jim-breeman-clasie-tegen-feyenoord

Jim Breeman Sport photography

Nieuws

Clasie: "Het geluk was aan de kant van Feyenoord"

Van de redactie

Na afloop van de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ was Jordy Clasie zichtbaar teleurgesteld. “Het is gewoon doodzonde dat je hem weer verliest in de laatste minuut”, zo vertelt de aanvoerder van de Alkmaarders bij ESPN.

“De 1-1 moet je in de laatste paar minuten gewoon over de streep trekken. Dat hebben we nu nagelaten.” De oud-Feyenoord wilde duidelijk voor een sportief resultaat gaan met zijn huidige werkgever. “Feyenoord had wel de overhand, maar we gaven niet veel weg. Wij kregen met Jesper Karlsson ook nog een grote kans. Als hij die goed aanneemt, sta je 1-2 voor. Uiteindelijk was 1-1 het maximaal haalbare en een terechte uitslag. Maar het geluk was aan de kant van Feyenoord.”, zo blikt Clasie terug.

De AZ-aanvoerder zag dat zijn ploeg voetballend weinig had gebracht. “Als we de bal hadden, deden we er niet veel mee. Dat is normaal een kracht van ons. In de tweede helft kwamen we er niet meer uit. We probeerden verder vooruit druk te zetten, maar versnelden daarmee juist hun aanval. Dat moeten we als ploeg beter gaan herkennen”. 

Delen

Reacties

“Geluk aan de van Feyenoord” ??

Wat heeft Clasie gerookt?
Er heeft maar 1 team gisteren in De Kuip gevoetbald en dat was Feyenoord.
AZ speelde verstoppertje en schopte vooral om zich heen.

Wat een droeftoeter die Clasie.

PSV speelt 2-2 tegen Utrecht
Twente staat 2-0 achter bij GAE

Het is nu al een heerlijke weekend.
Als die schoonmaakmiddelen nu ook punten laten liggen tegen Sparta, is het feestje compleet.
Als we ze niet een handje geholpen hadden, was het helemaal niets geweest met Az. Laatste kwartier waren ze rijp voor de sloop. We hadden alleen wat moeite om die laatste klap uit te delen.
Wat lult die Clasie nou, Hoezo het geluk aan feyenoords kant , in principe hebben we vier keer gescoord tegen het al machtige AZ, een eigen doelpunt twee reguliere doelpunten en een afgekeurde goal , ******* toch op, dik verdiende overwinning
Wat lult die Clasie nou, Hoezo het geluk aan feyenoords kant , in principe hebben we vier keer gescoord tegen het al machtige AZ, een eigen doelpunt twee reguliere doelpunten en een afgekeurde goal , ******* toch op, dik verdiende overwinning
Blijft gek om Clasie in een ander Nederlands shirt dan de onze te zien. Goede voetballer, Slot had wel raad met hem geweten. Leuke jongen, goede voetballer. En een 100% Feyenoorder
Ooit heette het ‘lucky Ajax’ maar kwam omdat ze altijd bleven voetballen en valt ie gewoon vaak alsnog. Wij hebben dat nu ook, als je maar blijft voetballen en vol blijft gaan voor de winnende dan gaat het vanzelf jou kant opvallen. Ik snap de frustratie van Clasie vlak na zo’n pot wel maar Az heeft niks laten zien en had nergens recht op.
Zegt niks verkeerd, zal ook teleurgesteld zijn.
Had hem graag bij Feyenoord gezien.
Grappig dat als het in déze wedstrijd over geluk gaat, het telkens gaat over de winnende treffer van Pedersen. Dat is namelijk het geluk zoeken wanneer je de overhand hebt en de tegenstander 50/90minuten niet van hun helft af laat komen. Laten we het even hebben over het feit dat Feyenoord in deze wedstrijd 3 doelpunten heeft gescoord -waarbij de stand 0-1 werd door uhhh… geluk!??- AZ heeft er helemaal niks aan kunnen doen deze wedstrijd om ook maar in de buurt te komen van een resultaat. AZ kwam 3 keer goed weg - afgekeurde goal door buitenspel en 2 kopkansen van Giménez die hij wel tussen de palen had mogen koppen en dan is het hoogstwaarschijnlijk ook gewoon raak-. Uitslag had hoe dan ook niet in het voordeel van AZ mogen vallen en een gelijkspel had betekend dat Feyenoord zich wederom tekort had gedaan -zoals in elke topper in het afgelopen blok-. Terechte uitslag, wat mij betreft niks op af te dingen.
0 schoten op doel spreekt denk ik voorzichzelf. Mogen van geluk spreken dat er een 1 op het scorebord stond bij hunnie.