szymanski-gae

Soccrates

Nieuws

Go Ahead Eagles - Feyenoord • Full Time: 3 - 4

Van de redactie

Feyenoord heeft na een moeizame start drie punten weten te pakken in Deventer. Na het eerste kwartier stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, maar dankzij twee goals van Danilo op aangeven van Wålemark, een goal van Dilrosun en een geweldige goal van Szymański gingen de drie punten mee naar Rotterdam. 

 

Go Ahead Eagles 3 - 4 Feyenoord [FT]:

3' 1-0 Wålemark (e.d.) 

14' 2-0 Lidberg

24' 2-1 Danilo

42' 2-2 Danilo

56' 2-3 Dilrosun

80' 2-4 Szymański

96' 3-4 Edvardsen

 

Opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Idzes, Bakker, Kuipers (C); Linthorst (46' Sow), Llansana, Edvardsen, Rommens, Adekanye (52' Markelo); Lidberg. 

Wissels: Aventisian, Blomme, Groenendijk, Markelo, Mulder, Saathof, Sow en Weijenberg. 

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen (46' Benita), Trauner, Hancko (85' Rasmussen), Bjørkan (69' Hartman); Timber, Kökcü (C), Szymański; Dilrosun, Danilo (74' Idrissi), Wålemark (74' Jahanbakhsh).

Wissels: Wellenreuther, Marciano, Lopez, Hartman, Rasmussen, Benita, Wieffer, Taabouni, Idrissi, Gimenez, Jahanbakhsh en Paixão

 

Scheidsrechter: Jeroen Manschot

 

Wat wordt volgens jou de uitslag van de wedstrijd? Praat mee in de reacties hieronder.

Delen

Reacties

Eerste 12 minuten was GAE met opportunistisch ren en vliegwerk Feyenoord aan het overrompelen via onze linkerkant, waar Bjorkan een uiterst matige indruk maakte (en Hancko ook niet zo zeker oogde). Daarna was het een uur lang Feyenoord dat in hoog tempo de wedstrijd dicteerde en GAE wegblies. Ik ben diep onder de indruk van het voetbal dat Slot er zo snel al heeft ingekregen in dit nog niet ingespeelde team, wat een knappe prestatie. De Eagles kregen een uur lang een masterclass dynamisch voetbal voorgeschoteld waarbij ze nul druk op ons team kregen. De laatste fase was door alle wissels dan weer wat onrustig, maar zelfs toen we 2-0 achterstonden heb ik me eigenlijk geen moment zorgen gemaakt met ons aanvallende spel. We lijken voetballend verder dan vorig jaar. Als Slot er straks ook nog defensieve organisatie en stabiliteit in krijgt dan zijn we naar mijn mening een betere ploeg dan vorig jaar, dat belooft wat.

Mijn uitblinker van de wedstrijd was niet Szymanski of Danilo, ik vind Walemark al een paar wedstrijden een stijgende lijn vertonen. Ook deze wedstrijd weer zeer dreigend en met zijn linkerbeen legt hij ze panklaar neer waar hij wilt. Op deze manier gaat hij nog heel veel assists bijschrijven. Ik heb ook het idee dat er nog veel meer in het vat zit bij Walemark. Zijn overzicht is een wapen tov Dilrosun die af en toe nog met oogkleppen speelt (maar iets explosiever is). Zodra Paixao straks op links gaat starten heeft Slot een enorm luxeprobleem op rechts, waarbij ik niet uitsluit dat Walemark in deze vorm wint van Dilrosun.
Szymanski heeft meer voetbal in zijn linker teen dan Til in heel zijn lichaam, maar Til is een ander type en kan door zijn gesleur en loopvermogen ook van grote waarde zijn, al komt dat er nog niet helemaal uit op dit moment, is nogal een understatement.
Als ik Szymanski moet vergelijken dan met Sabau die begin jaren 90 even in de Kuip speelde voor hij naar ik dacht Brescia vertrok.
Beter zetten ze alvast maandelijks wat geld apart voor Szymanski. Wat een absolute topspeler! Je moet er toch niet aan denken dat we straks om de een of andere reden die 10 miljoen niet kunnen ophoesten en dat Ajax of PSV er met hem vandoor gaat.
Feyenoord mist een rustpunt op het middenveld. Iemand die voor de verdediging altijd aanspeelbaar is, het spel versnelt als het kan en rust pakt als het nodig is. Het 2e doelpunt van Go Ahead is een goed voorbeeld. Snel eruit willen combineren terwijl je onder druk staat , balverlies, doelpunt. Hopelijk kan Wieffer zo'n speler zijn/worden.
De fitheid van veel spelers gaat nog wel voor problemen zorgen. Te veel spelers kunnen die 90min niet volmaken.
Verdediging staat gewoon nog niet. Van sommigen mogen we Bjorkan niet afschrijven, nou dat deden ze bij Hertha wel, hij zat er pas een half jaar.
Ik hoop uiteraard dat ik er helemaal naast zit, maar ik zie er niet veel in. Ter verdediging van hem, hij had niet moeten starten.
Maar ook veel goede dingen gezien, walemark wordt steeds beter, Danilo al 5 goals. Kokcu speelde stuk beter en szymanski klasse.
Bjorkan afkraken gaat ons niet vooruit helpen, ja het was niet best, maar het is goed om te zien dat die jongen wel de drive heeft om het beter te gaan doen. Meer moet je hem na de wedstrijd van gister niet op beoordelen.

Ik denk dat we wel kunnen concluderen dat dit elftal er wel gaat komen, het is er nog niet! Het is duidelijk dat er voldoende individuele krachten zitten, hoe mooi is het dat wij als supporters al weten dat wij het aan Slot kunnen overlaten en dat hij er een hecht en voetballend team van gaat maken… wij als supporters moeten vooral positief blijven, dat is wat waar het team het meest aan heeft. Lichtpuntje opnieuw is Alireza! En daarnaast natuurlijk de jeugd dat inviel. Benita wat onbesuisd, maar die komt er wel.
Als je donderdag zo start leg je het gewoon af. Immobile maakt dan gehakt van je. De inzet en teamwork is wel een dikke plus waard. Kan nog een leuk seizoen gaan worden.
Ik reken slot niet af op dit seizoen, 16 nieuwe spelers en maar 6 bleven van vorig seizoen. Ik denk wel dat dit middenveld een groot hiaat heeft, kunnen beter wiefer of benita voor de defensie zetten.
Ben wel zeker wat wijzer geworden na deze wedstrijd.
En dat is dat Bjorkan weer na huis mag.
Dan kunnen de meeste mensen wel zeggen geef hem de tijd, maar je ziet aan alles dat dat een zeer beperkte verdediger is.
Lomp, sloom, slecht linkerbeen, nee jongens die nekloze bjorkan wordt m niet.
Lekker iemand afschrijven na een wedstrijd die sinds januari amper gespeeld heeft. Heeft tijd nodig
Afschrijven is wel heel definitief, bij allemaal gaat het niet vlekkeloos, als je Gimenez eerst die pirouette ziet maken denk je ook wat een gek. Maar bij zijn goal zie je klasse. En dat hebben ze allemaal, behalve Idrissi en bjorkan. Idrissi komt geen lantaarnpaal voorbij en hij kan op het moment nog niet eens verdedigen.
Maar goed we kijken het nog een poosje aan en uiteindelijk zien we wel wie slot kiest.
Lekker iemand afschrijven na een wedstrijd die sinds januari amper gespeeld heeft. Heeft tijd nodig
Waardeloze supporter ben je. Jongen is er net. Moet wennen. Geef hem tijd. Nee, we schrijven hem gelijk af. Als supporter schrijf ik jou af.
Ik hoorde in een koffietentje zijn vorige trainer zeggen dat het fijn is dat Bjorkan nu in een team zit waar ze wat meer tijd hebben om hem te laten groeien. Citaat: “Als er uitkomt wat ik denk, gast Feyenoord heel veel plezier aan Bjorkan hebben. Maar dan moeten ze wel even geduld en vertrouwen hebben.”
Met de hakken over de sloot, maar de punten binnen. Wordt wel een moeilijke wedstrijd tegen Roma wanneer ze zo starten en veel achterin weg geven.Wel karakter en inzet om zo weer terug te komen.. Kan alleen maar beter worden , want geeft hoop voor de toekomst.
En dan te bedenken dat Szymański nog fitter moet worden 😉, wat een heerlijke speler. Mag echt nog wel meer laten zien, maar dat moet goed komen met zijn kwaliteiten.
Drie goals tegen is trainingstof komende week, thanks.
...3 punten!!! PSV verloren, mooie dag!
...Szzzzzzzymanskiiiiii...dobvicana bratcie!!
..maakt niet uit hoe...we staan op 2..thank you!!!
Drie punten binnen, eerlijk gezegd een serieus probleem dat je drie tegengoals krijgt bij een puntloze Go Ahead. Achterin echt niet goed. Ben happy met Danilo, doet wat je van hem mag verwachten. Die Pool ook meer dan goed. Voor de rest snel vergeten, werken aan verbeterpunten en dan... Rome 👊🏼
Goedenavond allemaal,

Zo dat was weer even zit zeg, het begon me toch weer een partij ongelukkig. Die eerste goal potverdikkie dan denk je daar gaan weer, valt die 2de ook nog op een portie geluk en doorzettingsvermogen. Daarna een zeer goed Feyenoord gezien. Ik lees veel negatieve geluiden over Bjorkan, ik vond hem positief, jongen traint net mee en durfde direct op te stomen en mee te voetballen. Ja soms wat ongelukkig in de voortzetting maar een bikkelharde werker en zeer bruikbare back die zich zonder twijfel nog gaat bewijzen en in mijn optiek al redelijk heeft gedaan voor iemand die er net bij is.
Go ahead 4 schoten op goal en 3 goals waarvan 1 er nooit maar dan ook nooit meer in zal gaan.
Verdedigend stond het gewoon best heel aardig op het onrustige begin na.
Voorin Danilo en Walemark top, dilrosun tja goede goal maar weinig logica in zijn spel en oogt soms wat egoïstisch, daarintegen denk ik dat hij tegen ploegen als Lazio zeer zeer bruikbaar is.
Middenveld vond ik sterk vandaag en heeft enorme potentie. Kokcu en Timber kan echt een weergaloos duo worden met daarvoor de Pool die zijn spel kan spelen door deze 2 enorme harde werkers achter hem die ook nog eens kunnen voetballen.

Minpuntje inval beurt van Idrissi ik schrijf nog niemand af maar laat we zeggen die begint niet heel best aan het seizoen.
Ali weer sterk en gedreven en het mag geprezen worden hoe hij bij iedere goal of wissel als eerste de speler bedankt of feliciteert volgens mij is Ali enorm belangrijk in het team proces en een echt winnaar!

FEYENOORD BEDANKT, 2de na 5 wedstrijden zonder verlies partij zover een prima start en het kan alleen nog maar beter gaan!

Op naar Rome, ci vediamo li e buonanotte a tutti!
Je bericht is langer dan het artikel.
En zonder ook maar enige onzin, knap
Maakt voor mij niet uit, want ik ben het er 100% mee eens. Enige dat ik er nog aan toe te voegen heb, is dat ik hetnook heerlijk vond dat je tig spelers voor tig miljoen haalt, en dan de eerste 2 invallers uit de eigen jeugd komen. En het dan ook nog redelijk tot goed doen 🤣👍🏻
die komen er beide wel benita zat er mischien een keer naast maar wel mooie actie was echt een wereldtackle ala malacia tegen marseille als die was gelukt.
en ook die actie op de grond bewees van voerballende kennis ik denk dat wij de jeugd nog niet hoeven te vergeten want er komt echt wel een goede lichting aan met dermane,slory en `t zand.
en Hartman die blijf fantastisch spelen deed het al erg goed tegen rkc en vond het gisteren invallen mischien minder opvallend dan benita maar dat hoeft ook niet altijd.
ik snap wel dat slot deze heren heeft willen behouden als wissels en niet werden verhuurd aan excelsior.
Matige wedstrijd, ongelukkig op achterstand maar goed herpakt. In deze fase waarin slot onze aanwinsten moet inpassen zijn de punten het belangrijkst.

Bjørkan speelde ongelukkig, net als invaller Benita.

Szymanski met dat geweldige doelpunt én Danilo een vd weinige lichtpuntjes van deze avond.
Wat een kortzichtige mensen hier zeg! Bjorkan gelijk afkraken terwijl die gozer nog geen week bij de club is. Zelfde geldt voor Timber die niet gewend is om op 6 te spelen.
Je kunt niet gewend zijn om op 6 te spelen maar om nou 3 keer tussen 2 man proberen door te dribbelen op die positie is gewoon fucking dom. Heeft niks met wennen te maken, er zijn F'jes die dat snappen.
Mee eens, dat zou hij ook moeten weten.
Eerste helft zoals altijd echt weer niet om aan te kijken (gelukkig nog 2-2 voor rust) 2e helft ook niet per se goed, gelukkig bij vlagen wel genoten (moet ook wel gezegd worden) en dat je dan weer zo'n Idrissi erin ziet gaan dan begin echt weer enorm te janken. In ieder geval als je zo donderdag speelt dan ga je er met minimaal 5-0 af en met geluk misschien een goaltje dus 5-1
Timber op 6 gaat je punten kosten. Die doet dingen die gewoon absoluut niet mogen op die positie.

Hopen dat Wieffer het oppakt of anders maar Geertruida want je bent vooral Europees gewoon de ***.
Nou de punten zijn binnen, wereld goal van die pool, geweldige speler.
Je hoort over investeerders, komt vaak niks van terecht, maar om met Chris Woerts te spreken ze gaan lappen. Laten het een keur gebeuren.
Zwak begin, behoorlijk, bij vlagen zelfs goed, herstel. Te slap in het tweede deel van de tweede helft met de prachtgoal van Szymanski om de boel op te vrolijken. Maar niet goed genoeg in de slotfase. Dan ben ik blij omdat de 3 punten binnen zijn er af en toe echt wel te genieten viel maar als je donderdag as vergelijkbaar speelt dan ga je stevig de bietenbrug op. Dat dan weer wel....
Slot coacht een dramatische wedstrijd maar we komen met de schrik vrij.
- ploeg start niet scherp
- Pedersen eruit halen en laat Bjorkan staan
- Brengt Idrissi die niemand voorbij komt dit seizoen.
- Negeert Gimenez.
Ja joh die Slot is een waardeloze coach, snel ontslaan en Advocaat terug halen.....
Je hebt het over 'dit seizoen' maar we zijn 5 wedstrijden bezig, dus spelers afschrijven en dus geen kans geven is pas echt dom.
Slot kijkt wie wat kan brengen en gaat heus wel de juiste puzzel leggen. Nu doen als je al met een min of meer vaste basis zou kunnen spelen is een waanidee.
Hij heeft het toch over de keuzes die slot gemaakt heeft deze wedstrijd? Die zijn toch wel opvallend te noemen?
inderdaad, we zijn net begonnen, heel nieuw 15tal, moeten nog ingespeeld worden...
Slot is een geweldige coach maar functioneert ook niet altijd optimaal.
Lijkt wel of hij Gimenez express negeert. Ook het continue inbrengen van zn AZ maatjes en dan met name Idrissi vind ik echt hilarisch..
Pedersen had een blessure maar goed
Goed dat je terug knokt van een achterstand en wint maar alsnog 3 tegengoals voor gae. Dat moet beter in de komende wedstrijden
Klopt, ik baalde van de derde goal meer dan van de eerste twee.
Slot ziet het niet zitten in Gimenez. Als je zelfs Idrissi en Alireza erin zit voor een spits dan weet je dat wel.
Haastige conclusie.. kan ook met tactiek of fitheid te maken hebben
Ik neem aan dat al die zuurpruimen die het bij de 0-2 al niet meer zagen zitten nu wel weer blij zijn? Wat zijn sommigen toch snel het vertrouwen kwijt.
Het is een plloeg in opbouw mensen!
We gaan Trauner allemaal normaal vinden wat ie allemaal doet maar die gozer wint echt elk duel. Heerlijk zo een gozer achterin.
Die Benita ging er wel een paar keer blind in.
Lekker signaal naar gimenez komt er gewoon niet in als Danilo eruit gaat
Als er een titel voor jagen zou zijn. Dan zijn we sowieso kampioen. Wat energie geven die gasten.
Bjorkan dilrosun eraf en lopez en paixao erin.
Wat een verschrikkelijke man is die bjorkan zeg.
Helemaal mee eens speelt heel slecht maar vergeet niet dat hij er pas net bij zit moeten hem wat tijd gunnen.
#TeamWalemark

Al die aankopen deze zomer maar hij heeft het echt in zich om de allerbeste aanwinst van 2022 te worden.
Wålemark wordt echt een goeie al fan sinds dag 1🔥🔥🤩
Wålemark speelt goed! Danilo 2 goals; vond hem nooit een echte afmaker en meer een counter spits die ruimte nodig had, maar hij blijft scoren en dat is zijn taak :)
Wat een spits is dat toch die Danilo. Echt prima daar in de punt.
Als het deze stand blijft zal het een leermomentje zijn voor Slot want meteen Bjørkan opstellen kost je gewoon 3 punten.
Slechte indruk maakt die Bjørkan😬
Durf nu al te zeggen dat optie Bjorkan niet gelicht gaat worden, wat een watje.
Björkan eruit, Danilo eruit
Hartman/Lopez indien aanwezig en Giménez erin. Danilo heb je niets aan in zo'n pot.
😂 dat heb ik ook altijd als ik een speler afkraak, dan scoren ze altijd
Ik ook , dus : wat is Dilrosun vandaag slecht 😉
Hahahah ik wist ook dat het ging gebeuren 😆

Maar alle gekheid op een stokje.. je hebt niet veel aan een speler als Danilo in deze pot. Terwijl Danilo er niets aan kan doen, speelt verder hoe hij het kan invullen.
Oke ik hou mijn mond wel 😆
Wat een voorbarige reactie zeg. Pffff
Wat zeg jij nou joh maf! Danilo scoort gewoon 2 keer niet te snel praten en laat ze eerst maar eens voetballen!
Is goed hoor captain hindsight
Een overtreding op een ogenschijnlijk ongevaarlijke plek, maar waarom zo onnodige overtreding maken .
Kijken de mensen die vinden dat Zerrouki er geen *** van kan de pot tegen PSV?
Van mij had hij mogen komen, maar niet voor 10 miljoen
Het gaat/ging om de prijs die Twente wilt/wilde.

Is natuurlijk een zeer bruikbare speler.
Nee hoor. Genoeg mensen die hem voetballend niet goed genoeg vinden. Kies maar je medium en je leest het. Staat het op 1908 ook vol van.
Prima speler voor Twente. Bij Feyenoord als back up maar wel dure back up.
Dilrosun op rechts en walemark op links, dank u!
  • 1
  • 2