gimenez-1

VK Sportphotos

Nieuws

Giménez: 'Als je dat volle stadion ziet, dan krijg je kippenvel'

Dennis

Santiago Giménez lijkt zijn draai te hebben gevonden. De 21-jarige Mexicaanse spits maakte tegen FC Emmen zijn eerste doelpunt in het shirt van Feyenoord en hoopt deze winter met Mexico mee te gaan naar het WK in Qatar. In gesprek met Marca vertelt hij over zijn eerste ervaringen bij Feyenoord.

''Als er één ding is dat mij blij verraste, dan zijn het wel hun geweldige fans. Als je dat volle stadion ziet dan krijg je kippenvel. Dat ik hier een doelpunt mocht maken was iets geweldigs. Ik geef alle eer aan God. Ik hoop dat het de eerste goal van velen was'', aldus de spits.

Over het moment dat hij tegen FC Emmen scoorde: “Ik wist dat die bal erin zou gaan en ik dank God daarvoor." 'Toen ik de goal maakte dacht ik aan mijn familie, vrienden en alle mensen die me hebben gesteund en geholpen.''

Giménez heeft als een van de nieuwelingen zijn plekje in de groep inmiddels gevonden. “Het is een leuke groep. Er zijn veel nieuwe spelers die goed bij elkaar passen. We zijn een team en dat heeft mij geholpen om me aan te passen. Ik versta geen Nederlands, maar ik begrijp Engels perfect. En de meeste spelers spreken Engels, dus dat helpt."

Over zijn deelname aan het WK in Qatar: "Ik weet niet of ik dicht bij de Mexicaanse selectie zit. Dat ik van club ben veranderd maakt niet zoveel uit. Ik zal hard werken en het beste van mij op het veld laten zien. Het is dan aan degenen die daarover gaan om mij te selecteren.”

 

Delen

Reacties

Ik bedank God dat ik deze reactie mag plaatsen.
Santiago Gimenez - Zeer goed...............
Ik wil god bedankten dat hij dit interview heeft gedaan, en elke keer als ik masturbeer denk ik niet aan z'n familie, maar gewoon aan z'n vriendin.
Jij houdt wel van vrouwen met kale of kort pittige kapsels of niet 🤌