luigi-bruins

VK Sportphoto

Nieuws

Bruins: 'Vermeende interesse PSV in Zerrouki'

Van de redactie

Feyenoord heeft tevergeefs pogingen gewaagd om Ramiz Zerrouki los te weken van FC Twente. Oud-Feyenoorder Luigi Bruins snapt wel dat de Rotterdammers ver wilden gaan voor de middenvelder, zo vertelt hij in FC Rijnmond.

“Uiteindelijk wil je zoveel mogelijk concurrentie hebben. Dan is het prettig wanneer je zo’n speler erbij kan halen. Zeker gezien het feit dat PSV inmiddels interesse kenbaar heeft gemaakt voor Zerrouki. Dus voor Feyenoord was het misschien wel belangrijk om deze winter al hun slag te slaan."

Bruins denkt dat Mats Wieffer niet ongelukkig is dat Zerrouki niet naar De Kuip is gekomen. “Ergens zal hij stiekem van binnen wel tevreden zijn dan het op deze manier is gelopen. Al ziet hij hem misschien komende zomer wel komen. Maar nu kan hij in ieder geval een half jaar knallen."

Daar waar Wieffer veel speeltijd krijgt, geldt dat niet voor Patrik Wålemark. Bruins denkt dat het gebrek aan speelminuten de Zweed parten speelt. “Wieffer krijgt nu de kans om te spelen en veel minuten om zich te laten zien. Bij Wålemark is dat een stuk minder. Af en toe mag hij invallen en dan is het toch lastig om te laten zien wat je in huis hebt. Daar heb je toch een langere periode voor nodig.”

Delen

Reacties

Ik zou daar geen problemen mee hebben. Als Wieffer speelt zoals nu, hebben wij geen Zerrouki nodig. Dan liever een Vd Belt erachter die een jaartje mag rijpen om vervolgens Wieffers plek in te nemen (en Wieffer voor 20+ miljoen verkopen).

We zijn een ploeg in opbouw. Wij moeten niet de te dure spelers halen.
Naja dan gaat Zerrouki naar psv, halen wij van den Belt op als talent voor 8 ton en geven het geld van Zerrouki uit aan Booth. Leuke speler is dat. Wel met de kanttekening dat ik pas na de winterstop 2/3 wedstrijden van hem heb gezien. Even komend halfjaar aankijken ;)