Primeur Bevestigd
bullaude-boca

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Boca Juniors in vergevorderd stadium voor Bullaude

FeyenoordTM

Ezequiel Bullaude heeft — zoals maandagavond exclusief gemeld op Twitter — de mogelijkheid om voor het Argentijnse Boca Juniors uit te gaan komen. De aanvallende middenvelder mag Feyenoord tijdelijk verlaten om elders ervaring op te doen.

De ploeg van hoofdtrainer Jorge Almiron zou daarbij uitkomst kunnen bieden. De Argentijnen zijn al langere tijd op zoek naar versterking voor het aanvallende middenveld en is daarbij concreet uitgekomen bij Bullaude. Boca Juniors nadert ondertussen een akkoord met Feyenoord.

Het nieuws wordt inmiddels ook breed opgepakt in verschillende Zuid-Amerikaanse media. Bullaude zou de komende anderhalf seizoen op huurbasis uit kunnen gaan komen in La Bombanera. De Latijnse topclub accelereerde rond het weekend voor Bullaude's komst en lijkt nu dichtbij.

Bullaude speelde tot dusver vijftien officiële duels voor de Rotterdammers, waarin hij één maal wist te scoren en twee assists afleverde. Hij staat tot medio 2027 onder contract bij Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik zal misschien te kritisch zijn, maar hoe is deze verhuur te rijmen met het interview met Slot waarin hij zei dat Bullaude moet wennen aan het voetbal en de omstandigheden in Europa (het gras en de taal). Is een verhuur aan een Argentijnse club waar die (Europese) omstandigheden allemaal niet aanwezig zijn dan logisch?

Boca is natuurlijk een fantastische topclub in Argentinië, maar ik zie behalve het voordeel van speeltijd de overige voordelen niet echt. Tenzij ze hierna afscheid willen nemen van Bullaude, dan is het al wat beter te verklaren.
Helemaal eens, mooi verwoord! Verder mis ik een duidelijk lange termijn perspectief wat Feyenoord nu met hem wil. Vorig jaar is hij voor een bepaalde reden aangekocht. Waarom is verkopen, als het een mismatch is, geen optie als ik Slot beluister? Of is dit een handelstrategie van Te Kloese door zijn waarde @ Boca Juniors toe te laten nemen, na terugkomst een half jaar aan te kijken en dan in zomer 2025 met flinke winst te verkopen?
Niet zo stressen jongens hij komt er aan. Stresskippen.
Uneda is voor dit weekend medische gekeurd en zal vanaf volgende week bij het team aansluiten. Hij is bij Cercle Brugge al weg.
Vandaag pas medisch gekeurd niet afgelopen weekend. Waarschijnlijk zaterdag tegen Dordrecht al in actie
Wat ik zei toch? Al voor het hier werd vermeld, en nee zijn eerste wedstrijd zal Fortuna gaan worden, Dordrecht zal misschien net gaan met werkvergunning. Maar vanaf as Maandag zal hij de trainingen bijstaan.
Niet luisteren naar deze onruststoker. Ueda is binnen.
@KANON Heeft u een idee wanneer de presentatie is?
ik heb iigv alle hoop dat het helemaal goed daat komen met ueda en ivanusec
Ueda is al rond en zal niet lang duren. Ivanusec zal vanwege de houding van Zagreb nog wel een paar weken overheen gaan. Maar idd komt vast goed
Dat zeg je nou al een paar keer. Misschien dan ook even onderbouwen waarom je dat zegt
Lekker bezig onruststoker. En probeer in ieder geval de naam goed te spellen.
Bedankt voor de complimenten qqsupports010. Ik probeer het wel, maar het lukt me niet. Sorry, kan er niks aan doen. Zou jij in het kader van tekstverzorging jouw zin niet weer willen beginnen met En? Dank, fijne dag en glimlach eens naar jezelf in de spiegel😃
*** toch niet zo dom man. Grootste onzin die er bestaat. Alles bevestigd door betrouwbare media, clubvolgers en voorzitter Cercle, dat jij als een dramaqueen fake accountjes geloofd zegt alles over jou.
Het is natuurlijk wel zo dat zolang er geen handtekeningen zijn gezet, er nog niets zeker is.
Daar heb je je afgeketst, jezelf toch even belachelijk gemaakt
Hij negeert deze vraag constant.
Ik denk dat hij het ook niet weet of niet wil/kan vertellen
Werkvergunning en is in Parijs momenteel
en Ueda? Heb je er zicht op wanneer hij naar Rotterdam komt voor medische keuring + presentatie?
Klopt m'n gevoel wel maar had op een inkomende gehoopt.
Ivanusec gaat nog weken duren Zagreb laat hem ook nog lekker tegen AEK spelen de komende 2 weken
Dus Ueda is er tegen pisvee nog niet bij?
Kan mogelijk ook langer duren vanwege werkvergunning voor speler buiten EU.
Wat is de reden dat Ueda zo lang duurt?
Maar dan kan je hem wel al presenteren toch?
Deden ze volgens mij bij de Zuid Amerikanen ook vorig jaar. Die was je na de presentatie 2 weken kwijt
Aks je op insta kijkt zie je volgens mij een bruiloft. Heb het idee dat hij trouwt of een vriend. Zou dat het dan niet kunnen zijn]? Zolang het niet officieel is zijn we uiteraard niet 100 procent zeker maar is het ook niet zo dat hij niet komt. Afwachten gewoon
Kan het wellicht zo zijn dat Feyenoord het salaris huishouding wat omlaag schroeft om op te vullen voor nieuwe spelers? Bullaude is van buiten de EU en is wat duur voor een bankzitten.
@FTM Is Feyenoord bereid om 5+ miljoen uit te geven aan een opvolger voor Bullaude?
Weet niet of je beetje meegeteld hebt... Maar met de Japanner (9m) en Kroaat (8.5m) er nog bij is het potje aardig leeg lijkt mij zo... Ook omdat we niet alles 1 op 1 kunnen herinvesteren...
We hadden van vorig seizoen ook nog en behoorlijk wat kleine inkomsten.

Salarishuis zal ook opgeschroefd worden
Zou fijn zijn als er wat duurdere (qua salaris) bankzitters verkocht of verhuurd worden...
Dat geeft ook wat meer lucht in het salarishuis...
Idrissi en van hooijdonck , dat zou wat zijn he
Ik ben van van Bullaude, voordeel hiervan is wel dat er een groot non-EU salaris wegvalt, meer ruimte dus.
Ik las nu pas jouw bericht nadat ik hetzelfde postte. 😀
Wat een onruststokers hier over Ueda zeg, die komt gewoon. Ivanusec ook, niet zo laten opfokken.
Dit ga je nog tot 1 september houden, paniek….stress….onrust. Dus veelal nu beetje negeren…en vooral heel erg lachen
Och, onruststokers 🤔 Men kan ook gewoon wat bezorgd zijn, hè. Hoe je het wendt of keert, het is niet standaard dat een speler na een overeenkomst niet spoedig gekeurd wordt.
Ik weet dat het lastig om rustig te blijven, maar er is absoluut geen reden om ongerust te zijn. Is allemaal rond en komt snel naar buiten… officiële bevestiging van Feyenoord
Dus na ueda en ivanusec komt er ook nog een extra nummer 10 bij wanneer bullaude vertrekt???
Want wie zet je anders op de plek van stengs mocht hij uitvallen veelste dun bezet.
En waarom duurt het een eeuwigheid ueda en ivanusec snel binnenharken
Relax het is begin augustus. 90 procent van de selectie is al rond.
Nou vooruit dat jij het zegt was al niet relaxed
Ik denk dat hij sterker terug komt!
Er circuleerde wel een bericht dat Ueda de deal met Feyenoord wilde bevriezen om op (ik dacht) sporting te wachten. Werd afgedaan als onzin maar begin nu toch te twijfelen.
Voor de deal met Feyenoord ging er juist een bericht rond dat hij interesse van Sporting links had laten liggen omdat hij naar Feyenoord wilde
Ja klopt, die heb ik ook voorbij zien komen. En daarna dus een tegenstrijdig bericht. Ik vind het vreemd dat er zo weinig over gezegd wordt. Ftm is ook angstvallig stil over de presentatie datum/moment.
Ftm heeft zelf ook geen idee wat er aan de hand is met deze mogelijke transfer… mssn geen japanse telefoonnummers ontvangen na zn oproep op insta
Die is even druk met psv nieuws. Die meldt zich wel als er weer Feyenoord nieuws is.
Het is hoe dan ook vreemd dat er in het weekend een akkoord ligt en dat hij vervolgens in Parijs zit. Normaliter is het snel keuren en tekenen. Je vraagt je af wat er aan de hand is. Ooit zullen we het weten…..
Dat had ik gemist, wat doet die jongen in Parijs als je bij de mooiste club van de wereld kan tekenen? Hoe dan ook, ik vind het vreemd. Krijg een beetje Symanski vibes..
Kan in afwachting van een werkvergunning zijn en dat hij dat lekker even op vakantie doet.
Maar dan nog zou hij wel medisch gekeurd en gepresenteerd kunnen worden lijkt mij?
@booth de directeur van cerlce heeft letterlijk de transfer naar Feyenoord bevestigd, wat wil je nog meer?
@MickS betekend dat dan dat een deal niet meer gekaapt kan worden? Volgens mij is het pas echt beklonken wanneer er een handtekening staat.. ik kan mij vergissen natuurlijk.
het komt van the record dat is echt een waardeloze krant.
dus het komt goed
Ik lees net dat die verdediger van dynamo zagreb hoogstwaarschijnlijk naar ajax gaat hzo duurt ivanusec zo lang
Leuk primeurtje: ik zie net dat Hartman en Ivanusec elkaar zijn gaan volgen op Instagram. hahaha dit kan geen toeval zijn.
Dat is inderdaad leuk om te horen dankje🫡
Is al sinds 2 a 3 dagen geleden al.
Is al best lang bekend, begin vorige week al.
@FtM gaat er deze Windows nog een een verassende aanwinst komen zonder dat er een sterkhouder weg gaat 🤨
Behalve de genoemde namen
Aan aanwinsten uit het crematorium hebben we weinig 😒
Onbegrijpelijk na de woorden van Slot, hij moet wennen aan het Nederlandse veld en manier van spelen. Dan man je hem toch veel beter verhuren aan Utrecht, Twente of misschien België....
Iig niet in zijn eigen land lijkt mij
1e optie op 2 talenten dan maar en oefenpotje
Welke spelers zou Feyenoord uit de Eredivisie op de scoutingslijst moeten zetten voor volgend seizoen?

- Booth
- Sahroui
Ik speel al een tijdje niet meer. Maar jaartje banken voor het salaris van Dilrosun vind ik prima hoor.
Bij hunnie en in Eindhoven begint de paniek toe te slaan. Hunnie betalen €20 miljoen voor een speler die nog niks op het hoogste niveau heeft betekend. Met een terugkoopclausule en een flink doorverkooppercentage. Speler is linksbuiten, maar is volgens hen zo goed dat ie ook op rechts kan. De as is nog steeds niets aan gedaan en zo kan je nog steeds door het midden Frank en vrij combineren.

In Eindhoven denken ze het wiel te hebben uitgevonden door die cv van Anderlecht. Die verdedigen echt heel slecht en hadden afgelopen seizoen nog geluk met een goede keeper erachter. Bij PSV zijn ze gewoon toe aan 6 nieuwe verdedigers. Wat ze nu hebben kan er echt helemaal niets van. Wel een goede keeper, maar die is zo niet rustig als wat, omdat er een stel prutsers voor hem staan waar hij niet eens mee kan communiceren.

Heerlijk! Dit wordt weer een seizoen om van te smullen. Zou wel fijn zijn als we binnen nu en een week onze 2 aankopen kunnen presenteren.
En bij Feyenoord worden we gek gemaakt met Ivanusec en komt straks gewoon Idrissi uit de hoge hoed van Slot.
Een Gnonto scenario dit…

Ik zou toch voorzichtig zijn met hun te onderschatten en jezelf te overschatten
Maar wat kan Feyenoord dan nog meer doen voor Ivanusec? Zagreb vertraagd gewoon de boel. Voorzichtig zijn met hun onderschatten? Dat nooit, maar feit is wel dat ze beiden verkeerd inkopen.

En hun pakken door? Nou nou wat pakken ze door een jeugdspeler die linksbuiten is, waar al een te dure Berwijn loopt. Een spits die alleen maar kan rennen voor 60 minuten. Ik kijk al lang genoeg naar de competitie
Om te voelen en te weten dat dit nu eindelijk echt eens de 7 vette jaren zijn die zijn aangebroken.
Die van 020 komt uit de koker van hun nieuwe hoofd scouting die wat jaren bij City heeft gewerkt. En daar dokken ze even 20 miljoen voor. Ik noem dat een paniekaankoop. Ons beleid is vele malen beter en daar zit een idee achter.
En zo is dat! Lang bij de lampjes idem dito. Bij ons wordt echt beleid gemaakt idd en de goede spelers gescout.

Bassey of Hancko?
Brobbey of gimenez?
Ivanusec of Lang?
Is die van Anderlecht waar psv zich net voor heeft gemeld die Hancko achtige waar jij het over had @FTM???????
Natuurlijk niet. Feyenoord heeft Beelen voor die positie gehaald. En Trauner en Geertruida zijn er ook nog wat moet je met 4 rcvs
Zou een wat oudere speler dan Geertruida zijn. Debast trouwens wel een groot talent. Waar halen ze in godsnaam al dat geld vandaan?
Ueda word gewoon morgen gepresenteerd toch ftm nergens druk om maken toch
Gaat FTM niet doen helaas, want ook hij heeft de info dat de deal is gecancelled. Ueda twijfelde op laatste moment, Te Kloese schakelt door. Laat zich niet piepelen.
Hij gaat gewoon naar feyenoord ueda cercle brugge heeft dat ook bevestigd directeur en clubwatcher
Klopt het dat de deal met Ueda niet meer happening is?? @ftm
Dat is gewoon Martin Vitik, kan niet anders.

Een zeer goede speler btw en aardig goedkoop nog. Ik zou hem er sowieso bijhalen, ongeacht of Geertruida / Pedersen wel of niet nog vertrekt.
Zeer groot talent voor de toekomst
Deal Ueda alsnog afgeketst lees ik. Zeer zuur
Waar van vlugge Japie ja hoor doei
Ach Vlugge ‘FR12’ Japie. Oftewel Japie in zn fantasiewereld genoemd. En nog trappen medefans erin.
Tuurlijk joh. Aandacht te kort jochie
Koopoptie 4 miljoen usd lees ik prima en door
Omdat Slot zijn kwaliteiten niet ziet voldoet hij niet?

Dit is een ontiegelijk grote misrekening van Slot, de klasse druipt van die jongen af.

Via een omweg komt die straks alsnog bij de Europese top terecht. Het zegt ook wel voldoende dat Boca, wat een hele grote club is, het wel in hem ziet
Toch vreemd dit. Als het probleem is dat hij zich lastig aanpast in Europa, waarom dan meewerken aan een huurperiode in Zuid Amerika?
In de hoop dat ze de koopoptie lichten
Goed dat Bullaude iig de kans krijgt om bij een team als Boca hopelijk ervaringsuren in het 1e te kunnen maken, wat ook een echte uitdaging is. Vond Slot z'n argument over het gras zeker valide omdat de conditie van veel velden aldaar echt anders is. Maar dan was een Nederlandse verhuur wellicht logischer geweest maar dat is m'n fan-insteek. Hopelijk pakt deze tijdelijke overgang goed uit voor alle betrokkenen want (goed) voetballen kan hij

Wat ik juist minder begreep is dat Slot ook de taalbarriere benoemde; Feyenoord doet er in mijn beleving alles aan om iemand tenmínste de (of wat) Engelse taal te laten leren. Zo werd een Argentijnse vriendin van mij ivm taalles door de club via de VU benaderd om voor de duur van het korte contract een andere, overigens obscure, Argentijn te begeleiden; Lucas Pratto. Mijnheer vond het alleen niet nodig hield de boot af en dacht het taalproces zelf te kunnen regelen in zn netwerk. Bovenop de sportieve malaise was dat dus niet echt een succes te noemen.

Dus vraag me oprecht af in hoeverre dat nou bij Bullaude zelf heeft gelegen qua aanpassing (en 1 jaar in Nederland is ipv krap 1/2 jaar Pratto) om Engels danwel Nederlands te willen leren in de tijd dat hij hier is. Datzelfde geld wmb ook een beetje voor Paixao, al heb ik totaal geen inzicht in of hij daarin nu vooruitgang boekt
Die komt niet meer terug, die jongen heeft heimwee en kan niet aan het Nederlandse gras wennen.
Laat maar lekker waar ie zich thuis voelt
Prima om dit tevelen. Snap alleen dan het verhaal van het Europese gras niet.
Dat was an sich echt een flauw van Slot. Maar misschien ook een duiding dat hij inderdaad heimwee heeft. Jammer, vind het een leuke speler.
Ja, vind het ook een goede speler.
Stelletje stress kippen😂😂😂 ueda en Ivanusec zijn rond. Chill en relax
En Gio Reyna wordt gehuurd van Dortmund
Soms loont het om even door de reacties heen te scrollen. Ipv mensen onbewust te irriteren met de vraag die al 100x gesteld is.
Niet iedereen zit hier 20 uur per dag zoals jij *****
1. ik scroll vaak door reacties heen
2. zie nergens een antwoord van FTM op de vraag wanneer Ueda gepresenteerd wordt
3. hoe weet jij of het FTM irriteert als ik een relevante vraag stel waar hij nog geen antwoord op heeft gegeven?
4. mensen zoals jij die op mensen reageren dat een vraag al gesteld is, dat is pas irritant.

fijne avond ;p
Hij heeft inderdaad nergens gereageerd op vragen over ueda
Snap hem wel, ongekend zieke club dat boca en voor ons ook gunstig om hem ervaring op te laten doen. Goeie deal lijkt me🤝
@ftm, Je zei net dat er een vervanger komt, moeten we dan denken aan iemand van het kaliber Bullaude of een speler die een hele serieuze kans heeft op een basisplaats?
Iemand die niet hoeft te wennen aan gras. Weet welke kleur gras heeft en weet hoe het ruikt.
Als dat zo is. Zou wel echt geweldig zijn.
Hoe zou dat mogelijk moeten zijn qua transferwaarde. Verder is het ook wel een klein heet hoofdje
Blijft zonde, van Bullaude. Maar laten we ervan uit gaan dat de technische staf alles heeft geprobeerd met hem. In elke transferperiode zitten een paar spelers die het niet kunnen waarmaken. Zoals vorig jaar blijkbaar Bullaude, en zeker Björkan. Er zijn wel eens slechtere zomers geweest.
Wat is er zonde aan? Juist perfect, hij gaat spelen en we krijgen een betere speler terug.
Er zit een koopoptie bij. Als ze echt wouden investeren in hem was hij wel aan een subtopper uitgeleend die zien we niet meer terug. En als hij in de winter van volgend jaar wel terugkomt is gij daar gefaald en zal er ook gier geen toekomst inzitten
Waar staat dat er een koopoptie bij zit?
Laten we er vanuit gaan? Hilarisch. Wat denk je dat die mensen anders doen met spelers?
@FTM wordt er eventueel een vervanger voor de nr 10 aangetrokken?
Ben ook wel benieuwd waarom dat zo lang duurt?? @ftm
Dan moet hij zo wel de Thalys naar Rotterdam nemen
Begrijp ik goed dat het wachten is op een werkvergunning? Hij chillt hem ondertussen in Parijs. Duurt wel lang trouwens.
Werkvergunning hahahahah hij heeft al een Werkvergunning mag ik hopen toch want hij heeft al in België gespeeld en als je goed nadenkt is dat europa
Is ie al wel ingeschreven door Feyenoord dan bij de knjb?
Moet hij gewoon opnieuw aanvragen hoor, Pepi moest dat ook terwijl ie al een jaar in Nederland speelde
Zou dat kunnen een werkvergunning?
Opzich logisch dat dat per land gaat.
Ik ging er niet van uit, omdat ie al in Belgie zat. Maar dan zal hij er vrijdag niet bij zitten ben ik bang
Niet te hopen dat ie achteraan in de rij word gezet voor een verblijfsvergunning… dan gaat het nog wel paar maandjes duren
Áls dat zo is: eerst medische keuring, dan werkvergunning. Weet je vorig jaar nog? Gimenez eerst naar ons voor keuring en tekenen. Vervolgens weer terug naar Mexico voor het papierwerk.
Zal wel pas volgende ergens zijn...
Ueda zit momenteel in Parijs voor een vakantie volgens zijn instagrsm
@FTM is Wijnaldum een onderwerp in het maasgebouw of überhaupt niet?
Prima, kan die daar een cursus Engels volgen, gaat hem wel helpen
Gaan ze een vervanger halen?

Wel heel tof dat Feyenoord een speler verhuurt aan Boca Juniors
  • 1
  • 2