bosschaart

Nieuws

Bosschaart: "Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk"

Van de redactie

Met het aanstaande vertrek van trainer Arne Slot komt er ruimte in de technische staf van de Feyenoordselectie. Afgelopen zomer verhuurde Feyenoord Pascal Bosschaart aan FC Dordrecht waar de oud-speler samen met hoofdtrainer Michele Santoni aan het roer staat en nog volop in strijd is voor promotie naar de Eredivisie. Bosschaart geeft in gesprek met de Leeuwarder Courant aan een stap naar Feyenoord wel te zien zitten.

Bosschaart deed zijn ervaring op als trainer bij IJsselmeervogels, SC Cambuur en FC Dordrecht en ziet een volgende stap wel zitten. Er is nu veel ruimte bij Feyenoord. Het is maar net wat de club wil. Misschien word ik meegenomen in het proces, we gaan het zien. Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk”, aldus Bosschaart tegenover het medium.

Dordrecht draait met diverse Feyenoord-huurlingen een uitstekend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Promotie naar de Eredivisie via de play-offs is nog altijd mogelijk, directe promotie lijkt onhaalbaar geworden. Henk de Jong, waar Bosschaart assistent bij was in zijn Cambuur-periode, heeft lovende woorden voor zijn collega. "Pascal is een unieke, lieve man. Een goed mens bovendien. En niet geheel onbelangrijk in dit vak: hij heeft veel verstand van voetbal."

Delen

Reacties

Open deur/ open sollicitatie? Zeker niet als hoofdtrainer. Als assistent kan hij zeer waardevol zijn. Ik zou dan zeggen Pusic, Pascal en de Wolf. Geen Schreuder ajb..
Prima, met Sarah Wiegman als hoofdtrainer en Boschaart en de Wolf als assistent.
Sarah Wiegam, dàt zou een statement zijn en zou wars zijn van al het conservatisme in de voetbalwereld!!
Als hoofdtrainer zeker niet nemen Feyenoord is te groot. Voor de kkd leuk als trainer.
Heeft het bij Cambuur uitstekend gedaan.
Doet het goed bij Dordrecht, hoop dat hij naar Feyenoord zal komen, gaan er zat weg in ieder geval.
Neem aan dag hij niet ergens op het lijstje staat nog.?
Ik denk ook niet dat hij hoofdtrainer wil worden, maar als assistent, geen idee of die man geschikt is. Verhalen klinken redelijk positief over hem.
Neem aan dat de nieuwe hoofdtrainer ook wel wat mensen kent om mee te nemen. Staf kan zo weer gevuld zijn.
Zie dit ook alleen gebeuren als de Wolf besluit er mee te stoppen. Beetje zelf rol als ‘clubman’.
Natuurlijk wilt hij dat wel. Welke trainer wil dat nou niet als je de kkd traint.
Scheelt nogal een slok op een borrel zeg.