yv2023727yv2023727a1a00309

VK Sportphoto

Nieuws

Cijfers • Timber en Wieffer onderstrepen uitstekende vorm tegen AZ

Stan

Quinten Timber viel aan het einde van het bekerduel met AZ weliswaar uit met een hoofdblessure, maar liet in de 90 minuten daarvoor maar weer eens zien aan een topseizoen bezig te zijn. Ook zijn teamgenoot op het middenveld, Mats Wieffer, stelde tegen de Alkmaarders zijn uitstekende vorm ten toon. Timber en Wieffer ontvangen met een 8,2 en 8,1 dan ook de hoogste cijfers van de spelers die in actie kwamen.

Als sinds het begin van het seizoen vormen Timber en Wieffer samen een koppeltje op het middenveld en dat doen ze na behoren. Beide spelers behoren ieder duel bij de beste spelers van Feyenoord en staan niet voor niets in de belangstelling van menig Europees topclub. "Wieffer, Timber en Paixão de besten in mijn ogen. De rest ook ruim voldoende. Was het niet in voetballend vermogen, dan in ieder geval in inzet", laat gebruiker Opeth weten in de reacties. FR_Babo is ook te spreken over met name Timber: "Die is zoveel beter geworden!! Qua felheid en agressie, een waardige vervanger van Kökçü."

Naast Timber en Wieffer, werden ook de prestaties van de scorende Bart Nieuwkoop (7,9), Dávid Hancko (7,8) en doellman Timon Wellenreuther (7,9) op prijs gesteld.

Feyenoord zal Timber de komende twee wedstrijden tegen Sparta in de Eredivisie en AS Roma in de Europa League wel moeten missen. De middenvelder kreeg in de slotfase van het bekerduel tegen AZ een bal in zijn gezicht van Igor Paixão en liep daardoor een flinke hersenschudding op. 

Beoordelingen Feyenoord vs AZ

Timon Wellenreuther Timon Wellenreuther
7,8
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
7,7
Gernot Trauner Gernot Trauner
7,3
David Hancko David Hancko
7,8
Quilindschy Hartman Quilindschy Hartman
7,2
Mats Wieffer Mats Wieffer
8,1
Quinten Timber Quinten Timber
8,2
Bart Nieuwkoop Bart Nieuwkoop
7,9
Calvin Stengs Calvin Stengs
7,2
Igor Paixão Igor Paixão
7,2
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
5,9
Thomas Beelen Thomas Beelen
7,2
Ayase Ueda Ayase Ueda
6,7
Antoni Milambo  Antoni Milambo 
7,0

Delen

Reacties

Nog geen reacties