Bevestigd
Chris-Kévin Nadje | Afbeelding via @FCVersaillesOff op X.com

Afbeelding via @VersaillesOff op X.com

Transfers

Chris-Kévin Nadje • It's happening!

Van de redactie

Feyenoord en Versailles hebben volgens Le Parisien een akkoord bereikt over een transfer van Chris-Kévin Nadje. De 22-jarige middenvelder gaat zich voor vier jaar verbinden aan de Rotterdammers.

De Eredivisieclub maakt volgens het Franse medium ruim een half miljoen euro over naar Versailles, waarmee Feyenoord een verdrag heeft gesloten. Nadje is momenteel nog op vakantie in Marokko. Wanneer hij terug is, wordt alles ondertekend en wordt Nadje gepresenteerd.

Feyenoord troeft concurrentie als Monza, Verona (Italië), Charleroi (België), Schalke 04 (Duitsland), Farense en Casa Pia (Portugal) af met de komst van Nadje, die zijn Champions League droom in De Kuip wil verwezenlijken. In de deal is zoals gebruikelijk een doorverkooppercentage opgenomen.

De zeer dynamische middenvelder kan als defensieve middenvelder, centrale middenvelder én als aanvallende middenvelder uit de voeten.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

We zitten te slapen op Weghorst. Die schiet ze er gewoon aan de lopende band binnen in de Eredivisie….
Kost 5 miljoen. Maar ben het er mee eens dat hij wel doelpunten gaat maken
wegwezen met die engnek van een Weghorst
@Bombarda hoeveel centrale verdedigers moeten er bij komen als Potter de nieuwe trainer blijkt te worden. Die speelt voornamelijk 3-4-2-1. Is de kans dan ook groter op een langer verblijf van Hancko?
Inclusief terugkerende Kasanwirjo ongeveer 3 erbij
Gaat natuurlijk never nooit gebeuren.
Linksback/rechtsback en linker centrale verdediger neem ik aan
Verdrag gesloten 😂🫶👍
Ik denk dat ze nog geen bod hebben ingediend omdat er gesteggel is over Priske zijn assistenten. Reijnen blijft bij Feyenoord en ook John de wolf blijft. Dan is er nog ruimte voor 1 assistent terwijl Priske waarschijnlijk het liefste zijn twee Deense Assistenten meeneemt. Ook zou 1 van zijn assistenten (Lars Friis) zijn opvolger moeten worden bij Sparta Praag.
Klopt dus niet want hij neemt 1 assistent trainer mee en zijn Performance trainer. Daar hebben wij ook nog een vacature voor openstaan. Dat kan dus niet het probleem zijn. Tenzij Feyenoord iemand anders wil aantrekken voor die functie.
Doet mij denken aan 1 van de beste cvm Arsenal in de jaren met bergkamp
Ik doel dus op Patrick viéra
Één of andere onbekende lulhannes uit de 3e franse competitie vergelijken met Patrick Viera. Goed bezig man
Potter wordt NIET trainer van Brighton!
Blijven dan niet meer veel opties open he
Dat zet hem niet hoger op de lijst bij Feyenoord hoor.
Mag het toch ff zeggen of is dat verboden?
Wel dat hij zijn salariseisen naar beneden kan stellen. Tenzij die nog een jaartje lekker op de bank thuis wilt zitten.
Die Potter moeten we echt niet willen, hij heeft zichzelf aangeboden daar. Fans moeten hem niet en dan is zijn verklaring is dan niet het goede moment om daar aan de slag te gaan.
Bij Manchester ook al zichzelf aangeboden.
Nou hoop dat de scouting meer heeft gezien als dit filmpje want pff daar word ik persoonlijk niet vrolijk van.
Aan de hand daarvan zou ik bijna denken hebben wij dit niveau niet in Nederland ? Lijkt mij dat goedkopere oplossing voor een niet bestaand probleem maar goed blijven optimisties
Ik snap de negativiteit niet, als deze jongen al bij Auxerre of Bordeaux had gespeeld kwamen hier de reacties dat we te laat waren. 1,5 jaar geleden werd er geroepen dat er heel veel talent rondloopt in Frankrijk op het 2e en 3e niveau. Scouten we daar is het nog niet goed. Deze jongen kost je 500K. Of het is een gigantisch talent en gaat een Wieffer, Aursnes traject in of het wordt niets en verkoopt hem zoals een balde en toure voor 2 a 3 miljoen
De video laat eens sterke, snelle, behoorlijk technische speler zien die bij een duwtje niet gelijk gaat liggen maar die doorzet. De verdedigende acties in de video laten ook een speler zien die op tijd instapt en die de bal speelt en niet de man. Tenslotte lijkt hij bij zijn aanvallende acties veel oog te hebben voor zijn medespelers en voor de goal. Het is maar één video maar lijkt me een prima aankoop.
Is denk ik meer een reactie op de positiviteit die ook nergens op gebaseerd is. We gaan het meemaken, wie weet kan hij het niveau aan.
Ik vind juist de positiviteit opvallend. Door sommigen wordt nu al geschreven alsof Feyenoord de nieuwe Pogba binnenhaalt. Volgens mij kunnen we er simpelweg nog weinig over zeggen. Positief is dat er tegenwoordig ook 'out of the box' wordt gescout. Wieffer en Beelen hebben bijvoorbeeld vanuit de eerste divisie een spectaculaire ontwikkeling doorgemaakt. Van den Belt is dan weer een voorbeeld van een speler die er in de eerste divisie bovenuit stak, maar in zijn eerste seizoen moeite heeft gehad om aan te haken. Met Aursnes kun je hem niet vergelijken: die kwam binnen als aanvoerder van een sterke Noorse club met de nodige Europese ervaring. Ik hoop net als iedereen dat Nadje een ruwe diamant blijkt. Maar je hebt van die spelers, zoals Nadje, of eerder Bullaude, die vooraf al een enorm krediet hebben en andere (Idrissi, Zerrouki) die vooraf al niks goed kunnen doen bij mensen die elkaar napraten. Het zal voorlopig even afwachten zijn of, en zo ja hoe snel, Nadje kan aanhaken. De stap van de derde divisie naar de top van de Eredivisie is heel groot. Een andere relativering is dat Feyenoord alleen concurrentie had van clubs die sportief beduidend zwakker zijn. Ik ben wel benieuwd of er een analyse op VI Pro komt als hij tekent. Dat geeft al een eerste indicatie wat we kunnen verwachten.
De kameraden die klaagden over de onzinaankoop van de trage KKD speler Wieffer zijn dezelfde die Te Kloese willen lozen als ie voor minder dan 30 miljoen weggaat. Dat geeft me de hoop dat dit ook een topspeler wordt.
@Bombarda gaat het niet erg lang duren zo. Nog steeds geen bod naar Sparta Praag. Dat je straks overal naast zit.
Hebben gepraat met de trainer, die zijn heus wel in onderhandeling, zijn er alleen nog niet uit.
Gaat gewoon om geld, zou mij niet verbazen als er vandaag of morgen een beslissing komt.
Als ze er niet uitkomen moet je verder kijken.
@Bombarda is het waar dat hilgers is aangeboden bij Feyenoord voor een “laag” bedrag?
Is hier al gevraagd. Werd gezegd dat Hilgers overal wordt aangeboden.
Goed, dus hij kost maar weinig geld en komt van een bedenkelijk niveau. Dat roept her er der twijfels op. Ik heb twee redenen om minder te twijfelen:

1) Wieffer en Aursnes kwamen twee jaar geleden voor minder geld, en die eerste was net gepromoveerd met zijn vorige club.

2) Kijk even naar de clubs die volgens het artikel ook op jacht waren naar deze speler: tweemaal Serie A, eenmaal Primeira Liga, eenmaal Eerste Klasse en een zeer roemruchte club uit Duitsland.

Garanties wil ik geenszins geven, maar het lijkt er op basis van bovenstaande op dat we niet zomaar iemand hebben binnengehaald.
👊🏽 op naar de volgende handtekening

🇦🇷⌛️
Meervoud, dat klinkt goed! Gaat het dan echt om een spits of een een rechtsbuiten?
Messi naar de kuip!!1!1!!!een!!
Hij is zelf Argentijns en speelt als spits... dat is de grap erachter.
Luciano weer in the picture??? 🇦🇷
Luciano Rodriguez is een Uruguayaan dat weet je toch?
Dat zou echt zo top zijn he!
Hij is zelf Argentijns en speelt als spits... dat is de grap erachter.
@Bombarda

Spitsen als meer dan alleen Caranza die naar Feyenoord gaat
Hij is zelf Argentijns en speelt als spits... dat is de grap erachter.
Hij had deze vraag al eens eerder beantwoord laatst. Zal in eerste instantie gewoon blijven, maar bij een interessante optie voor zowel club als speler is het niet ondenkbaar dat hij kan vertrekken.
Ik vind de positiviteit over deze speler bijzonder. Weet zeker dat niemand m ooit heeft zien spelen. Maargoed, projectje kan nooit kwaad.
Als je in dat filmpje kijkt hoe bewegelijk hij is voor zijn lengte dan snap je het misschien. Kan echt een hele leuke 6/8 worden als hij zich mooi ontwikkelt bij de club.
Wat klopt er van het gerucht dat Hilgers is aangeboden en 4 miljoen moet kosten?
Zag het ook op die Twente nieuws site 'Hilgers aangeboden bij diverse Nederlandse topclubs voor 4 miljoen euro' een aangezien Feyenoord en PSV de enige topclubs zijn van het moment (vooral boven Twente) zullen ze hier inderdaad Feyenoord mee bedoelen.
Die wordt overal aangeboden, maar is helemaal geen Feyenoord speler
Zou een redelijke back up zijn voor Beelen, maar je hebt Trauner al en ik neem aan dat die jongen wil gaan spelen, niks voor ons dus!
Met z'n afgezakte kousjes...wat een verveel.
Twee jaar terug wilde iedereen hem nog bij Feyenoord hebben.Kan verkeren in een voetbal loopbaan
Even die extra. Aai over de kop bij Geertruida van Van Dijk Zegt genoeg Geertruida zal ook wel naar Liverpool vertrekken
@Bombarda trauner op de nominatielijst om verkocht te worden? Moeten we nu toch vanaf als we er nog wat voor willen vangen en als we vooruit willen met de club moeten we ook een hoger niveau nastreven.
Waarom zou je nog iets op hem willen gaan verdienen? Echt een uitstekende leider in de ploeg en een van de weinige ervaren gasten. Die moet je mooi als backup verdediger gaan houden met Beelen als eerste keuze.
Gaan al genoeg wisselingen plaatsvinden, dus zou Trauner in elk geval dit jaar nog houden. Wellicht in de volgende zomer een stap 'gunnen'.
Op welk gedeelte van de vraag zeg je nee
1. Dat er veel wisselingen plaatsvinden
2. Of wellicht in de volgende zomer stap gunnen
@Bombarda
Waarom zou je iets willen vangen voor hem? Wat heeft hij gekost 2 miljoen? Behalve wanneer Trauner zelf weg wil, ik zou hem altijd in de selectie houden. Daar levert ie veel meer op dan die fooi bij verkoop.
Je verdient helemaal niks meer op Trauner (bij wijze van spreken). Dan kun je hem beter behouden als backup en mentor in de selectie.
De andere geïnteresseerde clubs zijn ook aansprekende namen zeg.
NOT!
Tjah net als Werder Bremen voor Aursnes toen?
Dat is nog wel een aansprekende naam. Dit is meer het niveau Lutjebroek 5. qua interesse
Als we dan ook Droogje weten te halen, hebben we een Nadje en een Droogje.
Een grap die 10 keer gemaakt is, kan leuk blijven. Maar bij 30 keer of zo zit er toch wel een grens…..
He balen, heb ik de 29 keer ervoor gemist. Point taken!
Zijn de Roon en weghorst opties voor Feyenoord?
De Roon zou ik wel toejuichen. Kan Nadje mooi een jaar overbruggen
Hopelijk wel. Ervaring en gewoon meer dan prima. Dan heb je nog steeds plek voor 9 jonge spelers in je selectie.
Weghorst? Dat is toch geen voetballer? Hij scoorde welliswaar weer ,maar heb je die ballen van zijn voet zien afspringen een aantal keren?
De Roon zou wel kunnen afhankelijk van het salaris, wel te kort in onze jeugdopleiding gespeeld om in aanmerking te komen voor een plek in de Champions League selectie volgens mij...
Je kan komend jaar inschrijven: Hartman, Zechiel, Milambo, 't Zand, Read en eventueel nog Slory en Candelaria. Dus je komt echt wel aan je ' homegrown' spelers voor de criteria waar jij op doelt ;)
Read niet, want die speelt hier pas een jaar, en Milambo en Zechiël is een beetje zonde van de ruimte vind ik aangezien ze nog jong genoeg zijn voor de B lijst.

Vooralsnog hebben we dan Hartman, Q. Timber? Nieuwkoop en misschien Thijs Jansen voor die plek.. dat zou al wel genoeg kunnen zijn.

Ik was inderdaad de term 'Homegrown' even kwijt haha
Correct, vergis me elke keer dat Read pas z'n eerste seizoen speelt hier, man wat een ontwikkeling!
Nieuwkoop inderdaad goeie shout en Jansen zou ik ook gewoon meenemen als derde keeper of (misschien wel tweede). Milambo en Zechiel gaan komend jaar denk ik echt betrokken worden in de plannen dus die zou ik toch zeker wel inschrijven.
En Timber ja ik gok toch dat die een stap gaat maken.
Gaat tegen ons beleid in om relatief goedkoop jonge spelers te halen en deze door te ontwikkelen en met winst te kunnen verkopen.
Zal wel onpopulair zijn maar Weghorst is precies de spits die we zoeken.
Zal vast z'n goals maken in de eredivisie. Maar voetballend veelste beperkt.
Geldt voor Gimenez niet anders.
Zit wel een verschil in potentie tussen hun he
Uiteraard. Maar als iemand bij Feyenoord de kwaliteiten heeft van Weghorst en dan ook goed kan meevoetballen is hij ook gelijk weg haha. Weghorst lijkt me gewoon een prima versterking.
Weghorst heeft zelf gezegd graag naar Twente te willen, zo iemand zie ik niet graag meer naar Feyenoord komen dan...
Moet voetballend ook beter maar is wat dat betreft nog steeds van een beter niveau dan Weghorst.
Helemaal niet. Komt voetballend totaal niet mee in onze speelstijl. Is duur en heeft geen restwaarde. Past dus ook totaal niet in het huidige beleid.
Het zal me benieuwen of ie voor het 1e is gehaald of eerst een jaartje Dordrecht gaat doen.
Maar goed, half miljoen kan je je denk ik nooit een buil aan vallen.
Dordrecht speelt geen Champions League
Dromen zijn meestal bedrog.
Laten we eerst maar eens kijken als ie op het veld staat of ie mee kan komen ( bij Feyenoord welteverstaan ).
Het zou een enorme stunt zijn als de scouting daar een speler in ziet die zo mee kan doen in de Champions Leaque en de rest van Frankrijk heeft zitten slapen.
Laten we dat eerst maar eens afwachten, neem aan dat ie zich al aangemeld heeft voor Engelse taalcursus dan snapt ie een beetje wat er wordt gezegd.
Gaan we nog grote investeringen doen? Je weet als clubleiding dat Geert en Wieffer sws weg gaan. En ik mag toch hopen dat we niet met Zerrouki het nieuwe seizoen in.gaan..
Ze hebben de lijstjes klaarliggen door jou de genoemde spelers maar dan moeten ze wel de miljoenen hebben eerst voor de genoemde spelers
Zerrouki moet volgend seizoen gewoon weer een rotatie speler zijn, Eredivisie niveau kan die makkelijk aan. En CL afgelopen seizoen redelijke potjes gespeeld. Gaat volgend seizoen een stuk beter spelen nu die is gewend. Je speelt komend seizoen gewoon weer 50 potten je hebt een brede selectie nodig, dus Zerrouki is nodig.
Volgens mij heb je een aantal berichten gemist .
Op allerlei sites is meerdere malen bericht dat Feyenoord beoogde vervangers in beeld hebt.
Maar een vervanger haal je pas, als je hem nodig hebt.
Zolang er nog niemand is verkocht , zal er m.i. geen speler worden gehaald die 10 miljoen of meer kost.
Wat Wieffer betreft is het nog maar de vraag of andere clubs een bedrag willen betalen wat Feyenoord wil hebben.
Hij heeft een contract tot 2027 dus dat wordt min. 35 miljoen.
De ogenschijnlijk trage slimheid van een Wieffer en alsof de bal aan hem vast zit. Wieffer en El Ahmadi hebben een scorend kind gekregen lijkt het en jij heeft Chris
Ik lees al lang mee, maar heb even een account aangemaakt om mijn waardering uit te spreken voor de zinsnede "Versailles, waarmee Feyenoord een verdrag heeft gesloten". Haha, chapeau!
Wie weet nog precies wat dat inhield, is 106 jaar geleden al, he…..
Dit verdrag zal een tikje minder impact hebben 😉
"He fired nicely at Versailles, keeping things in proportion - Seko Fofana bis. He gets the job done in the middle and drives like a tur into the penalty area"
@Kiprich op VP staat dat Feyenoord een half miljoen voor hem neerlegt..
Een verdrag met Versailles. I see what you did there haha.
@Bombarda wanneer is de verwachting dat Hadj Moussa wordt gepresenteerd?
Na interland periode, zit nu namelijk bij de selectie van Algerije.
Als deze slaagt kunnen we wel stellen dat we een goede scouting hebben. Hij is zo goedkoop, dat ik moeite heb om te geloven dat dit echt iets kan zijn ;-)
Hij is volgens mij duurder dan Aursnes en Wieffer....
Alles onder het miljoen, vind ik in eerste instantie verdacht ;-) Maar die 2 bewijzen wel, dat dit het proberen waard kan zijn.
Hij heeft talent is sterk, aanvallende en verdedigende duelkracht. Technisch vaardig.Als hij zich snel aanpast en net zo fit wordt als de spelers onder Slot, denk ik dat we Wiefer snel zijn vergeten.
Moeten we nog op Cornelius letten of is die niet meer in beeld?
Als ik zie hoe die net weghorst stond te dekken... Laat maar varen. Nee kan je niet na een pot beoordelen maar ik denk dat er betere spelers rondlopen.
Hele atletische jongen met een enorme upside en voor een bedrag waar je vrijwel op zeker winst op gaat maken in de toekomst.
Misschien zeg ik nu iets heel doms maar het lijkt alsof er verschillende spelers op de foto's in dit artikel staan. Hebben we wel de goede Nadje haha
Nu je het zegt😂, ken ook zomaar iemand zijn die 32 is je weet het maar nooit
Passen we nog aan, ik weet nog niet helemaal hoe dat werkt maar het is de verkeerde ja 🤣 ik had gewoon een foto van Nadje gedownload, maar er zijn meer hondjes die Fikkie heten

ach, de primeur hadden we in elk geval
Hebben jullie eigen bronnen het al bevestigd? De bron die ik op Twitter vond heeft nog geen 6000 volgers.
Zowel 🇫🇷 als 🇳🇱 hebben bevestigd, ik pas de medaille aan
Wat een verademing al de reacties hier tenopzichte van fr12.
Ben benieuwd naar Nadje! In de voorbereiding mag hij zich laten zien. Dan maar kijken of hij erbij blijft of verhuurd wordt aan Dordrecht
Het is al een zegen dat we hier mekaar niet massaal goedemorgen wensen…..
Ik ben blij dat ik de 'overstap' heb gemaakt. Het lijkt daar af en toe wel een tbs-kliniek
ah ik vind dat altijd nog wel schattig als kameraden onder elkaar
Er is heel even een tijd geweest, dat het hier ook op fr12 begon te lijken, maar die gasten kregen zoveel commentaar dat ze snel weer terug naar fr12 gingen haha.
Het wordt druk op het middenveld volgend seizoen, zelfs als Wieffer weggaat. Ik hoop toch wel dat onze jeugd (Milambo/Zechiel) eens een kans gaat krijgen
Het is waarschijnlijk dat Timber en Wieffer weggaan en het de vraag of Van den Belt en Lingr nog een kans krijgen.
Zelfs als die eerste twee weggaan heb je met Nadje, Zerrouki, Zechiël, 'T Zand en Van den Belt nog vijf spelers voor twee posities (Stengs, Lingr en Milambo zie ik dan als 10).
Van de spelers die je noemt zullen er ook een aantal worden verkocht/verhuurd. Je kunt moeilijk met een veredeld jeugdelftal de competities ingaan. Ik hoop zelf wel dat Milambo komend seizoen echt gaat doorbreken en vaker minuten gaat maken.
@Damaschin, terecht punt. Tegelijkertijd is het wel leuk om te zien als spelers van de club doorbreken :)
Zeker leuk! En ook goed voor de kas als je zelf opgeleide spelers doorbreken. Uitdaging voor de club is dat je allereerst genoeg talent opleidt dat goed genoeg is om het eerste elftal vooruit te helpen, maar aan de andere kant genoeg spelers hebt zoals Hancko, Trauner en eerder Aursnes etc. die met hun kwaliteit en ervaring ervoor zorgen dat jonge spelers goed kunnen worden ingepast en zich kunnen ontwikkelen.
Ik heb eigenlijk nog meer met Zechiël waarom geen idee
It’s happening met 1 medaille?
Toch maar mooi Casa Pia afgetroefd.
Fijn dat Feyenoord toch blijven inzetten op dit soort lange termijn projecten. Ook al hebben we nu meer te besteden. 2 projecten (Nadje en Moussa) die op hun beurt beide erg interessant zijn. Met de transfervrij ervaren speler Smal, die echt past in ons systeem, start in mijn optiek de transferzomer goed.
Volledig mee eens, dadelijk die Carranza nog toevoegen aan de selectie voor een prikkie (waarschijnlijk) terwijl hij gewoon een waarde van 6 miljoen vertegenwoordigd. En dan later in de zomer (na het EK) zullen nog wat grotere namen komen. Ik denk dat we een prima zomer tegenmoet gaan.
prima gescout , heeft bijna alles om door te groeien als een 2e pogba
22jr en groot en sterk. Prima gok
Nadje zien ze buiten CDM ook als CM… 🙂😇
De Franse supporters van de club vragen zich af wat hij in godsnaam hogerop moet.
Die verhalen kennen we nog van Molde
Ik sta er zelf positief tegenover hoor. Ben sterk voor dit soort aankopen.
Eerste gescoute buitenlandse speler voor het eerste die we binnen hebben sinds Hancko
Had ik toch gelijk net mbt zn vakantie en zn zaakwaarnemers :))
Lekker hoor nadje. Denk ik
Daar houdt de vergelijking dan wel op. Hancko was aanvoerder van Sparta Praag en Nadje een speler uit de derde divisie van Frankrijk. Hancko was een van de beste versterkingen in jaren en Nadje is voorlopig een breedteversterking die hopelijk de Wiefferroute gaat volgen, maar misschien ook een nieuwe Cole Basset of Walemark wordt.
Voor 5 ton kun je (zeker nu) wel risico lopen.

Die 3,5m voor Walemark was eigenlijk gewoon wat we nu voor een Ivanusec/Timber hebben betaald qua hoeveelheid geld in die periode.
Totdat hij tegenvalt, dan is het weer de schuld van Te Kloese.
Gewoon belachelijk. We mogen zo blij zijn met Te Kloese als directeur. Doet het uitstekend. Totaal onterecht dat hij kritiek krijgt. Maar goed sommigen moeten altijd zeiken.
Weet je wie dezelfde kritiek kreeg als Te Kloese nu? Arnesen. En nu die weg is, is hij opeens de messias. Men wilt gewoon zeiken en alles verdraaien en dan janken als iemand weg is. Er moet altijd iemand de schuld krijgen van iets.
Ik ben nooit kritisch geweest op arnesen.
Ben altijd er kritisch op te kloese, maar heeft deze transfer goed afgerond, gaat de goeie kant op leren van de fouten. En nu sterker terug komen, dus bij deze @Speedy68 je had gelijk.
Nee hoor, zal je niet uit mijn mond horen. Dan zeg ik dat de scouting de plank heeft misgeslagen.
Gaat niet persee om wie wel en wie niet want het gaat toch gebeuren, is eigenlijk al een paar keer gebeurd. Sommige spelers waren gescout maar opeens niet meer en dan weer wel. Alleen als het hen uitkomt en kunnen wijzen naar anderen om een schuldige aan te wijzen
Heb je gelijk in, als technisch directeur is hij eindverantwoordelijke vandaar. Maar we gaan nu de goeie kant op en dat is wat telt.
Dat weten we niet, Nadje, Smal en Hadj Moussa kunnen nog falen. Maar laten we ze eerst een kans geven voordat we ze van te voren naar omhoog of omlaag praten. Sommige spelers hebben door dit nooit een eerlijke kans gekregen wat de beeldvorming totaal niet ten goede deed. Ik hoop gewoon on neutralere berichtgeving en dat we niet meteen met vingers gaan wijzen naar de TD als het niet meteen slaagt.
Mooi, de derde aankoop voor deze zomer. Zal denk ik wel betekenen dat er serieus rekening wordt gehouden met een vertrek van Wieffer.
Dit lijkt me een vele malen betere transfer dan Carranza.
Even ter verduideling Nadje is een lange termijn project waar ik veel talent in zie. Carranza moet vanaf minuut 1 presteren en gaan concurreren met Ueda volgend seizoen.