bosz-slot

Nieuws

Bosz: “Als je niet kan winnen, dan moet je niet verliezen"

Dennis

Feyenoord en PSV speelden vandaag in een intense topper gelijk. In een wedstrijd met veel strijd en kansen voor beide ploegen werd het uiteindelijk 2-2. Peter Bosz had derhalve niet genoten en toonde zich teleurgesteld over het vertoonde veldspel.

“Ik heb er totaal niet van genoten, we hebben helemaal geen goed voetbal gezien. Als je echt een voetballiefhebber bent, dan heb je vandaag niet kunnen genieten”, zo zegt de PSV-trainer tegenover ESPN. Bosz had meer van zijn ploeg verwacht. “Wij kunnen zoveel beter. Het is dan jammer dat we het in deze belangrijke wedstrijd niet laten zien.” 

PSV had zich voorgenomen om Feyenoord direct op de pijnbank te leggen, zo zegt Bosz. “We wisten dat Feyenoord slechts twee dagen rust heeft gehad en wilden de gaskraan direct volledig opendraaien. In de eerste helft waren wij ook de bovenliggende partij, al had ik het gevoel dat Feyenoord niet echt wilde. We kregen wel wat kansen, maar waren heel slordig in de opbouw. De kansen die Feyenoord kreeg werd hen door ons aangereikt. Als je dan ziet hoe wij de tweede helft beginnen, dat is helemaal slecht. Dat kunnen wij veel veter, maar dart heb ik helaas vandaag niet gezien”, aldus de kritische Bosz. 

Uiteindelijk overheerst bij Bosz wel het gevoel weer een stap te hebben gezet richting de titel. “Als je niet kan winnen, dan moet je niet verliezen. Dat hebben we vandaag niet gedaan”, zo ziet hij een lichtpuntje. “Het gat is tien punten gebleven. Mijn zoon zei vanmiddag ‘toch weer drie punten dichter bij het kampioenschap’. Ik vond dat wel een slimme opmerking van hem.”

Delen

Reacties

Die kansen die wij weggaven waren namelijk niet door onze eigen fouten… pfff wat een gelul van die Bosz
Dat kunnen wij veel veter, maar dart heb ik helaas vandaag
Ik heb helemaal geen darts gezien vandaag, wel voetbal en wij waren veel veter volgens mij…..
Peter had denk borreltje gepakt na de wedstrijd