yv2022911yv2022911a1b05671

Nieuws

Wieffer: “De stemming in de kleedkamer is heel goed"

Van de redactie

Mats Wieffer zag dat Feyenoord zich opnieuw vanuit een achterstand naar een reusltaat moest knokken. “Ik zie het toch liever anders”, vertelt de middenvelder tegenover NOS. “We komen de laatste tijd vaak achter en dan moeten we het op een gegeven moment weer rechtbreien”, zo ziet hij een patroon. 

Na drie gelijkspelen in de voorgaande topwedstrijden, wilde Feyenoord volgens Wieffer dit keer de volle buit. “Vandaag ging het eigenlijk puur om een resultaat. De middenvelder zag desalniettemin een moeizaam begin van zijn ploeg. “De eerste helft koos AZ eigenlijk veel voor de lange bal. Achterin stonden we nog wel prima, maar als we eenmaal voorin kwamen was het een beetje stroperig. We kwamen er niet heel lekker doorheen. Dan moet je een beetje geluk hebben. Op een gegeven moment dwing je dat ook wel een beetje af”.

Na rust ging het volgens Wieffer beter. “De tweede helft speelden we ook niet geweldig, maar ik denk wel dat we de betere ploeg waren. Al met al misschien ook wel terecht dat we gewonnen hebben”. 

De winst tegen de nummer twee geeft het team een boost zo vertelt Wieffer. “De stemming in de kleedkamer is heel goed, dat kun je je wel voorstellen denk ik. Vandaag was dit wel een hele lekkere overwinning. Beter kan het eigenlijk niet.”

Delen

Reacties

Hebben wij Azarkan verhuurd of verkocht? Speelt goed
Wieffer onze volgende goudmijn 🤘
Je hebt misschien wel gelijk maar goede spelers zie ik eigenlijk liever niet gaan. Als we de Champions League jaarlijks gaan halen hoeft dat ook minder snel.
Helemaal mee eens. Dat gezeik over verkopen iedere keer. Zo wordt het nooit wat als iedere keer de beste spelers weggaan.
Dat is het lot van de eredivisie, je kan nooit concurreren met de grote competities.
Ik hoop ook dat hij langer blijft natuurlijk. Maar bedoel meer dat deze jongen 40 x meer waard is dan zijn aankoopprijs..