Primeur Bevestigd
Fredrik Bjorkan

VK Sportphoto | Filter 1908.nl

Nieuws

Bodø/Glimt maakt werk van Bjørkan na contractontbinding

Het Noorse FK Bodø/Glimt is druk bezig met de komst van Fredrik André Bjørkan. Dat melden bronnen aan deze site.

Feyenoord huurde de linksback aan het einde van afgelopen zomerwindow van het Duitse Hertha BSC. Bij de huurdeal werd een aankoopoptie bedongen.

Bjørkan kwam in dienst van de Rotterdammers niet verder dan één basisoptreden. De huurdeal pakte voor alle partijen niet uit zoals gehoopt.

Hertha BSC is voorbereidingen aan het treffen om het tot medio 2026 doorlopende contract van Bjørkan te ontbinden. Ook de huurdeal met Feyenoord wordt gecanceld, waardoor de Rotterdammers tonnen besparen.

De linksback maakt naar verwachting snel de transfervrije overstap naar FK Bodø/Glimt, waarmee hij in de tussenronde van de UEFA Conference League Pools kampioen Lech Poznań treft. De overstap naar Bodø is nog niet rond.

Feyenoord speelde op oudjaarsdag een onderling oefenduel. De club zette naderhand meer dan vijftig foto's online van het duel. Daarop was de Noor al niet meer te zien.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hij kon er geen Bjørkan
Missen we niks aan, lekker wegdoen en bedanken voor zn 69 minuten die hij heb gespeeld in ons prachtige shirt
Die 69 minuten waren eigenlijk al teveel he @FRFC-1908 laten we eerlijk zijn
Klopt. Uit bij gae heeft die geen beste indruk achtergelaten, de oefenwedstrijden waar die mocht spelen/invallen ook niet haha
Beter voor beide: Bjørkan komt vast en zeker meer aan spelen toe en Feyenoord creëert salarisruimte om een (tijdelijke) vervanger voor Trauner en/of Timmer aan te trekken.
Wel opvallend: 1½ jaar geleden stond hij heel hoog op het verlanglijstje, nu is de conclusie 'toch maar niet'! Elke scoutingsstaf maakt inschattingsfoutjes. Niet erg, het is mensenwerk en dan liggen de onvolkomenheden om de hoek.
Bjorkan kwam volgens mij vanuit de technische staf en niet vanuit de scouting.
Gelukkig hebben we de foto's nog.... ow wacht ff
Meer dan 50 wat online?
Fotos. Zo moeilijk is dat niet in te vullen toch?
Toen ik keek stonden er maar 3 foto’s, dus vandaar.