Primeur Bevestigd
lamprou-feyenoordweb

OptaJohn | Edit 1908.nl

Transfers

Comeback van Lamprou in de maak

FeyenoordTM

Feyenoord werkt aan de terugkeer van Konstantinos Lamprou. De 31-jarige Griek is al persoonlijk rond met de Rotterdammers om het tijdelijke vertrek van Thijs Jansen naar De Graafschap op te volgen.

Lamprou staat momenteel tot medio 2024 onder contract bij Willem II en heeft naast het doel van de Tricolores ook de clubkleuren van Ajax, Amstelveen, Feyenoord, Excelsior, Willem II, Vitesse, RKC Waalwijk en PEC Zwolle verdedigd.

De linksbenige sluitpost kwam tussen 2011 en 2015 negentien keer officieel uit voor Feyenoord, waarin hij tweeëntwintig doelpunten om zijn oren kreeg. Lamprou wordt naar verwachting spoedig gepresenteerd bij de Rotterdammers, waar hij zijn comeback maakt als derde doelman.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Echt onzin om deze speler te halen. Buiten een matige keeper, waarom zou je hier geld voor betalen
Prima keuze. Aardige jongen die onze club kent en een teamspeler die zich kan schikken in zijn rol. Nee, geen topkeeper maar dat kan ook niet voor een 3e keeper. Prima voor de trainingen te hebben en als ultieme 3e backup mocht dat nodig zijn. Welkom terug!
Twente voorkomt gelukkig net voor tijd een flater. Hopelijk kunnen ze hun steentje bijdragen aan de coëfficiënten dit jaar. Hadden afgelopen jaar veel pech door Fiorentina te loten.
Zelfs voor 1 dobbelsteen zou ik dat niet doen
Brenet heeft een top voorzet in huis i.t.s.t. Pedersen
Lamprou heeft veel vrienden gemaakt in Rotterdam, en die hebben aan hem gedacht. Volgens mij vind hij het geweldig om weer terug te zijn. Zelfs als 3e keep.
Gewoon een matige brood voetballer
Voor een 3e keeper prima. Als het goed is, komt hij toch niet of zelden in actie. Jij denkt toch niet, dat iedereen staat te springen om 3e keeper bij Feyenoord te worden? Daar maak je normaal gesproken, alleen een jeugdkeeper blij mee.
Dus jeugdkeeper erachter zetten is prima. Nu moet je zijn contract afkopen. Zonde geld
De eerste gegadigde die in aanmerking komt, gaat al minuten maken bij de Graafschap. Dus dan krijg je er 1, die nog geen eens ervaring heeft op kkd niveau. Dat kleine risico willen ze blijkbaar toch uitsluiten.
Off topic, blij dat Brenet niet gekomen is. Valt verdedigend door de mand. Totaal geen gif.
@FTM repecteer het werk dat je doet, no matter what, maar ik zie op Twitter reacties voorbij komen die echt niet kunnen. Rapporteer of blok je die of doen wij dat. Dat volk gaat zich maar lekker ergens anders zo gedragen, toch?
respecteer....dat geldt ook voor de beslissingen die door Te Kloese en Slot worden gemaakt. Want ik ga het zeker niet beter weten
Ik zie niks raars? Geen fake account ofzo?
Ze doen maar, altijd mooi om zulk volk alsnog bezig te hoduen
Hahahaha voor de sfeer terug gehaald keeper van nix wel wereldgozer
@FTM kunnen we rustig gaan slapen of komt er nog wat?
Op dit soort vragen wordt nier geantwoord.
Oké, nu geen berichten meer totdat die Kroaat binnen is.
Slim dit.
Mocht Bijlow alsnog vertrekken dan heb je een redelijke 2e keeper.
Ik denk niet dat Olij derde keeper bij ons wil worden. Is hij te goed voor.
Als bijlow weg gaat sta hier boven. Dan moet je olij eerste keeper maken.
Met alle respect, Lamprou benadert het niveau van redelijk nog niet eens. Maar zodra je je 3e keeper op moet stellen ben je fucked anyways. Als Bijlow vertrekt komt er sws een andere keeper
Ja horror Lamprou in de CL onder de lat.
Leuk bij een penaltyreeks..
Is dit nou de spraakmakende primeur ?🙈
Haha nou, erg blij mee….

Ik was na verlenging Santi in een andere flow
Nog 2 wedstrijdjes tegen AEK spelen
@svds vreemd dat er gisteren werd gezegd dat ze na astana weer de koppen bij elkaar zouden steken dan
Niemand hoorde iets over het verlengen contract Santi.
Misschien gaat Feyenoord er nog eens goed in worden?
Na Astana, het is volgens jaar ook nog na Astana
Ligt niet aan Feyenoord. Ze verkopen niks daar tot na de voorrondes
De koppen bij elkaar steken is wat anders dan er ook daadwerkelijk uit komen
Lijkt me niet anders hij gister wel gespeeld toch
Was er nou echt geen andere 3e keeper te vinden? Ik vergeet nooit meer die pot uit tegen psv waar zijn gebrek aan lengte pijnlijk duidelijk werd.
Waarbij je bijna zeker weet dat hij straks 2e keeper is aangezien Bijlow ongetwijfeld weer de nodige potjes zal gaan missen door ‘pure pech’.
Moet je eigenlijk niet willen als topclub zo'n transfer.
Zeik toch niet kijk toch eens overal op de wereld bij topclubs wat daar 3e keepers zijn. Prima dus. Het is niet voor niks een 3e keeper
Nog maar eens vragen!!!! Men gaf aan hier dat er vanavond een primeur op komst was. Werd hier Lamprou mee bedoeld of komt er nog wat nieuws?????????
Dat was toen net gepost maar ging dus om Lamprou
Op basis van? En na jcs bedoel je dan zaterdag of 10 dagen later weer?
Joh eerlijk, ik denk dat er nieuws komt na vrijdag. Maar das echt een gevoel. We kunnen blijven vragen, maar krijgen geen antwoord. Alles bij elkaar gelezen en tussen de regels door, komt het goed en zal de bevestigd niet lang meer duren
Eens hoor. Vroeg me gewoon af of je stiekem meer weet dan de gemiddelde sterveling hier ;)
Hahaha nee, ik lees en lees vooral tussen de regels door. Ftm neemt ons mee in de wonderlijke wereld van transfer deals… is erg leuk om te lezen. Maar denk dat meeste al reeds gedaan is en daarom gepost mag worden.. ik denk persoonlijk dat het al rond is en dat er een deal is gemaakt met Dinamo
Waar lees je zulke dingen als ik vragen mag, en kan ik ook erin of iets vindt t wel fk intressant houdt ook altijd 1908 of ftm in de gaten
Wordt hier geplaatst door 1908/ftm en stukken op Telegraaf en andere sites
Prima toevoeging voor de selectie. Jonge talentvolle keepers moeten ervaring op gaan doen en met Kostas heb je gewoon ervaring aan je selectie toegevoegd.
Welkom terug Kostas!

Fijn je erbij te hebben
Wat moet je toch met die Lamprou komt hij gratis ? Nee dan is het zonde van de euro's dat geld kun je toch beter voor iets anders gebruiken..
Je hebt toch een 3e keeper nodig man...
Een griek...die hadden we nog niet
Hij was in zijn Feyenoord periode wel een hele goeie voor het team….zoals Wellenreuther - Roma.
Das altijd een plus voor mij
Prima joh, als 3e keeper.
Beetje ervaring voor op de bank en in de kleedkamer. Gaat, waarschijnlijk/hopelijk, toch geen wedstrijden hoeven te keepen.
Op hoge ballen geen topper, verder een prima keeper die goed kan meevoetballen.
Staat ook in zijn paspoort: Derde Keeper.
Prima deal. Je moet er toch een hebben die elke week weer op de bank gaat zitten. En die toch gewoon elke dag hard traint.
Is dit het primeurtje of komt er straks nog een 🇭🇷?
Off topic: diallo weer een geblesseerd dus maar goed dat Feyenoord niet echt geïnteresseerd was. Summerville staat in belangstelling van diverse premier league clubs
Als je sommige respectloze reacties over Lamprou hier leest blijkt maar weer eens hoe verdomd weinig sommige mensen over hun eigen club weten.
Is te Klein en ging naar hunnie is genoeg reden om negatief te zijn op hem.
We gaan er vanuit dat hij niet nodig zal zijn, maar ondanks zijn lengte denk ik een goede aanvulling met zijn ervaring en volgens mij een sympathieke vent in de groep. We kunnen geen drie toppers in de selectie hebben, te duur. Hij zal denk ik Bijlow en Wellenreuther goede weerstand gaan bieden. Welkom!
Kom liever met het Ivanusec nieuws, want denk dat vele niet op deze keeper zitten te wachten. En had hier eerst gelezen, dat Feyenoord 2 talentvolle top keepers op het oog had, dat is geen bejaarde Griek op voetbalgebied.
3e keeper man , maak je niet druk 😂
Nieuws is nieuws haha en het leven staat niet stil omdat we achter een bepaalde speler aanzitten hoor. Je doet nu met of het tikken van een blog artikel bepaald wie er komt 🤣
Doe ff mak aan, man.

A. Er pas Ivanusec nieiws gedeeld worden **** zodra ee daadwerkelijk nieuws is.
En B. Lamprou als 3 (lees: nooit spelende) keeper bij de groep halen is toch gewoon een prima oplossing.
Dit gaat om de derde keeper ipv de verhuurde Jansen he. Als Bijlow onverhoopt gaat zal er een talentvolle keeper komen, niet nu om die vervolgens een heel jaar op de bank te zetten.
Vind het juist een vertrouwen geven aan de jonge talentvolle keepers die we hebben en die moeten gewoon meters maken. Heeft geen zin om een derde keeper te nemen voor de toekomt waar zijn ontwikkeling stil blijft staan en als het goed is - even afkloppen - als derde keeper alleen ziteelt kan kweken :)
Heel onwaarschijnlijk dat je een derde doelman nodig hebt, dus balans tussen geld en talent maken. Lijkt me prima zo.
Niet echt top nieuws, maar goed 3de keeper dus zal toch nooit spelen.
Zou die Manou Berger echt veel slechter zijn dan Lamprou?
Nee, maar Berger moet gaan spelen. Hopelijk in de O21 + Youth League, Lamprou zal waarschijnlijk niets gaan spelen
Zeg ik nu iets heel doms al,ik voorstel ihatarren een contract te geven waardoor benfica interesse krijgt en hem dan doorberkoopt/
🤣🤣🤣bij benfica zijn ze gek,maar niet zo gek
Idd heel dom want is een onbetrouwbare zultkop
Als ze hem bellen tekent ie vast weer bij PSV 🤭😂
Ihatarren zit binnen nu en 5 jaar in de bak , niet aan beginnen (die jongen gaat weer het spoor bijster)
Preurt op man hoe kan je dit een primeur noemen oprotten met die vent
Mooie reactie. Not. Reageer even normaal.
Pleur op naar fr12, daar zijn dit soort reacties normaal.
Pleur jij lekker op naar een bejaardentehuis
Hey. do chill man. Jij bent 1 van de redenen dat ik weg ben bij fr12. Het makkelijkste is blazen. Hou hier please mee op of ga naar fr12.
Heerlijk om te zien hoe mensen zich nog drukker maken om een reactie en en ziellig reactie terug geven zegt meer over jullie misschien zelt naar fr12 gaan en zitte janken?
zielig is met 1 l. en zelft is met een f zelf dus zonder t, en zitten is met 1 n aan het eind. dus idd terug naar fr12. daar is het taalgebruik van dat niveau van bol2. komop man. je ziet mij niet op fr12 hoor. en stop met dit vervelende gedrag van je. ik snap werkelijk niet wat je hier zoekt behalve keet schoppen.
Zoek ff definitie primeur op en doe gewoon normaal.
Kunnen ze hem niet naar Benfica sturen en met een sombrero op. Wellicht trappen ze er in.
Hoebedoelu, wil je Santi kwijt dan?
Excusi, dacht dat je bericht onder Santi stond.
En dan zeggen dat het gimenez is lol
Nou vraag ik me toch af of je niet gewoon een keeper uit de jeugd als derde keeper had kunnen aanstellen ipv een keeper die op z'n retour is met een stevig salaris en afkoopsom?
Een keeper uit de jeugd moet wekelijks keepen.
Dat in toch ook. In ieder geval zolang de eerste twee keepers niet geblesseerd zijn. Derde keeper zondag op de bank is echt niet zo erg als hij op zaterdag heeft gespeeld.
Heb je gezien hoe vaak we op zaterdagmiddag en -avond spelen?
Ja, dat kan toch. Hij kan toch zijn wedstrijdjes bij de jeugd afdoen en 1x per week bij het 1e op de bank zitten?
2x per week wordt dat dan waarvan 1x heel vaak op de dag dat hij zelf ook moet spelen.
Schijnt dat 020 hem als eerste keeper wilde hebben maar hij toch liever bij ons derde keeper wilt zijn
Als derde keeper weinig problemen mee. Werkt hard, weet hoe het spelletje werkt. Is in principe ook geen slechte doelman, maar kan niet zo goed bij de hoeken komen met zijn lengte. Dus zo lang minimaal één van onze eerste twee keepers fit is vind ik dit een uitstekende keuze.