Primeur Bevestigd
Feyenoord Castore

Logo's Feyenoord en Castore | Edit 1908.nl

Nieuws

Castore slaat grote slag met door supporters gewenst uittenue

FeyenoordTM

De deal tussen Feyenoord en het Britse kledingmerk Castore is al een tijdje rond. Feyenoord wordt vanaf het 2023/2024 seizoen gehuld in kleding van Castore. Met de dag komen steeds meer details over de deal naar buiten.

Zo ook vandaag. Castore gaat Feyenoord komend seizoen voorzien van een groen uittenue, waarvan deze site recentelijk een prototype in handen heeft gekregen.

Het groene uittenue is één van de uittenues voor het seizoen 2023/2024. Ingewijden weten dat Feyenoord het komende seizoen door Castore gehuld wordt in minimaal drie verschillende tenues.

Mogelijk loopt het aantal op tot zelfs vier verschillende tenues, afhankelijk van het behalen van Europees voetbal. Het thuis en uitshirt worden in de zomer van 2023 tegelijk gereleased. In minimaal één van de tenues wordt de skyline van Rotterdam verwerkt.

Voor na dit seizoen moet Feyenoord nog opzoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Het contract met Europarcs loopt na het huidige seizoen af. Tot een deal met de mogelijke nieuwe hoofdsponsor Dubai Ports World kwam Feyenoord niet. Het is aannemelijk dat het sponsorcontract met Europarcs verlengd wordt.

Terug naar Castore. Intern wordt er gesproken over 'de grootste commerciële deal in de clubgeschiedenis'. De deal tussen Feyenoord en het Britse kledingmerk gaat per 1 juli 2023 in. Daarmee verbindt het snelst groeiende sportmerk ter wereld zich tot medio 2029 als de official teamwear partner van Feyenoord.

Naar verluidt levert de deal de club een slordige €8.000.000 per seizoen op. De officiële berichtgeving vanuit Feyenoord omtrent de overgang naar Castore zal begin 2023 plaatsvinden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FTM kunnen jullie wat meer vertellen over de inhoud van de deal?

Bijvoorbeeld welke merchandise rechten heeft Feyenoord aan Castore verkocht/gegeven voor de deal en of verdiend nog wel geld per extra verkocht shirt of kledingstuk?
@FTM kunnen jullie wat meer vertellen over de inhoud van de deal?

Bijvoorbeeld welke merchandise rechten heeft aan Castore gegeven voor de deal en of verdiend nog wel geld per extra verkocht shirt of kledingstuk?
Wanneer is de sluitdatum mbt de nieuwe sponsor

Heb namelijk meer hoop op Dubai dan Europarcs

Simpelweg omdat ik denk dat die Arabieren meer geld over hebben om Feyenoord te sponsoren en dat wellicht een mooie springplank is voor meer financiële injecties uit die contreien
Is ook n gerucht wat niet klopt of wat ook kan zijn is dat ze door die geweldadige debielen wat zich feyenoordfan noemen zijn afgehaakt.
@1908NL
Is het waar dat feyenoord interesse heeft in araujo, Uruguayaan uit de MLS en nummer 6
vorige keer zouden ze zo goed als zeker een nieuwe hoofdsponsor krijgen bijna rond.Of dit was een roddel of die zijn afgehaakt door die downies die feyenoord weer slecht in het nieuws brengen. Als dat zo is bedankt sukkels. Als die europarcs de enige optie is dan net zo goed geen nemen en die raten weren dan behouden ze het zelfde
Sowieso is al een groot voordel wat je hebt als je niet met Adidas of Nike samenwerkt, dat je eigen, gepersonaliseerde designs kunt doorvoeren. Maar, Rutger, hoe voelen de shirts, als je al een prototype in handen hebt gehad? Kwaliteit goed?
Ik zelf heb hem niet in handen gehad, anderen binnen 1908.nl wel. Leek zowaar op kwaliteit. :-)
Mooi. Da's namelijk vaak het nadeel van andere merken. Die kunnen ook mooie eigen designs (zie Stanno of Beltona), maar dan heb je kwalitatief wel een schoonmaakdoek in je hand. Ben benieuwd.
als glasgow en newcastle ze dragen mag je vanuitgaan dat het goed spul is toch.Nu een goede sponsor zal lastig zijn die tevinden gezien je teveel ratten hebt in de achterban.
Als DPW is afgehakt komt dat niet door de ******** die Feyenoord een slechte naam geven, maar door de hetze tegen Qatar en Dubai van de Wokers.
Was al eens een sponsor die zich wilde terug trekken door deze gasten.Waarom dankje dat investeerders zich hebben terug getrokken.Zou jij je naam aan de club willen verbinden met dat doorgesnoventuig.Zie je het voor je die relnichten met jou bedrijf op de shirt. Laat feyenoord maar eens hard ingrijpen.Als je vuurwerk nodig bent voor sfeer dan moet je toch eens achter de oren krabben
Wauw! Top dat Feyenoord nu eindelijk wat meer zeggenschap heeft over het tenue, in plaats van de standaard opties van Adidas!