Giovanni van Bronckhorst (Soccrates Images)

Soccrates Images

De Feijenoorder

De Feijenoorder komt met Hand in Hand-special gewijd aan Van Bronckhorst

Van de redactie

Tekst: De Feijenoorder
Elk seizoen selecteert de redactie van Hand in Hand magazine een ware Feijenoorder die het verdient om in de schijnwerpers te staan vanwege zijn of haar bijdrage aan de geliefde club. Er zijn al diverse uitgaves geweest van Cor van der Gijp, Wim Jansen, Gerard Meijer, József Kiprich, Paul Bosvelt en Peter Houtman. Dit jaar is het een eer om Giovanni van Bronckhorst toe te voegen aan dit prestigieuze gezelschap. De speciale editie zal begin mei bij alle leden van de Feijenoorder op de deurmat vallen!

Giovanni van Bronckhorst, een legende in hart en nieren, geboren en getogen in 010. Van de jeugd naar de internationale top, maar altijd met een rood-wit hart. Als speler en later als coach, heeft hij Feyenoord naar grote hoogten geleid, met de kampioenschap in 2017 als kers op de taart. Met 106 interlands en een carrière om trots op te zijn, is Gio het toonbeeld van de Feyenoord-mentaliteit: hard werken en nooit opgeven. Zijn erfenis zal altijd een bron van inspiratie zijn, een herinnering aan de onvergetelijke momenten. 

Je kunt een Special verwachten met bijzondere verhalen van oud-teamgenoten van Feyenoord, zijn trotse familie, en ook worden de avonturen in Glasgow en Barcelona niet vergeten.

Hoe ontvang je de Giovanni van Bronckhorst Special?
Het is heel eenvoudig. Als lid (ook 1908-lidmaatschap) van FSV De Feijenoorder ontvang je direct na de uitgave van de special gewijd aan Giovanni van Bronckhorst, het speciale nummer op jouw deurmat! Ben je nog geen lid van de vereniging? Je kunt dit seizoen al lid worden voor slechts €9,54.

Delen

Reacties

Nog geen reacties