hancko

VK Sportphoto

Opinie

Cijfers • Alleen Hancko overtuigt tegen Twente

Stan

Het doelpuntloze gelijkspel tegen Twente zorgt op basis van het wedstrijdbeeld voor de nodige teleurstelling bij Feyenoord. Dat ongenoegen blijkt ook uit de beoordelingen van Het Legioen voor de optredens van de Rotterdamse selectie, waarbij alleen Dávid Hancko en Justin Bijlow er redelijk vanaf komen. 

Hancko was tegen Twente weer eens overal op het veld te vinden en speelde daardoor in zowel verdedigend als aanvallend opzicht een belangrijke rol voor Feyenoord. De Slowaakse mandekker ontvangt dan ook de hoogste beoordeling van de supporters: een 7,0. "Hancko 11x laten klonen en alles komt goed", merkt Jeronimo24 gevat op in de reacties en ook Jordi08 zag de verdediger zijn gebruikelijke niveau halen. "Hancko wel een fantastische pot zoals gewoonlijk."

Iets achter Hancko mag ook Justin Bijlow met een cijfer van 6,6 niet klagen. De doelman kreeg weliswaar niet bijster veel schoten te verwerken, maar hield wel de nul. Al zal dat bij de Feyenoord-goalie gezien de eindstand voor weinig enthousiasme zorgen. "Het voelt vooral als twee verliespunten", liet Bijlow dan ook balend weten na afloop van duel.

Beoordelingen Feyenoord vs FC Twente

Justin Bijlow Justin Bijlow
6,6
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
6,0
Gernot Trauner Gernot Trauner
6,1
David Hancko David Hancko
7,0
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
6,3
Thomas van den Belt Thomas van den Belt
3,9
Mats Wieffer Mats Wieffer
5,5
Quinten Timber Quinten Timber
5,7
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
4,3
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
3,6
Igor Paixão Igor Paixão
4,0
Javairô Dilrosun Javairô Dilrosun
4,7
Ondrej Lingr Ondrej Lingr
5,3
Yankuba Minteh  Yankuba Minteh 
3,6
Thomas Beelen Thomas Beelen
5,7

Delen

Reacties

Stop met dit soort onzin-info. Een score van 1 t.e.m. 10 is alleen betrouwbaar als er van te voren vastgestelde en objectief meetbare criteria zijn die corresponderen met de 10 opeenvolgende cijfers. N.B. een gemiddelde score 6,5 of 3,7 kan dus helemaal niet want het gaat om een zgn. 'intervalschaal'.
Dat het (k)leutertijdschrift Voetbal International zich belachelijk maakt door deze flauwe kul wekelijks te publiceren, moet met daar zelf weten. Maar laat deze (fan-)site zich beperken tot weetjes, actualiteiten, geruchten en commentaren. Dat levert, wat mij betreft (!), meer lezenswaardigs op.
Wieffer een 5,5? Dat vond ik de beste man van het veld. Legde weer enorm veel meters af en liet zich zelden in een duel kloppen. Ook voetballend kreeg hij als één van de weinigen een stok achter de deur. Hancko was inderdaad ook weergaloos, maar Wieffer verdient vind ik ook een 6,5/7,0.
Grappig om te zien hoe je door niks goed te doen maar wel een beetje rond rent en af en toe een sliding maakt toch een 5.3 kan halen.