tot medio 2024 onder contract. Hij wordt vertegenwoordigt door zaakwaarnemersbureau Wassermann.

Een contractverlenging tot medio 2025 lag afgelopen zomer al voor de hand, maar alle betrokken partijen konden elkaar nog altijd niet vinden. Een winters vertrek van Geertruida is niet ondenkbaar.

Dortmund zoekt versterking voor de rechter kant van de verdediging. Het profiel van Lutsharel Geertruida past volgens BILD perfect in het plaatje van de huidige nummer 6 van de Bundesliga. Volgens Sky Sports zal Dortmund eerst moeten verkopen voor het toe kan slaan op de transfermarkt. 

Afgelopen seizoen werd de belangstelling van Borussia Dortmund voor Geertruida tijdens de knockout-fase van de UEFA Conference League groter en groter. BvB zag in Tirana aan hoe Feyenoord de runner-up van het Europese toernooi werd.

In het shirt van Feyenoord speelde Geertruida tot zo ver 125 duels. Daarin pakte hij 10 gele kaarten, scoorde hij 13 goals en leverde hij 4 assists in 8.664 minunten speeltijd.

9bae10ca-9784-46eb-8b44-e04734c9ea35

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Weer een dikke *** verhaal.zoals zoveel.Beter zkr weten dat je bron klopt
18 mln en een grote strik er omheen.
Zeefuik diks kasius zoiets zal dan wel komen
Diks 🙈ik was blij dat ik die naam nergens meer zag. Bedankt voor de herinnering 😉🤣
Dat zou een grote aderlating zijn voor ons. Zijn vervangers zijn toch wel een aantal niveaus minder. Hopelijk kunnen we hem tot de zomer behouden!!
Dortmund heeft heus wel wat te besteden, en die gaan ook nog eens de hoofdprijs krijgen voor Bellingham.
Als je een mooi bedrag kan krijgen dan moet je het zeker doen. Als hij wel blijft en die wasserman doet vervelend is het contract uitdienen en zo gratis de deur uit. Dat risico moet je niet nemen.
Mag hopen dat je hem nu toch niet gaat verkopen
Is niet zo goed dit jaar.bvb wil hem niet eens
Eerst moeten verkopen equals even armlastig als feyenoord zelf, dus dit is een transfer op zijn vroegst in de zomer en zeker niet voor de zilvervloot.....
Niet verlengen lekker verkopen of op de bank. Hij moet blij zijn bij onze mooie club te mogen spelen.
Van Ewijk halen en Benita 2de rechtsback

Pedersen en Geertje allebij verkopen.
Tuurlijk joh v ewijk en benita, lekker op eredivisie niveau kopen, en dan ga je er meteen op rechts 120% op achter uit. Het is geen fifa game....ga anders curling supporten ofzo....
Zo sterk is vind ik geertruida niet.gaat bij bvb op de bank komen
15 miljoen, strik er omheen en doorrrr
LEZEN! met je 15m er staat letterlijk dat dortmund eerst moet verkopen, die gaan dan toch geen 15m neer tellen
Reageer niet zo agressief man. Ieder z'n mening...
Hey allesweter doe jij eens ff normaal joh op maandag ochtend om 7:28…pfff
Vind hem ook geen 15 mil.mag hopen op 10.
Enig idee van een realistische transfersom?
Zeker niet onder zijn huidige marktwaarde, al helemaal niet in de winter
Mmmm we hebben met Benita wel een leuke vervanger in huis, en we kunnen szymanski betalen!
100% doen! Mooie transfer voor hem en die onderhandelingen lopen op niets uit
@ftm als jij een inschatting zou moeten maken, denk je dat de kans aanwezig is dat Feyenoord hem in deze winterwindow laat gaan ?
Absoluut. Heeft nog maar 1.5 jaar contract en verlenging kwam er (niet voor niets) nog niet van. Feyenoord kan nu cashen - al moet Dortmund eerst verkopen.
Ja daar heb je absoluut gelijk in, nu kan Feyenoord cashen. Ik heb wel zo’n voorgevoel dat slot als mogelijke vervanger dan weer een Fosu-mensah, van ewijk achtige Nederlander wilt. Hoe kijk jij hier tegen aan?
Er liggen beter namen klaar, maar Slot gaat inderdaad weer vol voor die Nederlandse namen. Kan ik je bij deze op voorhand al verzekeren.
Karsdorp gaat niet naar Feyenoord
Als dortmund eerst moet verkopen dan zal het geen record som zijn