Bevestigd
boavistafcpt-robert-bozenik

BoavistaFC.pt

Transfers

Boavista bevestigt transfer Boženík

FeyenoordTM

Róbert Boženík heeft zijn definitieve transfer naar Boavista te pakken. De Portugezen hebben na een succesvolle verhuurperiode de koopoptie gelicht bij Feyenoord, waardoor de 23-jarige spits tot medio 2026 aanblijft bij As Panteras.

"Ik voel me hier thuis. Ik heb het gevoel dat ik deel uitmaak van deze familie. Mensen geloven in mij en het is belangrijk om in deze fase van mijn carrière al deze steun en genegenheid te krijgen”, aldus Boženík.

Boženík staat te popelen om zijn team te helpen. "Hoe meer ik speel, hoe meer kansen ik heb om te scoren. Vorig seizoen heb ik altijd mijn best gedaan en mijn bijdrage geleverd aan het team wanneer ik in het veld stond. Ik heb het gevoel dat ik een belangrijk onderdeel van ons succes was. Natuurlijk wil ik dit jaar meer spelen, maar het belangrijkste blijft altijd het team.”

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Jammer dat het bij Feyenoord niks is geworden.

Het enige waar ik hem om zal herinneren is dat juichen voor het thuispubliek bij PEC Zwolle, heerlijk moment
@FTM even off topic. Is er een kans dat Feyenoord een poging zal doen voor v Hooijdonk, eventueel als vervanger van Danilo mocht die gaan?
mag vrij onverwacht weg bij Bologna voor waarschijnlijk een 'koopje'.
Waarom zou hij bij Feyenoord passen?
Zeker voor eredivisie-begrippen denk ik prima niveau voor een back-up, lijkt makkelijk te scoren, ook in kleine ruimte (wat Feyenoord in slotfases vaak treft), heeft volgens mij redelijk wat snelheid voor het afjagen. Daarnaast zoals ik zei, financieel een buitenkansje waar je hem nu waarschijnlijk voor veel minder dan zijn waarde kunt halen. Aangezien eerder werd aangeveven dat Feyenoord hier naar zoekt, de vraag aan @FTM
Het is dat Heerenveen tijdens de winter, hun eerste spits hadden verkocht. Anders moest hij weg, het is totaal geen bankzitter. En dat is niet goed, voor het groepsproces. Heeft aan het einde even gepiekt...maar veels te beperkt voor oms cluppie
Danilo is een topper man! Scoort aan de lopende band al 3 jaar lang
Nette deal, zeker als hij nog een vervolgtransfer maakt waar je dan nog 20% van krijgt.
@FTM Is Elliot Anderson een optie als vervanger voor Szymanski?
€2.5mil van robert, misschien enkele miljoenen voor alireza. Ruimte in het salarishuis. Nog weinig neer te leggen voor isaksen toch? 🤪
Alireze gaat niet veel meer opleveren dan een miljoen ben ik bang.
Zal heus nog wel 2/2.5 opleveren denk ik hoor. Is 4 waard volg transfermarkt en heeft nog een contract
@FTM hoe staat het er voor met Gulliksen vond de bijgevoegde hoogtepunten in het artikel echt heerlijk. Zou het een goede aanwinst vinden.
Beste mede-Feyenoord supporters,

Ik wil graag mijn positieve reactie delen op het nieuwsbericht over de definitieve transfer van Róbert Boženík naar Boavista. Ik ben verheugd te horen dat de Portugezen de koopoptie hebben gelicht na een succesvolle verhuurperiode. Het feit dat Boženík tot medio 2026 bij As Panteras blijft, is een goede stap voor zijn carrière en laat zien dat hij gewaardeerd wordt.

Het is inspirerend om te lezen dat Boženík zich thuis voelt bij Boavista en het gevoel heeft deel uit te maken van een familie. Het is belangrijk voor een speler om vertrouwen en genegenheid te ervaren, vooral in deze fase van zijn carrière. Deze steun zal hem ongetwijfeld helpen om zijn volledige potentieel te benutten.

Ik waardeer ook de positieve instelling van Boženík. Zijn verlangen om zijn team te helpen en zijn bijdrage te leveren, ongeacht de speeltijd, getuigt van een sterk teamspelersmentaliteit. Het is bewonderenswaardig dat hij zichzelf als een belangrijk onderdeel van het succes van het team ziet, zelfs als hij niet altijd in het veld staat. Zulke spelers zijn van onschatbare waarde, omdat ze begrijpen dat het teambelang altijd voorop moet staan.

Als Feyenoord supporter hoop ik dat Boženík zich verder kan ontwikkelen bij Boavista en zijn doelpuntenscore kan vergroten. Het is altijd fijn om te zien dat voormalige spelers succesvol zijn na hun vertrek. Deze transfer biedt hem de mogelijkheid om meer speeltijd te krijgen en zijn vaardigheden te tonen op een nieuwe plek.

Laten we Róbert Boženík bedanken voor zijn inzet en bijdrage aan Feyenoord tijdens zijn verblijf bij onze club. Laten we hem blijven steunen, want hij verdient het om zijn dromen na te jagen en succesvol te zijn in zijn carrière.

Met sportieve groet,
Hans
Het lijkt wel of u aandelen in Bozenik had zitten 😉
@FTM gaat feyenoord nu vol voor isaksen na het nieuws van jahanbakhsh?
Isaksen net 2 x gescoord.ftm is hij echt haalbaar?
Zou echt topper zijn denk.
Verder nog nieuws rond geertruida?
Net na zijn komst scoorde hij een aantal keer en toen dacht ik dat dit best wel eens wat kon worden. Toen het scoren moeizamer ging bleef er weinig van hem over.
Deed wel altijd zijn best dus ik wens hem het beste.
Met dit bedrag heb je de transfersom van Beelen weer zo goed als terug verdient
Jammer dat het nooit wat is geworden met deze jongen. Had weldegelijk talent.
@FTM Heb je binnenkort weer tijd voor een podcast of live?
Wederom zodra de kranten geperst zijn?
Ik verwacht dit zagreb heeft het openingsbod afgewezen van 7 miljoen euro maar feyenoord gaat snel om tafel voor een 2de bod
Fijn dat er het een en ander gaat. Hoop toch op nog wat inkomends deze week voordat de heli gaat landen in onze kuip. Al heb ik vertrouwen dat de pareltjes nog gaan komen.
2.5 miljoen is echt een gruwelijke deal. DtK for president
Ik kan het serieus bijna niet geloven... Voor nagenoeg hetzelfde bedrag heb je Beelen gehaald.. Toch lekker!
Dat is waarom die Portugezen dus bijna failliet waren. Zal er zo niet beter op worden :)...
Dennis heeft de Boavista-deal niet gedaan in 2022 hoor haha
Ruijl for president dan blijkbaar haha @FTM denk je trouwens dat nog met een statement gaat komen over Szymanski? Omdat Slot al meerdere keren heeft gezegd dat gesprekken liepen en Feyenoord ook de hoop had uitgesproken om verder door te gaan? Of denk je dat Feyenoord professioneel blijft en er niks meer over gaat verklaren
2,5 Miljoen! Sinterklaas is er dit jaar vroeg bij zeg!
2,5 miljoen is nog een best aardig bedrag!
Heel veel plezier in Portugal hopelijk tot ooit
Tot wanneer is Te Kloese op vakantie?
Alsjeblieft niet. Hoop dat we ooit nog die 7 a 8 miljoen voor hem terug krijgen.
Noteer. Die gaat over 2 jaar voor 20 mln weg
Ik zie ook nog niet waarom hij 8 mil heeft moeten kosten…
Er komt niks meer die Kroaat niet en danjuma ook niet
Heb nou geduld het is geen fifa waar de transfers binnen 1 min gedaan zijn het zijn transfers die geduld nodig heeft en heb vertrouwen dat feyenoord die kroaat in handen krijgt
En waar haal je het vandaan dat Ivanušec niet komt dan?
Mijn gevoel om dat Feyenoord niet zo ver wil gaan
Hoe weet jij nou hoe ver Feyenoord wil gaan..
Whahah iedereen zwaar gestrest
Wat denk jij dan wat ze willen beide met 8 mil kom je er niet
Gewoon 10 mil dat gaan ze echt wel doen iedereen is zwaar overgetuigd van deze man Ivanusec en deze man is gegarendeerd winst
Pfffff...het is 11 juli!🤣🤣🤣
Op zijn koppie, zit eewn eierdop
Hoezo zou Luka niet komen? Waar haal je die kennis vandaan
Dramaqueen. Vorig seizoen ging Feyenoord pas eind juli echt versterkingen aantrekken en was er veel meer verkocht, nu staat er gewoon al een goed team. Wat kunnen mensen toch apart reageren
Koop een touw..Jesus christus we zitten in een iets andere situatie als 2 jaar geleden. Geld zat man..
Het is pas 11 Juli. Doe nou eens rustig aan man. En Danjuma Groeneveld komt sowieso niet hoor, zet dat maar uit je harses. Veel te duur.
Daar hoeven we ons dus ook niet meer druk over te maken ;-)
Sympathiek overkomend aan zijn inzet lag het niet. Ik hoop voor hem dat hij een mooie carriere krijgt. Voor ons weer een mooie besparing en wat geld teruggepakt.
In het persbericht staat dat de koopoptie is uitgevoerd. Dus dat is dan zo’n 2 miljoen euro?
Het ga je goed bozo! Je juchreactue bij het uitvak in Zwolle was legendarisch!