Betrouwbaar
gustav-isaksen-fcmidtjylland

fcmidtjylland

Transfers

‘Lazio concreet voor Feyenoord-target Isaksen’

FeyenoordTM

Lazio is concreet in de race om de handtekening voor Feyenoord-target Gustav Isaksen. Dat meldt de betrouwbare journalist Farzam Abolhosseini woensdagmorgen. De Serie A-club heeft honderd miljoen Deense kronen over voor Isaksen. Omgerekend is dat zo'n dertien en een half miljoen euro.

Feyenoord kreeg eerder een vraagprijs van twaalf en een half miljoen euro te horen, exclusief variabelen van miljoenen. De clubleiding van de Rotterdammers vond dat bedrag te gortig. De club is sindsdien ook niet meer concreet voor Isaksen, al werd er nog wel gehoopt dat de 22-jarige Deen in de loop van augustus nog altijd beschikbaar zou zijn op de markt.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Heren, Dames,

Let u alstublieft op uw (werkwoord)spelling...
Dank!
🚨 Daichi Kamada and Gustav Isaksen are both close to joining Lazio! 🇮🇹🔜

The Japanese midfielder would arrive on a free and the Danish winger should cost between €10M-€12M! 💰

(Source: @DiMarzio)
Hopelijk hebben we nog wat achter de hand. En anders hebben we nog steeds een erg sterke ploeg.
FTM is druk nieuwe happenings. Nog niet aanwezig vandaag
Goede speler, maar in deze prijsklasse is het voor Feyenoord nog lastig om spelers te halen. Dat kan alleen maar als een aanzienlijk deel van de rechten in handen van de verkopende club blijft en dan nog trekken dit soort spelers vaak kapitaalkrachtiger clubs aan. Ik hoop dat Ivanusec komt. Los daarvan zou Idrissi een interessante versterking voorin zijn binnen de mogelijkheden van Feyenoord. Dan heb je op linksbuiten Idrissi Ivanusec en Paixao, op 10 Stengs en Ivanusec en op rechtsbuiten, Paixao, Minteh, Stengs en eventueel Jahanbaksh als opties. Dat zijn 5-6 opties net als vorig jaar. Walemark en Dilrosun en eventueel Jahanbaksh kunnen dan gaan. Ik denk dat het ook niet verkeerd zou zijn als Kasanwirjo en misschien Hendriks zouden vertrekken en je daar een betere voor terugkrijgt..
@FeyenoordTM Gaat Feyenoord zich hier nog in mengen door bijvoorbeeld Dilrosun / Alireeza te verkopen en voor Isaksen te gaan?
Heb nooit maar 1% gedacht dat hij zou komen veel te duur en aangezien feyenoord concreter was voor ivanusec ga je niet deze jongen of paixao/ivanusec op de bank houden Je hebt al dure bankzitters met ueda en timber
Wij zijn ook niet meer Feyenoord van 3 jaar geleden. Het lijkt me gewoon gezonde situatie.

Anderson speelt nog op RB positie, volgens mij zijn ze nog altijd geïnteresseerd in Karlsson + Zakharyan hebben ze nog geeneens gehaald. Denk niet dat Lazio zoveel kan permitteren.
Zakharyan onderweg naar strasbourg en van interesse karlsson hoor je al tijden weinig van. En idd feyenoord is niet hetzelfde van een paar jaar geleden maar het zou wel erg dommzijn om dit soort bedragen te besteden waardoor weer een andere miljoenenaankoop op de bank beland. Het is niet zo dat feyenoord meteen een geldboom in de tuin heeft staan.
Ze hebben dan wel kwalitatief brede selectie. Dat was ook wel nodig toch, zoals we konden zien tegen AS Roma.

Ik geloof trouwens niet dat hij naar strasbourg gaat, die hebben al 33 mln uitgegeven en niks verkocht. Ik heb geen idee of franse clubs tegenwoordig zoveel kunnen uitgeven. Zeker als ze net boven degradatie zijn gebleven.
Strasbourg hoort nu bij dat consortium van de eigenaar van Chelsea. Vandaar dat die plotseling met geld kunnen strooien.
Als je kampioen of tweede word komt het geld wel naar je toe
Nee precies, en als je nog iemand zoekt als back up, dan zou een goedkoper talent een goede optie zijn naar mijn mening.
Hahaha, Lazio heeft interesse in alles dat Feyenoord scout.
Was van begin al duidelijk dat ie te veel moest kosten, snap ook niet dat er achter hem aan wordt/werd gezeten zonder dat er andere buitenspelers verkocht worden.
Ueda en Ivanusec halen en dan stoppen met kopen!!!

Totaal niet meer nodig, mits er dan spelers weg gaan
Waarom perse eentje kopen je kan toch terug vallen op kroesen
Mits er dan geen spelers meer weggaan bedoel je denk ik
@FTM staat er niet toevallig nog een leuke Zuid-Amerikaanse (Buiten)speler op de lijst IPV Isaksen?
Totaal geen ramp voorhoede is prima in orde
We wisten dat het lastig zal gaan worden om hem te halen.
Hopelijk pakt Lazio niet door en kunnen wij hem nog aantrekken.
Jammer dan. Mja, je kan niet alles krijgen wat je wilt. Met Ueda en Ivanusec zijn we ook al een heel eind op weg. Er van uitgaande dat Ivanusec nog steeds gaat komen...
Ik zit in Italië nu op vakantie en in de la gazetta dello sport staat lazio geïnteresseerd is in 17 spelers ,ook Karlson van AZ wordt genoemd.Lazio zal ook niet zo veel geld te besteden hebben dus ik moet het eerst nog maar zien
daar heb je zeker een punt en had lazio niet al een dure buitenspeler gehaald.
Lazio niet veel geld?
Hebben zij niet die Milinkovic-Savic voor veel miljoenen verkocht?
Lijkt hij zo erg op jan joost van gangelen🤣🤣🤣🤣🤣
Denk dat Van Gangelen kapsel er maar eens bij ;)
Jammer dat hij geen buitenkans lijkt te gaan worden voor later deze maand. Maar ik neem aan dat Feyenoord meerdere opties heeft, waarvan verstandig genoeg nog weinig over is uitgelekt.
Duidelijk is dat Feyenoord toch nog een extra buitenspeler wil naast Ivanusec en een 10 voor Bullaude, ik laat me verrassen, de genoemde namen tot dusver lijken allemaal kwalitatieve versterkingen, dus ook de rest van de namen zullen geen prutsers zijn.
Te Kloese is eerder Reyna gaan volgen van Dortmund, lenen van hem zou briljant zijn. Als Ivanusec dan ook nog komt... Kun je in CL zo gaan spelen:

Ivanusec - Gimenez - Paixao
----------------Reyna----------------
--------Wieffer----Zerrouki------

En tegen mindere tegenstanders in Eredivisie:
-Ivanusec--Gimenez--Paixao
-----------------Reyna--------------
--------Stengs-----Wieffer-------
De Reyna geruchten duiken inderdaad vaak op, al is dat nergens van een betrouwbare bron gekomen vooralsnog. Maar zeker een naam om toe te juichen. Heeft een Feyenoord-connectie door onze Gio uiteraard en zou prima de creatieve missende schakel kunnen zijn.
Met Champions League ook een interessante optie voor Dortmund. Benieuwd of dit een gevalletje hoge hoed gaat worden!
Flink zuur, maar Lazio is nu eenmaal koopkrachtiger dan Feyenoord.
@FTM, vallen er ook andere namen voor de positie “buitenspeler” of wellicht een aanvallende middenvelder?
@FTM is er nog kans dat hij naar ons komt?
FTM Is er een alternatief bekend? Ik hoef geen naam.
Jammer maar hier kunnen we niet tegenaan boksen.

Ik geef Midtjylland wel groot gelijk dat ze hoog in de boom zitten met deze jongen.

Helaas, Cant get them all. Liever nog even zuinig met de centen, investeren voor de toekomst en kapitaal opbouwen voor langdurig succes
Hij was mij met die grote overwinning op hun niet op gevallen, dus om hier over de 10 miljoen voor te betalen, zou krankzinnig zijn.
Als hij jou niet opvalt dan is het inderdaad krankzinnig hem te halen. Bjorn1980 staat dan ook bekend als de ultieme kenner
Bijna de exacte woorden uit mijn mond. Al die toekomstige TD’s hier, bizar.
Ben zeker een kenner ,want volg veel.
Zie hem heel graag komen zou zonde zijn als lazio doorpakt
Prima is t niet zo echt veel toevoegen bij ons
Helemaal niet. Dilrosun en Bullaude van de hand doen. Wahlemark verhuren en deze jongen asap ophalen. Kan op alle posities voorin uit de voeten en is echt een aanwinst. Je kan niet met een Alireeza en Dilrosun de CL in.
Volledig met je eens zou dilrosun zelfs gratis aam hun geven om isaksen te halen🤣🤣
Valt helaas niet tegen op te boksen. Maar ja, met een aanval van Paixao, Giménez en Ivanušec is het meer dan prima.
Helemaal niet. We moeten ook goede back-ups hebben.
We zitten helaas (nog) niet in een situatie waarin we meerdere miljoenen meer kunnen leggen om elke positie kwalitatief gelijk dubbel bezet te hebben. Voor nu zijn Jahanbakhsh, Sauer en in mindere mate Dilrosun prima backups.
Jahanbakhsh kan er geen fuck van. Sauer is te jong, komt net kijken. Dilrosun kan er ook weinig van.

Heb meer vertrouwen in Minteh. Maar er moet echt nog iets bij. Afwachten of er buitenkansjes komen.
Jahanbakhsh heeft ons vorig jaar meerdere keren gered met een aantal geweldige acties en belangrijke doelpunten. Zeggen dat ie er niks van kan slaat als een tang op een varken. Hij is geen basisklant, maar wel een prima backup. Die andere twee ben ik redelijk met je eens, hoewel ik wel denk dat Sauer wat schade kan aanrichten als invaller. Minteh heeft tot nu toe een prima indruk, wel een beetje een blind paard.
Jahanbakhsh heeft ons 1 keer gered: een punt tegen PSV.

Voor de rest heeft hij ons juist benadeeld met z'n dramatische gekut. Kan niet voetballen. Weg met die middelmaat!
eens , jahanbaks en dilrosen heb je geen klote aan , hebben niet het niveau om bij feyenoord te spelen , ali werkt wel erg hard dat valt te prijzen maar voetballend kan hij totaal niet mee
Eens. Isaksen zou niemand van hen eruit spelen.
Wat had ik die jongen graag bij Feyenoord gezien