slory

VK Sportphoto

Jeugd

Competitiestart Feyenoord O21: vijfklapper op Varkenoord

Van de redactie

Feyenoord Onder 21 is het nieuwe competitieseizoen met klinkende cijfers begonnen. Op thuisbasis Varkenoord werd met 5-0 afgerekend met de beloften van FC Groningen. De wedstrijd kende vier doelpuntenmakers. Jaden Slory (2x), Karim Dermane, Nesto Groen en Leo Sauer wisten zaterdagmiddag het net te vinden.

Feyenoord Onder 21 wist vorige week al op verdienstelijke wijze in het bekertoernooi van N.E.C. Onder 21 te winnen en leek vastberaden deze goeie lijn door te trekken. De ploeg van trainer Melvin Boel had al snel de overhand tegen FC Groningen O21 en dit betaalde zich na een klein half uur uit.

De beloftes van Feyenoord combineerden goed door de verdediging van Groningen heen, waarna uiteindelijk Dermane Karim werd gevonden. De middenvelder krulde de bal op fraaie wijze achter de doelman en nam hiermee de 1-0 voor zijn rekening. Voor rust wist ook vleugelaanvaller Jaden Slory zijn naam op het scorebord te zetten: 2-0.

Na rust schoot Feyenoord Onder 21 uit de startblokken. Slory maakte al in de 48ste minuut zijn tweede goal van de middag en spits Nesto Groen liet twee minuten later zijn eerste noteren: 4-0. Het slotakkoord kwam van invaller Leo Sauer. Nadat de bal uit een hoekschop in de zestien van FC Groningen bleef hangen kwam de bal voor de voeten van de Slowaak. Hij twijfelde niet en schoot rustig binnen. Sauer bepaalde hiermee de eindstand op 5-0.

Volgende week treden de mannen van Boel weer aan. Zaterdag 10 september speelt het team om 15:00 uur uit tegen ADO Den Haag Onder 21 op Jeugdopleiding De Aftrap.

Feyenoord O21 – FC Groningen O21 5-0 (2-0)
Scoreverloop:
28’ Dermane 1-0
38’ Slory 2-0
48’ Slory 3-0
50’ Groen 4-0
64’ Sauer 5-0

Opstelling Feyenoord Onder 21: Remie; Van Veldhoven (45’ Baars), Valk, Hokke, Kleijn (45’ Van der Zeeuw); Dermane, Milambo (73’ Zechiël), Naujoks; Slory, Groen (68’ El Moussaoui), t’ Zand (62’ Sauer).

Delen

Reacties

Hopelijk wordt Dermane snel als nummer 6 overgeheveld wordt naar het eerste
Toch lees ik veel goeds over Dermane Karim, ik heb hem zelf maar zelden zien spelen. Zou toch leuk zijn, zo'n powerhouse op het middenveld en dat uit eigen jeugd ( dat zeggen ze in een andere stad ook altijd).
ik heb gisteren zitten kijken dermane brengt echt wel iets blijft maar jagen.
powerhouse vind ik een mooie benaming maar ik zou ook kunnen zeggen pitbull hij bijt zich echt vast in de tegenstander en schuwt het niet om soms even aan de noodrem te trekken.
heeft echt een goeie mentaliteit volgens mij want krijgt een trap staat weer op en gaat verder niet lullen maar poetsen.
en waarom mogen wij niet zeggen uit eigen jeugd ze hebben hem toch nog verder getraind en opgeleid als hoe hij binnen kwam
Dit seizoen moet gaan lukken toch komt mooie lichting aan en is geleerd van vorig seizoen