Bevestigd
Brian Priske V1

Pro Shots | Edit 1908.nl

Transfers

Feyenoord en Sparta Praag akkoord over Priske

Van de redactie

Feyenoord en Sparta Praag hebben volgens het Scandinavische Bold een akkoord bereikt over Brian Priske. Het akkoord is vrijdag, vlak na het openingsbod, in een stroomversnelling gekomen.

De Rotterdammers tikken naar verluidt een transfersom van 1.7 miljoen euro af. Daarmee ontspringt Feyenoord de clausule om het tot medio 2026 doorlopende contract af te kopen: volgens ingewijden zal die clausule miljoenen hoger liggen.

Het medium Bold pakte eerder ook de primeur dat Feyenoord en Priske in gesprek waren. Na lang praten bereikten de club en de trainer in kwestie gisteren een algeheel akkoord om de trainersklus aan te gaan.

🎖️ - Het nieuws is bevestigd door ingewijden!

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@Bombarda wat wil Priske/ Feyenoord met Bullaude?
@Bombarda verwacht je aankomende werkweek witte rook wat betreft Carranza? En kunnen we nog verdere toenadering voor andere spelers verwachten voor aanvang van het EK?
Feyenoord verwacht dat Carranza wel rond komt
@Bombarda denkje dat Priske dit weekend al tekend of word het na 't werkend..
Maakt niet veel uit. Er is al getekend :)
Wanneer is de presentatie dan en gaan er nog assistenten mee @Bombarda
Deal is puur Priske, presentatiemoment mag Feyenoord zelf bepalen. Nu wordt het volgende nieuwstopic de assistent trainers
Mischien toch mooi geweest als van Persie assistent van Priske was geworden.
Wat is het toch jammer dat je de boel niet bij elkaar kan houden. Een enkele gerichte aankoop en hoppa. Dat is helaas een utopie, want dat rotgeld verziekt heel de sport. Ik ben van de generatie Van Hanegem, Hasil, Moulijn, Israel en Kindvall en al die andere grootheden. Dan is dat klotegeld een hard gelag. Willem, laat je hond is blaffen😂
Off topic. Zullen we Weghorst voor neus van wat anderen wegkapen?
Kunnen we live chat hier met onze nieuwe trainert krijgen. Heten we hem welkom stellen we wat vragen en vertellen we hem over onze mooie club!
Vind ik een prachtig idee Lars Ulrich Van
Maak me er wel zorgen over dat zijn veldtrainer niet meekomt naar Feyenoord. Slot zonder Hulshoff is ook veel minder natuurlijk. Je kan als coach nog zulke goede ideeën hebben over tactiek en spelopvattingen, maar als je geen assistent hebt die die ideeën om kan zetten in trainbare methodes dan kom je niet ver. @Bombarda is er misschien al iets bekend over de zoektocht naar een assistent? Zou het wat zijn om toch nog de transfer van Reijnen tegen te houden?
Wat heeft Reijnen nou bewezen dan?
Mischien toch mooi geweest als van Persie assistent van Priske was geworden.
Is het inmiddels al officieel dat hij komt?
Nu wordt het leuk… Priske mag gaan aangeven bij DtK welke spelers hij wil halen.. ben heeeeeel erg benieuwd! 👏🏻
Dit moet je juist vermijden, laat hem bijvoorbeeld twee spelers halen waar hij bekend mee is. Maar laten asjeblieft niet weer de scouting negeren.
Dat bedoel ik ook niet te zeggen. Uiteraard moet eea volledig in lijn staan met de scouting en Dennis, maar ik bedoelde te zeggen dat het vet is dat ze nu in samenspraak kunnen gaan bepalen welke spelers er komen (uiteraard na verkoop van andere spelers, wat ongetwijfeld gaat gebeuren).
Kortom, spannend!
Sorry dan zitten we op één lijn, en ja wordt inderdaad interessant wie er allemaal komen. Heb er vertrouwen in zeker na deze recente weken, met transfers en onze nieuwe trainer.
Helemaal prima, ben niet zo moeilijk… 😉

Ik heb er eigenlijk ook wel veel vertrouwen in, maar het is toch altijd even spannend. We gaan het zien!
Priske het aankoopbeleid laten bepalen zou zo ongeveer het slechtste zijn wat Feyenoord nu kan doen
Man man man. Nu al moeilijk doen????
Waar haal je dat nu weer vandaan?
Op 8 ben ik heel benieuwd laten we nadje effe als 6 mee laten tellen en zeggen dat timber definitief vertrekt dan heb je dus je
Aankoop
En 2 grote talenten van de academy erachter met t zand en milambo dat is gruwelijk
Ik vraag me af of we niet gewoon in het diepe moeten duiken en zeggen met Zechiel, Milambo, Nadjé, Stengs en Shiloh zijn we klaar op het middenveld als Wieffer en Timber gaan. Stengs op 8 ipv 10. Shiloh en Nadjé zijn sterk aan de bal Shiloh en Zechiel hebben een mooie (cross)pass en Milano die sleurt
Laat de trainer dit maar bepalen
Dit heeft Feyenoord (Te Kloese) uitstekend gedaan. Wat is er toch veel veranderd. We hebben nu al 3 spelers binnen die potentie hebben en waar we weinig voor betaald hebben. Smal zal niet slechter zijn dan Lopez. Daar maken we boekwinst. En ook operationeel. Moussa kan hopelijk een wedstrijd openbreken op de kleine ruimte. Dat ontbeerde eraan. Nu nog een goede rechtsbuiten. Minteh is niet realistisch. Walemark zal wel vertrekken. Goede prijs krijgen voor Pedersen. Nadje zal moeten wennen maar heb je niks mee te verliezen. En nu cashen voor de spelers die weggaan. Hopelijk 20 tot. 25 miljoen voor Geertruida met een 1-jarig contract. En een goede vervanger terug. Hancko hoef je niet te verkopen tenzij er een megabod komt. Wieffer, Timber, Gimenez alleen bij grote bedragen verkopen. Daar wordt je financieel alleen maar sterker van. Ueda zich verder laten ontwikkelen met de nieuwe Argentijnse killer. Een Weghorst (paniek bij. O20) heb je niet nodig. Met Beelen heb je in potentie al een prima verdediger voor weinig. Benita zal wel verkocht worden net als een aantal anderen die te kort komen. Ben benieuwd naar Milambo of dat wat wordt. Hopelijk ontwikkelt Zerrouki zich. Anders met boekwinst verkopen. Het glas is echt vol bij Feyenoord waar het lang leeg of halfvol was. De toekomst ziet er goed uit en zal hopelijk alleen maar beter worden.
Pedersen zou best nog eens een rol kunnen spelen in het Priske-systeem. Zou me niet verbazen als hij aangeeft dat hij hem er graag bij wilt houden.
Te kloese is erg scherp de laatste tijd, mooi om te zien.
Mooi zeg. Laat het seizoen maar weer beginnen.
Kan natuurlijk nooit een topcoach zijn, want hij heeft haar
Tondeuse erover, pleister op de neus en in mei op de coolsingel
Schijnt dat Priske wel van een weddenschapje houd
Heerlijk. Wat een stap! Ben al blij genoeg dat we een buitenlandse coach aandurven.

Dit gaan een belangrijk jaar worden. Het jaar waar de opbouw van Slot kan vorderen om ons voor een hele lange tijd (het liefst voor áltijd) in de titelstrijd te gooien en als grote naam in Europa. Of het jaar waar de opbouw van Slot weer neervalt. Al vertrouw ik volkomen op het eerste.

Ik heb er echt zoveel zin in.
In praag zit dit diep kijk maar onder de post van fabrizio ze zijn zo lovend over hem precies het zelfde als wat wij met arne deden
Is het al bekend welke formatie Priske in zijn hoofd heeft met Feyenoord? Aangezien hij heel vaak 3-4-3 / 3-5-2 speelde
Speelt bij voorkeur met vier verdedigers
Mooi! Naar wat ik lees is Priske uitgebreid gescout en gewoon een geschikte trainer om op de ingezette weg verder te gaan, uiteraard met zijn eigen accenten.
Top! Hopen dat we hiermee Hancko ook nog een jaartje binnenboord kunnen houden 💪🏻
Daar verandert echt niets aan.

Als er een goed bod komt van een club waar hij graag heen wil, is hij weg.

Daarbij: hij kon ook heel goed samenwerken met Slot en speelde (bijna) alles.
Scheelt wel dat we een trainer binnenhalen waar hij bekend mee is en enthousiast over is.
Met de instelling van Hancko lijkt me dit wel een pluspunt op een andere onbekende trainer in ieder geval 😉
En nu hopen dat hij in Wellenreuther de no. 1 ziet en hij niet de lampjes gaat versterken.
Bijlow jarenlang dienst gedaan en mooie dingen bereikt voor ons cluppie... Verdiend nieuwe uitdaging
Van mij mag Bijlow blijven en hopen op een gezond jaar. Zijn hele carrière bij Feyenoord blijven zou hartstikke mooi zijn !
nee hoor teveel geblesseerd , laten de Engelse clubs maar doorpakken. Hij ziet zelf ook wel dat zijn roi hier is uitgespeeld ( ook Koeman zag dat al)
Niks ten nadele van Bijlow natuurlijk maar op het moment dat je twee keepers hebt waarvan er 1 vaak blessures heeft én aangeeft aan een volgende stap toe te zijn lijkt het mij geen goed idee om een gelijkwaardige keeper te laten vertrekken. Kies nu voor W en geniet daar een paar jaar van in plaats van Bijlow ten koste van alles nog een seizoen te behouden.
Even over de prestaties bij Antwerp, hij haalde gewoon een record aantal punten dat jaar. Alleen Van Bommel had dat vorig jaar beter gedaan toen ze kampioen werden, dit jaar hebben ze ook minder punten dan Priske toen. Hij weet dus wel wat het is om resultaat en punten te laten. Hoe je het wendt of keert, dat is uiteindelijk het belangrijkst. Speelwijze enzo is gewoon een middel. Geef die man het vertrouwen, niet meteen gaan zeiken en vergelijken met Slot. Dat tijdperk is voorbij.
Van Bommel mocht ook inkopen alsof ie de nieuwe Ruud Gullit was
Als we nou maar niet met z'n allen op zn amsterdamns 'Braaaiannn' gaan zeggen maar zoals Perez zei op z'n Deens, 'Bri-an'.

Ivanusek is al knullig genoeg.
Ach Engelsen die pieter van den hoogeband peder ven de huhuband noemen. Of Robin ven Pursey

Spreken wij de namen toch lekker op z'n Hollands uit. Lkkr boeiend.
Ik ken maar weinig Rotterdammers met een mokunse tongval.

Scheelt enorm veel irritatie wel 😅
Marciano Vink
ABN Amro
Rapper Donnie

😭 huilbuien krijg je ervan
Ziggo is minder 020 minded als je denkt..
Ik denk zeker, maar denk niet dat mate van 020 mindfullness daardoor verandert. 🤗

Ik had het specifiek over rafael maar danny blinds en ronald de boer hoeft van mij ook niet. De rest vind ik prima. Van Basten is vaak lovend over Feyenoord bij Rondo.
Liverpool’s grootste fan site meldt overigens net dat Slot Minteh wil halen. Vraagprijs is wel iets gestegen er wordt gesproken over een waarde van 40M GBP!
Helemaal gestoord dat die jongen 40m gbp is.
Ja hij werd bij ons steeds beter en hij is pas 2 jaartjes prof, maar iemand die redelijk heeft gespeeld in de eredivisie is dat niet waard. Moet nog veel groeien wilt hij dat bedrag waard zijn.
Eens vond 15M euro een hele realistische en eerlijke prijs. 40M slaat op dit moment in z’n ontwikkeling nergens op.
Bam, de trainer voor komend seizoen is nu in ieder geval duidelijk! Nu hopen dat DtK een leegloop kan voorkomen en nog een paar toppers binnen kan halen.
Sparta fans now: 'That is, about 45 million crowns 🤦 as a Czech league coach is of course an absolute record, but it's stealing in broad daylight"
Ja wij vonden 9m voor Arne ook daylight robbery
Enige wat we dan nog missen is een It’s happening……
En de info over welke stafleden hij meeneemt. En ik ben nieuwschierig naar de presentatie rn zijn eerste interview
Sparta Prague have accepted a €1.5 million bid to make Brian Priske the new head coach of the Dutch club. The final details are expected to be finalised tomorrow. hymmm 1.5?
I feel more excitement about the Feyenoord situation than the upcoming Euro :)
De eerste keus en gelijk raak. Respect voor DtK…in DTK we Trust
Tja, afwachten wat dit gaat worden. Bij Antwerp kunnen ze amper iets positiefs over hem zeggen, bij Sparta Praag daarentegen bouwen ze nog net geen standbeeld voor em.
In Antwerpen kunnen ze om alles zeiken, een jaar geleden maakte van Bommel de ploeg na hele lange tijd kampioen en na 1 minder seizoen kan die vertrekken. Onze zuiderburen zijn enorm goed in trainers buiten gooien.
Antwerp is het speeltje van een verwende miljonair..zegt niet zoveel
Jan Boskamp bracht Priske als de enige onder de aandacht om Slot te vervangen. Echt een held!!!
Ja die volgt al die aparte clubs ook nog wel zoals Praag en ehh....🙄...🤔....'Midjesland'. 🤣👍🏻
@Bombarda speelt op het EK een potentieel target van Feyenoord?
Er zal ongetwijfeld een target spelen. De vraag is of die dan ook financieel haalbaar is.
Hoppa die is binnen, en we kunnen verder 💪💪
Romano meldt net dat het gehele team van Priske meegaat🎖️🔥
1 assistent en de performance manager werd vermeld toch?
Goed nieuws dit...Dit was duidelijk de trainer die als beste keus uit een zorgvuldige procedure kwam. We kunnen met vertrouwen de toekomst in denk ik. Nu snel doorpakken, scoutingslijst afstemmen met de nieuwe trainer. Samen zorgen voor goede vervangers voor de spelers die weg gaan en hopelijk nog een leuk bedrag in de knip houden. Ben heel benieuwd naar wat er de komende periode allemaal gaat gebeuren. Spannende tijden 😁
Leuk feitje: priske gaat als trainer van feyenoord coachen, tegen zijn oude club uit België. waar hij als speler speelde namelijk bij KRC Genk.
Vergeten te melden de we een oefenwedstrijd tegen genk spelen.🤣😅
Jammer dat het zo snel is gegaan.vond het wel mooi om al die paniekzaaiers hier te zien.
the party begins. Good luck Brian, welcome to our family. LEAD THE WAY COACH!
Mooi nieuws, snel gegaan uiteindelijk
Ik vind het een goede keuze. Hopelijk pakt het ook allemaal goed uit maar heb er wel vertrouwen in.
Weer goed gedaan te kloese petje af, goed en snel gehandeld, dit smaakt echt naar meer.
Heb wel echt bizar veel zin in de voorbereiding. Vraag me echt af wat voor systeem hij gaat hanteren. De club was misschien ook wel toe aan iets nieuws hopelijk pakt het dan ook goed uit.
De beste keuze dit, uitstekend werk van dtk
We zullen het zien. Is onmogelijk om hier nu heel erg enthousiast over te gaan worden. Heeft het uitstekend gedaan bij Sparta Praag maar gaat hier weer een heel ander systeem spelen (waarschijnlijk). Zullen zien hoe goed hij dat voor elkaar gaat krijgen.
Hoppa we gaan door op de ingeslagen weg. Laat ze allemaal maar komen.