bullaude

Nieuws

Bullaude sluit opnieuw aan bij O21

FeyenoordYouthWatcher

 
Ezequiel Bullaude speelt zaterdag wederom mee met Feyenoord Onder 21. De Argentijn behoort daarom niet tot de wedstrijdselectie van Feyenoord voor de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard.

De Argentijn krijgt zaterdag speeltijd bij de beloften van de Rotterdammers, zo meldt Feyenoord Youth Watcher. Ook Mohamed Taabouni sluit wederom aan bij Feyenoord O21.

Bullaude speelde eerder mee bij Feyenoord O21. Slot gaf toen aan hem een volledige wedstrijd te willen zien spelen, "zodat we hem daarna ook wedstrijdbeelden kunnen laten zien om de volgende stappen te zetten." 

Delen

Reacties

De duurdere jongens doen het goed, dus Eze kan rustig klaargestoomd worden. Na de winterstop of misschien zelfs pas aan het begin van het volgende seizoen, zal hij er echt moeten staan.
Gewoon toch ok dat deze gozer een hele wedstrijd gaat spelen, niks mis mee.
Why wat is er mis met deze jongen?? Waarom nog steeds zo weinig minuten op niveau? Denk dat ook die jongen langzaamaan spijt begint te krijgen van deze stap naar Feyenoord. Had dat geld dan idd maar uitgegeven aan een Zerrouki of Mannsverk ofzo maar een speler die we echt nu missen
In plaats van wie moet hij spelen dan?
Zeker eens dat je kunt afvragen of we dat geld niet beter aan een 6 hadden kunnen uitgeven, maar dat hij bij O21 meespeelt zolang hij niet bij het eerste aan de bak komt lijkt me zeer logisch.
Ehm deels eens beter ergens spelen dan helemaal niet ontwikkelen.

Maar heb wel vaker mijn idee voor opstellen gegeven:

Doel: Bijlow

Achter: Geertruida/Pedersen-Trauner-Hancko-Lopez/Hartman

Midden: Wieffer/Timber
Kökcü/Szymanski-Bullaude/Karim

Voor: Szymanski/Wålemark-Gimenez/Danilo-Paixão/Dilrosun
Haha dat is geen opstelling geven dat is de selectie per positie opnoemen
Wel lekker als met z'n 19en mag spelen. Weinig ruimte op het veld wel.
Misschien dat Arne over je opstelling idee heeft heen gelezen? Gewoon zoveel mogelijk plaatsen en dan zal die het vast ooit doen.
Dit vind ik dan toch echt heel apart. 7,5 miljoen voor betaald volgens transfermarkt, en komt niet eens in aanmerking voor speelminuten. Dit is dan de duurste aankoop van Feyenoord ooit, waarom is er zoveel geld naar een speler gegaan die nog zoveel moet groeien? Met name apart omdat we geen 7,5 miljoen wilden betalen voor Zerrouki en dat was een type middenvelder die we nog niet hadden én een speler die er meteen kon staan.

Klopt de prijs echt @FTM, en ligt hier een duidelijk plan voor klaar? Anders is het in mijn optiek gewoon een aparte zet geweest tijdens de transferwindow.
Wat een paniek zeg. Doem denken zoals alleen Feyenoorders dat kunnen. Arnesen zei het afgelopen zondag goed. Zulke jongens uit zuid Amerika hebben gewoon minimaal 6 maanden nodig om te aarden. Geef ze de tijd kijk naar Senesi en Sini of een Martinez bij hunnie..
Senesi en Martinez kregen in ieder geval meteen de kans, als Feyenoord 7,5 miljoen uitgeeft (duurste transfer ooit) dan moet dat een speler zijn die meteen in aanmerking komt voor het eerste vind ik. Ik twijfel niet aan de scouting en de kwaliteiten/potential van deze speler, maar wel aan de aankoopstrategie. Geen vervanger voor Aursnes halen maar wel zoveel geld uitgeven aan een speler die niet direct nodig is dat vind ik gewoon apart.
Heeft 2 gekost meen ik. Transfermarkt is niet de internationale aanmeldbank voor transfersommen he, die knippen en plakken ook maar wat ze toevallig tegenkomen.
Het is niet zo veel voor hem betaald. Dat is slechts een aanname