kokcu

VK Sportphoto

Nieuws

Kökcü: "Veerkacht getoond"

Ference

Na afloop van de gewonnen wedstrijd in Deventer kwam kersverse aanvoerder Orkun Kökcü met een eerste reactie tegenover ESPN. De aanvoerder was tevreden over de veerkracht, maar kritisch over het begin van zijn ploeg. Toch hield hij ook met de 2-0 tussenstand vertrouwen in een goede afloop. 
 
Terugblikkend op de derde goal zegt Kökcü: “We weten dat Seba (Sebastian Szymański) een goeie trap heeft en als hij dan die bal vrij heeft op zo’n afstand, dan weten wij in ieder geval op de training dat hij zomaar kan hangen, ja het was echt een hartstikke mooie goal.”

Op de vraag wanneer Feyenoord het vertrouwen terug kreeg in de wedstrijd antwoordde de middenvelder: “Ik moet eerlijk zeggen, ik had het er ook met Quinten (Timber) over in de wedstrijd, ik heb nooit echt het gevoel gehad dat er niks te halen viel hier. We beginnen slordig, dat is nooit lekker 2-0 zo snel achter, maar ik denk dat we dit jaar en vooral ook vorig jaar hebben aangetoond dat we veerkracht hebben en uiteindelijk draai je het om.”

Tot slot werd gevraagd naar de woorden van de trainer in de rust: “ja die werd wel boos op ons, maar goed na het begin pakken we het goed op voetballend, maar ja het begin valt of staat met instelling, dat je duels ook wilt winnen dan kunnen we aan de bal goed voetballen, maar we moeten ook gewoon onze duels winnen en verdedigend onze taken uitvoeren. Dat kregen we wel te horen.”

Delen

Reacties

Het begin was *** met peren, maar na 20 minuten het heft in handen genomen.
Wel vond ik Rasmussen weer niet daad krachtig ingrijpen
Het was niet best. Gelukkig winnen we hier op basis van individuele kwaliteit. Het zal donderdag echt beter moeten, ben heel erg benieuwd.
Je wint omdat je als team het heft in handen neemt. We hebben nu alleen wel de individuele kwaliteit om 1 op 1 te lopen met kansen.
Er werd door het team (op het 1e kwartier na) heel behoorlijk en bij vlagen gewoon goed gevoetbald.