luka ivanusec-at-gnkdinamo

Soccrates Images

Nieuws

Luka Ivanusec in definitieve EK-selectie Kroatië

Karst

De bondscoach van Kroatië, Zlatko Dalić, heeft de selectie voor het EK 2024 bekendgemaakt. Feyenoorder Luka Ivanusec zit in de selectie voor het eindtoernooi, dat aanstaande zomer in Duitsland op het programma staat.

Luka Ivanusec is een van de 26 spelers die is opgeroepen voor het EK door de Kroatische bondscoach. Andere grootheden die voor Kroatië zullen deelnemen aan het eindtoernooi zijn Luka Modric en Ivan Perisic. Tijdens de vorige editie van het EK strandden de Kroaten in de achtste finales waarin het met 3-5 van Spanje verloor.

Voordat het Europees kampioenschap van start gaat spelen de Kroaten nog een oefeninterlands tegen Portugal op 8 juni. Daarna zal het Kroatië van Luka Ivanusec afreizen naar Duitsland waar zij het in groep B zullen opnemen tegen Spanje op 15 juni, Albanië op 19 juni en Italië op 24 juni. 

Delen

Reacties

Ik zie zijn kwaliteiten wel maar zou een scenario dat na een goed EK zich een leuke Italiaanse club meldt ook niet erg vinden. De vorige technische staf zag geen middenvelder in hem en had daar denk ik wel een punt. En voor de positie van rechtsbenige linkerspits vind ik eigenlijk een fitte Paixão beter. En met Sauer en Sebaoui heb je dan twee prima alternatieven. Maar Luka mag me komend seizoen ook helemaal overtuigen van zijn grote toegevoegde waarde.........;-)
Knallen daar, en hopelijk terug met een wereldvorm.