jan-boskamp-proshots

Proshots

Nieuws

Boskamp openhartig in nieuw boek: "Dat is echt mijn verdriet"

Karst

Jan Boskamp heeft donderdagmiddag in De Kuip zijn nieuwe boek gepresenteerd: 'Mijn leven'. In het boek vertelt Boskamp over zijn leven als voetballer, zijn kwalen als senior, zijn veel te vroeg gestorven vrouw en kleinkind, waarom hij niet meer op tv komt, en nog veel meer.

In 'Mijn leven' is Jan Boskamp openhartig over wat hij de afgelopen jaren heeft meegemaakt. "Het enige wat ik niet heb gedeeld, is over mijn kleinzoon. Dat is echt mijn verdriet en dat wil ik met niemand delen."

Boskamp is al bekend met Brian Priske, die eerder bij Royal Antwerp in België heeft gewerkt, waar Boskamp woont. "Ik hoop dat hij hetzelfde doet als Arne Slot. Bij Antwerp had hij het echt moeilijk. Hij had daar niet het materiaal wat hij hier heeft," zegt Boskamp. "Hij kreeg ruzie met de voorzitter en vertrok toen naar Sparta Praag. Daar heeft hij het echt waanzinnig goed gedaan."

Het boek kost 21 euro en is te koop bij diverse (web)winkels, maar zoals we Boskamp kennen, steekt hij de opbrengst niet in eigen zak. "De opbrengsten zijn niet voor mij. Ze gaan naar kansarme kinderen, weeskinderen of zieke kinderen in Afrika. Ongeveer 95% van wat ik verdien, gaat naar goede doelen."

Delen

Reacties

Jan is een wereldse vent om in zijn eigen woorden te spreken. 🤗
Wat een barmhartige Samaritaan! Ik zal hem op TV missen onze Rotterdamse knuffelbeer!
Geweldige vent, blij om hem feyenoorder te kunnen noemen.