Betrouwbaar
Szymanski

Transfers

'Szymański verbindt zich tot medio 2027 aan Fenerbahçe'

FeyenoordTM

Sebastian Szymański is van de markt af. De Pools-international heeft zich voor vier jaar verbonden aan Fenerbahçe, zo meldt meldt Yağız Sabuncuoğlu dinsdagavond op Twitter.

Feyenoord speurt de markt verder af naar versterkingen voor het aanvallende middenveld. De club krijgt daarbij ook hulp van buitenaf.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

"Hulp van buitenaf"... E.T. komt straks voor het middenveld en die dribbelt iedereen scheel
Nou, dat wa sniet te stoppen hè. Tóch weg.
Niet erg, was redelijk goed, maar dat heb je nou eenmaal met huurspelers. Als die goed doen, hebben anderen ook interesse.
Daarom stoppen met huren en gewoon zelf opleiden of kopen.
Mee eens alleen huren met optie tot koop kan wel goed uitpakken natuurlijk.

Die minteh is leuk voor 1 jaar en dan?
Het blijft (een beetje) jammer. Een voorhoede met Van den Berg-Wieffer-Szymanski was een heel evenwichtige geweest. Ivanušec is een getalenteerd alternatief maar volgens opgave van transfermarkt.nl een rechtspoot en dat was nou juist het verschil met Szymanski wat hem zo'n goed optie maakte voor de linkerkant als de centrale middenvelder de controlerende spelverdeler wordt.
'voorhoede' moet natuurlijk 'middenveld' zijn....
En ik maar denken ‘Ben ik nou gek, heb ik ergens iets gemist’……
Laten we het op Van den Belt houden......
Hij heeft altijd goed z'n best gedaan, en heeft een belangrijke bijdrage geleverd. Die jongen wilde volgens mij wel bij Feyenoord blijven, maar nog liever wou hij van dat Moskou gezeik af zijn. Dat is nu wel duidelijk geworden. Door die woorden van een huurspeler moet je gewoon doorprikken. Die zegt toch altijd wat op dat moment het beste voor hem uitkomt. Het was een leuk jaartje en succes in Istanbul.
Hulp van buitenaf: vage term. Dan denk ik allereerst aan een constructie zoals met Minteh. Dat Newcastle een speler haalt en direct stalt bij Feyenoord. Zou me in ieder geval niet verbazen als het om huur gaat. Als Feyenoord zowel Isaksen als Ivanusec wil kopen raken de centjes snel op. Ik hoop nog steeds op een spectaculaire huurdeal met Milan voor De Ketelaere. Hoewel ik nu weer lees dat Milan toch niet voor verhuur maar voor verkoop gaat. Dan maar verkoop aan Newcastle met doorverhuur aan Feyenoord ;-) Ik hoop in ieder geval op iemand die een directe versterking is.
Waarom willen mensen de Keteleare zo graag bij Feyenoord? Hij is het best als een valse spits… Past dat wel in het systeem van Slot? En zou die Santi’s ontwikkeling niet alleen maar in de weg zitten?
Denk wel op 10 het beste eerlijk gezegd, maar is wel zo'n speler waar je een team omheen moet bouwen en dat moet je nooit doen bij een huurspeler
Volgens mij is het vooral een spelbepaler op 10 en ook nog een linkspoot waar Feyenoord er te weinig van heeft. Hij kan ook in de spits of op de flank spelen. Als je die weer op zijn niveau krijgt heeft hij wel die extra kwaliteit waardoor je titelkansen flink worden vergroot.
Dat krijg je van huren. Doen ze het goed, dan gaan ze naar een club met meer centen. Huren echt als laatste optie....
Hmm, hulp van buitenaf.. Wellicht Isaksen naar AC Milaan en jaartje huren als extra optie? En dan Ivanusec kopen. Beiden kopen voor meer dan 10 mln zal niet haalbaar zijn
@ FTM is onderstaand een optie?

https://www.transfermarkt.nl/daichi-kamada/profil/spieler/356141
Denk je nou echt dat misschien wel de beste speler van de Bundesliga vorig seizoen naar Feyenoord wil komen? Die gast heeft een markwaarde van 27 miljoen en heeft contracten afgewezen bij Ac Milan en Dortmund. Wordt nu gelinkt aan Barcelona. Geen kans..
Middenveld punt naar achter Zerrouki en daarvoor Wieffer en Sauer. Opgelost.

Schaduwmiddenveld: Van den Belt, Timber, Bullaude.
Sauer gaat niet meteen de basis in natuurlijk. Zou wel leuk zijn als hij mee gaat draaien. Hoop gewoon een keer weer op een tiener die in het elftal speelt. Dan stijgt je waarde enorm.
Jammer maar Wieffer is zeker geen box-to-box middenvelder aan een van de zijkanten. Dan zou ik daar nog eerder Bullaude of Timber zetten, als je Wieffer op zijn sterk(st)e punten wil benutten dan komt hij voor dezelfde positie in aanmerking als Zerrouki.
Sauer voor een basisplaats nomineren slaat volgens mij nergens op. Kijk naar Hartjes daar dachten diverse supporters 2 jaar geleden na een paar aardige oefenpotjes ook van dat hij wel als controleur/spelverdeler in het eerste kon. We zijn twee jaar verder en hij mag het gaan bewijzen bij Excelsior. Daar is niks mis mee, maar overspannen verwachtingen helpen een speler niet.
Zul je zien, we loten in de CL uit pot 3:....... Fener!
Sebastián TRAITOR szymanski…echt een man van zn woord…oprotten en dooorrrere
Moest gelijk aan Berghuis denken. Maar zo erg is Szymanski niet
Ja de kern van waarheid is dat ze allebei via de achterdeur zijn vertrokken en dat had via de voordeur gekunt maar ze kozen allebei voor geld en .... clubs
Wat hun goed recht is. We leven in een vrij land en iedereen mag zelf contracten aangaan met andere werkgevers. Dus niks mis met de overstap van Sebas naar Fener en van Berghuis naar Ajax. Beiden hebben het goed gedaan bij Feyenoord en daar ben ik hen beiden dankbaar voor.
Gaan jullie nou zelf ook al mee schelden op spelers? Als ik alle serieuze berichtgeving (dus ook die op deze site!) naast elkaar leg, constateer ik dat Szymanski bij voorkeur niet op uitleenbasis verder wilde en Feyenoord juist wel. Dat daar andere motieven ook een rol bij spelen kan natuurlijk altijd maar dat ook dat kan dan ook aan beide kanten zo zijn.
Ook de verwijten aan Berghuis blijf ik zielig vinden. Er was een andere club die belangstelling voor hem had en hij wilde daar graag heen om sportieve en financiële redenen. Dat die andere club Ajax was, maakt dan verder geen moer uit. Maar ja, een deel van de Feyenoord-aanhang bestaat uit gefrustreerde Calimero's met alle gevolgen van dien.
Ik hoop overigens dat het financiële voordeel van Ajax een beetje groot is voor Berghius (grapje mag) want sportief is hij er niks mee opgeschoten. Bij Feyenoord had hij nu er nu ook een landstitel bij gehad. 😋. En misschien zelfs wel een Conference League winst, wat wat je ook van hem vindt, Berghuis was een speler die in de finale tegen Roma het verschil in ons voordeel had kunnen maken.
Bericht meldt dat Fenerbahce en Dinamo Moskou nog in onderhandeling zijn
Geld is blijkbaar belangrijker dan je carriere helaas. Seba gaat met vervroegd pensioen.
Nee hoor. Hij wil gewoon niet langer onder contract staan bij een Russische club, dus het is een heel logische stap van hem. Hij is een Pool en Polen vertrouwen Rusland niet en zeker nu niet meer.
Mijn top 3 voor de nr10 positie zou zijn:
1) Sebastian Nanasi (multifunctionele aanvaller van Malmo)
2) Williot Swedberg (gigantisch talent maar krijgt bij Betis geen kans)
3) Malik Tillman (fantastisch seizoen bij Rangers en zijn contract bij Bayern loopt na dit seizoen af)
Nanasi speelt meer op links dan op 10. Swedberg kan, maar is ie zoveel beter dan Bullaude? Betwijfel het. Tillman vind ik wel een goede optie.
Die zit al een maand bij madrid .....
Een week, maar klopt. Neemt niet weg dat hij gehaald is voor de toekomst en mogelijk verhuurd mag worden.

Daarnaast verklapt de smiley al enig cynisme
Hulp van buitenaf? We hebben toch een prima scouting?
Ze lezen het forum op fr12 om te kijken wie moet komen :P
Kom maar door met een topper op 10!
Hulp van buitenaf, is dat Newcastle?
Is Feyenoord al concreet voor een nieuwe nummer 10?
"De club krijgt daarbij ook hulp van buitenaf."
Wat bedoel je hiermee? Clubs uit topcompetities die spelers (te huur) aanbieden?
Ik denk AC Milan. Te Kloese had daar overleg mee, maar niets over naar buiten gekomen. Zal wel een of andere huurtransfer met optie tot koop zijn ofzo?
Opzich ook wel logisch hij wou zekerheid(en geld)
Hij wou daar weg net als til vorig jaar jammer dat feyenoord niet wou/mocht handelen met een russische club had zeker nog van waarde kunnen zijn
Dat is echt de grootste onzin. Hij wilde van Rusland af en gaat dan naar een club met banden in Rusland, die op trainingskamp gaat in Rusland en waarvan de aanhang Putin scandeert.... enige reden is 💰