Primeur Bevestigd
Thomas Beelen & Romelo Lukaku | Pro Shots

Pro Shots

Transfers

Contractverlenging Beelen • It's happening!

Bombarda

Feyenoord heeft het ja-woord van Thomas Beelen op zak om het contract van de centrumverdediger open te breken en te verlengen. Nu loopt dat contract nog door tot de zomer van 2027, maar daar komt spoedig verandering in. Het tekenmoment moet echter nog wel gepland worden.

De 23-jarige Harderwijker kwam één seizoen geleden op aanraden van de technische staf over van PEC Zwolle. Feyenoord legde een slordige drie miljoen euro neer voor de rechtspoot, die ook concreet begeerd werd door PSV. Feyenoord won de strijd echter van de Eindhovenaren doordat Beelen zijn keus liet vallen op het plan van de Rotterdammers.

Beelen, die zich gedurende het seizoen in de vaste basisformatie van de toenmalige hoofdtrainer Arne Slot wist te knokken, zag zijn door Transfermarkt ingeschatte waarde doorontwikkelen tot twaalf miljoen euro. Een jaar geleden lag die waarde op nog geen half miljoen euro.

Wolverhampton Wanderers zocht recent toenadering voor Beelen, maar Feyenoord is concrete clubtoenadering te vroeg af met de aanstaande contractverlenging. Beelen ontpopte zich in zesentwintig officiële optredens tot vaste waarde bij de Rotterdammers.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wat PSV afgelopen seizoen heeft gedaan met Tillman en Dest is een route die ik Feyenoord ook graag zie bewandelen. Talenten die bij grote clubs niet veel kans op speeltijd hebben proberen te huren met optie tot koop. Kan je altijd aan het einde van het seizoen bekijken of je die optie licht. Enig idee of ze binnen Feyenoord hier ook naar kijken? @Bombarda
Jawel, maar die markt komt later pas op gang. EK nog volop bezig ook
@Bombarda

Ik hoor Priske vaak praten over een 1-3-4-3 opstelling met twee 10'en.

Is dat ook de reden waarom het rond onze top prio 1 de rechtbuiten positie stil is.
Kan me best voorstellen dat Feyenoord dan een ander profiel zoekt in de vorm van een ''wingback'' of een 10/RB die ook aan de binnenkant kan spelen( Stengs ).

Hoe kijk jij daar tegen aan?
Goede zaak. Komend jaar kan hij zich bewijzen op CL niveau.

@Bombarda klopt het dat Feyenoord en Atletico Madrid akkoord zijn over een transfer voor 27 miljoen?
Ok niet waar dus. Had even moeten scrollen
Geweldig nieuws!
Hij is het vorig seizoen sterk geëindigd.
Was gewoon een zekerheidje achterin..
Ik verwacht dat hij die lijn dit seizoen verder gaat trekken.

Gefeliciteerd Thomas!
Fantastisch dat Beelen blijft. Ten Hag vindt Hancko te duur voor een wisselspeler. Welke geweldenaars heeft hij dan in huis?
Martinez, wordt beschouwd als een van de beste verdedigers van de Premier League. Dus ja, dat is een geweldenaar.

Hanco zou echter wel een zeer goede keuze zijn als linksback, dat is toch een zwak bezette positie met o.a. Malacia.
Met Hancko heeft die positie ook direct een flinke kwaliteitsimpuls en in geval van nood kan hij Hancko centraal zetten.

Laten we hopen dat United maar ook Liverpool zich officieel gaan melden bij Feyenoord, dat drijft de prijs lekker op.
Met alleen Atletico als gegadigde sleep je er, Te Kloese kennende, Max 30 miljoen uit. Als die andere 2 zich ook intensief in de strijd mengen tik je wellicht de 40 miljoen aan
Senesi heeft tegenwoordig ook een goede naam in de PL , maar Hancko is beter, toch?
Door mancunians dan. Zeker niet door iedereen.

Te Kloese kennende? Jij kent hem helemaal niet maar je praat wel negatief over hem. Bijzonder.
@Bombarda zijn er al geluiden van binnen de club dat Priske veel meer speeltijd wil gaan geven aan grote talenten zoals Zechiel, Milambo, Sauer en Read? Slot was namelijk een van de beste (zo niet de beste) trainers die we ooit hebben gehad maar jeugdspelers de kans geven was niet zijn grootste kwaliteit..
Wanneer e voor de bovenste plaatsen wilt meespelen, kan je niet altijd met veel jeugd spelen. Alles draait erom of ze er echt klaar voor zijn en om de kwaliteit.
Ja, Priske gaat veel meer doen met jeugd. Dat staat ook op papier. Slot zat er in the end een beetje voor zichzelf.. zoals eigenlijk iedereen die bij de club onder contract staat. Wereld trainer, maar moet werken met jeugd/scouting etc nog leren.

Maargoed die tijd is voorbij, Priske heeft op papier staan dat jeugd een pre is
Wat een onzin dat Slot nog moet leren met scouting / jeugd om te gaan. Slot heeft dat wel degelijk gedaan maar het moet wel kunnen. Slot heeft de club samen met Arnesen en Te Kloese uit het slop getrokken. En uiteraard nog vele anderen.
Dat is wel echt kort door de bocht hoe je slot nu schetst. Psv en ajax hebben natuurlijk een jong team in de kkd, waar er spelers die soms 17jaar oud zijn al kunnen wennen aan topvoetbal. Feyenoord kan geen jeugdspelers verhuren van 17jaar oud aan een kkd ploeg. Daar hebben die clubs nog profijt van, en buiten hartman wie had dan meer speeltijd verdient. Sauer of milambo alleen. Milambo speelde ook altijd mee met 021.
United mogelijk in de markt voor Hancko...zou het spel nu toch op de wagen gaan?
Stond al bij dat hij te duur is als backup.
Hij is te duur voor " backup"
Dus nee alleen Atletico vooralsnog, misschien komt PSG nog?
@willemvh ;

United heeft een verhoogd bod gedaan op Braithwaite van Everton.
Die is ook afgewezen, verwacht wordt dat United snel met een nieuw bod komt voor Braitwaithe.
Kunnen ze beter voor de multifunctionele Hancko gaan.

Linksback positie is ook een zorgenkindje daar. Met Hancko heb je in 1 klap een kwaliteitsimpuls op zowel linksback als centraal
Ten Hag is echt de weg kwijt als hij denkt dat hij een betere linksback in zijn selectie heeft
Zou echt een heel goede zaak zijn. Beelen was een openbaring in minimaal dezelfde orde van grootte als Wieffer een jaar eerder. Misschien voor komend jaar een gokje wagen met Davy van den Berg? Een linksbenige middenvelder met een formidabele trap en zo een ontbreekt er nog wel aan.
Grotere onzin dan het verhaal van Hancko naar Atletico heb ik niet eerder gehoord. Feyenoord en Atletico zouden het eens zijn, maar Atletico moet eerst nog een centrale verdediger verkopen. Pas daarna kan de transfer van Hancko plaats vinden. Feyenoord zou daar dan dus netjes op wachten. Dit is toch totale idiotie!!
"Grotere onzin dan het verhaal van Hancko naar Atletico heb ik niet eerder gehoord".... Het is duidelijk dat je de politiek niet volgt ;-)
Gebeurt wel vaker dat dit gebeurt. Misschien de voetballerij een beetje meer volgen
De hoeveelheid mensen die een bericht van - overduidelijk - een of andere koekenbakker op X serieus nemen en denken dat Hancko is verkocht…. Denk even na.
Komen nu ook berichten voorbij dat ManU geïnteresseerd is.
Moet je ook het hele stuk lezen dan staat er namelijk dat de kans dat hamcko gehaald word als onrealistisch geschat word
Hele stuk? Zijn korte berichten op Twitter.
Las het ook, maar nu stond er weer ergens dat Ten Hag hem te duur vindt als backup voor shaw en die lcv van 020. Hoe verzint ie het🫣😂
Niet zijn zijn hoofd die vent
Moest zijn, niet goed bij zijn hoofd die vent
En dan voornamelijk weer gelijk het kritiek hebben op het bestuur of het beleid, omdat er één of ander Spaans medium een gerucht de wereld in helpt..
Is het echt waar betreft hancko 27 miljoen haha?? Dat moet toch een grapje zijn lijkt mij.... je beste speler en zolang contract nog?
Lees dat voor brobbey al 35 is geboden, wij doen onze spelers weer voor een appel en een ei weg.
Anders hadden we allang iets in de Nederlandse media gehoord, denk je niet?
Eerst stel je een vraag of het wel klopt, maar vervolgens wel weer een negatieve conclusie trekken met 'wij doen onze spelers weer voor een appel en een ei weg'..
Het zal zo'n vaart niet lopen maar ik snap je gedachte wel. Alleen ga je voorbij aan het feit dat ook de hoogte van het salaris o.b.v. het af te kopen contract mede bepalend is voor de hoogte van de afkoopsom. Op dat punt hebben we onze 'Amsterdamse vrienden' (ahummm!) echt nog niet ingehaald. Het is sinds de drie Slotjaren misschien wel lente in en om de Kuip maar zeker nog geen hoog zomer.
Is het al bekend hoeveel kaarten we voor de cruijf schaal krijgen? Lijkt me wel dat we meer dan in een competitie wedstrijd krijgen toch?
Vorige keer was het iets van 4000 dacht ik.
Dat zou echt top zijn , dan heb je als silvercardhouder een grote kans
Zoals het er nu uitziet moeten we alleen Wieffer en Minteh gaan vervangen. Voor de rest is geen concrete/serieuze interesse.

Lijkt me goed te doen.
Geertruida gaat natuurlijk ook gewoon vanwege zijn 1 jarige contract. Hankco, bijlow en gimenez gaat ook nog wel serieus aan getrokken worden verwacht ik. Een paixao en timber kunnen zomaar ook flink in de belangstelling staan, timber heeft nog maar 2 jaar contract.
Als je precies vandaag 2 jaar terug kijkt waren toen alleen malacia en sinisterra net 4 en 1 dag geleden verkocht. Uiteindelijk vertrokken er toch met aursnes, senesi, toornstra en linssen nog wel wat meer basisspelers en eerste wissels. En die zomer waren er niet eens eind rondes. Nu zijn het ek en de coppa nog bezig, de markt begint daardoor pas nu op gang te komen nu de meeste spelers weer naar huis zijn.
Ben benieuwd welke club in Bijlow gaat trappen.
Een rol op het tweede plan bij een grotere club zou overigens perfect voor hem zijn.

1e keeper bij Oranje kan hij voorlopig toch naar fluiten als die kerel van Brighton zich zo blijft ontwikkelen.
Als je de bespottende biedingen van Atletico op Hancko even buiten beschouwing neemt niet nee
Wellenreuter Beelen verlengen lekker nu Timber en Hartmann nog
@Bombarda timber toch eventueel verlengen? Vandaag iemand over horen praten maar geen idee of dat serieus was.
De receptioniste van de sportschool zei vanmiddag dat Gimenez naar Manchester City gaat. Misschien even Bombarda taggen om te vragen of dat klopt?
Gewoon niet nodig. Beetje FR12 niveau dit. Als een vraag je niet interesseert negeer het gewoon ipv iemand proberen voor lul te zetten.
Eerlijk gezegd moet ik toegeven dat m’n reactie inderdaad niet van al te hoog niveau was, maar zo denk ik hetzelfde over alle willekeurige vragen aan Bombarda
Op zich benieuwd waar je dat gehoord hebt, verwachting is en blijft transfer. Maar zou mooi zijn dat die blijft hoor!
(mag in DM)
Maar welke club wil een geblesseerde speler kopen voor een flink bedrag?
@Bombarda is de kans groot dat feyenoord binnen een paar dagen het openingsbod indiend bij bolgona of is er iemand gegroeid in de pikorde dat feyenoord toch voor een andere naam gaat?
Zeker aanwezig, maar volgens mij is dat nog niet gebeurd
Bedankt voor het antwoorden van me vraag

De kans dat het eerste bod wordt geaccepteerd is nooit zo groot dus ook nu niet denk ik

Word dit een transfer van de lange adem of schakelt feyenoord snel door naar andere namen. @Bombarda
Dit is echt HÉÉL goed nieuws.
Gelijk een clausule er in zetten dat die voor 50 miljoen te koop is! Weten clubs gelijk waar ze aan toe zijn!
Ik zou hetzelfde doen als Benfica heeft gedaan met Kokcu 120 miljoen.
hahahha
Volgens Elferink zou Walter Benitez, de 31 jarige keeper van psv een overstap kunnen maken als bankzitter. Die transfersom zou kunnen oplopen tot ca. 10 miljoen.

Zet dat af tegen de genoemde 27 miljoen voor Hancko. Unreal!
Rik Elfrink is wat betreft PSV een betrouwbare bron, het gerucht wat betreft Hancko is dat niet
Elferink geeft aan dat psv richting de 10 miljoen wilt. En dat atletico alleen heeft geïnformeerd, niet een bod heeft neer gelegd.
Dat zegt dus helemaal niks over way een atletico voor hem over heeft.
Die zien een 31 (zo iets dacht ik) jarige keeper met nog 1 jaar contract, die het heel erg goed doet. Die zijn gek als ze niet even informeren wat zo iemand misschien ongeveer zou moeten kosten. Zegt niks over of ze zelf ook iets zien in die 10 miljoen, ofdat ze snel hard lachend hebben opgehangen.
Kan 1908 niet ff een transfercheck maken over vnl. Hancko. Denk dat iedereen wel duidelijkheid wil over deze onzin.
Wat een rare vraag, je kan zelf op X kijken bij bij Fabrizio Romano , zolang die niks meldt, is er niks aan de hand
Wat kan mij die Fabrizio interesseren. Ik zit hier voor 1908.
Nou, je vraagt of 1908 een transfercheck kan gaan doen , terwijl je bij Romano de nieuwtjes kan lezen.
Je bedoeld die kerel die tegenwoordig alles tegen betaling op X plempt? Die gast? Nee dank je.
Inderdaad, dan blijf je op de hoogte en of het tegen betaling is , dat zal dan wel.
Je kan ook gewoon je computer het raam uit gooien en alle electronica er achteraan en een kaartje bij de sigarenboer gaan kopen.
Maar ben vorig jaar nog geweest, geen sigarenboer meer, geen kaartje en 25 jaar geleden zat ie daar nog.
Hoe kan dat nou ?
Hoe gaat het trouwens met Minteh. Je weet wel die jij de allerslechtste speler van Feyenoord vond, die er echt geen pepernoot van kon?
Vertel eens kereltje, waar heb ik dat geschreven en wanneer , ik val nooit spelers af in het openbaar
Echt zeer goed nieuws dit , vind ook goed te horen dat de trainer eerst intern kijkt voor er evt gekocht word.... heb het idee dat hij wel jeugd spelers durft op te stellen in de competitie
@Bombarda Hancko ook rond? Mag niet hopen dat het voor 27milj is als gemeld wordt.
Zolang Fabrizio Romano niks meldt, is er niks aan de hand.
Zegt assia in een happening artikel
Ik heb het over Hancko , Beelen is al weken bekend
@Bombarda wat is hiervan waar??

https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2024/07/feyenoord-en-atletico-akkoord-over-transfersom-david-hancko-overstap-laat-op-zich-wachten
Al onkent door iemand op Twitter. Die gozer heeft het al wel vaker goed gehad.
Kan me voorstellen dat dat een vervolgbod is van Atletico, na 20m en 25m.
Als ze er 10m bijdoen en meteen de euro’s aftikken, dan maken ze een kans.
Het gegeven dat Atletico als enige concrete interesse heeft, heeft toch geen enkele invloed op de prijs? Feyenoord hoeft niet meer te verkopen en zeker niet je beste speler.

Daarnaast geloof ik er ook niet in dat het bij Atletico gaat blijven.
Normaliter heeft het wel invloed op de prijs, of er 1 koper is of 100
Wel als je MOET verkopen. Iets wat wij totaal niet hoeven. Daarnaast geloof jij toch niet dat Atletico de enige club is die zich gaat melden of wel?
In dit stadium heeft het geen enkele invloed. Feyenoord hoeft niet te verkopen. En zeker niet voor dat bedrag. Er komen nog wel meer clubs.
Ik schrijf normaliter, als er weinig aardappels zijn is de prijs hoger dan dat er een overvleod aan aardappels zijn.
Dat is deel 1 economie
Je vergelijkt appels met peren. Lees 1 economie.
Vraag me af wat Feyenoord met al dat geld gaat doen. Vrienden uitkopen? Komen nog knallers deze zomer?
35 miljoen CL, zeg dat ze minimaal 20 overhouden van de Wieffer transfer en we hebben voor 5/6 miljoen spelers terug gekocht. Zeg wat teken geld zitten we op 10. Geertruida gaat nog, hancko. Misschien ook nog Timber, Gimenez en Bijlow, geld als water.
Feyenoord supporters obligaties terug betalen van 25 jaar geleden!
Feyenoord had per 30.6.2023 een eigen vermogen van net 7 miljoen met een omzet van 100 miljoen. Daar zit dan nog de VvF in met ca. 25 miljoen , dus het eerste wat je moet doen, ook contractueel verplicht voor een deel, die vrienden uitkopen, dat kost ieder jaar dik geldmet de huidige successen die we nu hebben.
Dan de langlopende belastingschuld helemaal afbetalen en de langlopende leningen bij banken,
Dan zullen er links en rechts nog wel wat meer grappen liggen, naar mijn mening heeft een gezond voetbalbedrijf een eigen vermogen nodig gelijk aan de jaaromzet.
Dus simpel gezegd, geld in je zak houden, de CL winnen we toch nooit meer.
Blijft in jouw redenering dus weinig over voor spelers
Nou, ik denk dat veel supporters zich rijk rekenen en dat is ook logisch, als je de inkomsten rekent die Feyenoord momenteel binnen krijgt, maar er ligt nog een hoop ' ellende' van de laatste zeg maar 15 jaar.
Die inkomsten zijn ook allemaal bruto bedragen, trek daar maar 40% van af en als het eigen spelers zijn, zoals Kokcu, hopelijk Geertje en Justin 25% .
Om het maar simpel te zeggen, in 2 of 3 jaar tijd poets je geen ellende van 15 jaar weg, ben benieuwd begin oktober naar de jaarcijfers , maar ben er van ovetuigd dat die beter gaan zijn dan vorig jaar en hoop op een eigen vermogen richting 20 miljoen.
We hebben momenteel een uitstekende directie en RvC , die verder kijken dan vandaag en morgen.
De cijfers zullen zeker positief zijn. Ook voor volgend seizoen. De vraag daarbij is hoe hoog de afschrijvingskosten zijn. Daar is wel wat over gezegd. Transfers zijn ook nodig voor transferresultaat. Operationeel is het dit seizoen zeer positief. En transferresultaat ws ook. Daar is in de jaarrekening vorig seizoen ook al wat over gezegd wat nodig was.
Waarom mag er geen schuld in zitten volgens jou?
Je mag wel schuld hebben , alleen moet je over schuld meestal rente betalen en dat is weggegooid geld.
Kijk bij de buren, Bayern Munchen en Dortmund hebben het perima voor elkaar en vergelijk dat met Madrid en Barcelona beiden failliet
Zo erg is een beetje rente betalen niet. Leningen zijn ook aan inflatie onderhevig. De schuld van vandaag is niet meer de schuld van gisteren.
Een beetje rente betalen, tja, als jij een jaarsalaris van een Feyenoord speler een beetje vind .
Alles wat je aan rente uitgeeft, kan je niet uitgeven aan wat zinnigers.
Je werkt zeker bij de overheid met haar meer dan 300 miljard schuld, maar je hebt gelijk over een jaar als de inflatie 3% is, is de eigenlijke schuld 291 miljard.
hahaha
Maar wat is er dan met het geld van de afgelopen jaren gebeurd? Eerste jaar na de val finale werd ook maar 40% geherinvesteerd.
De VvF is geen 25 miljoen maar hoger. Staat gewoon in de jaarrekening. Een gezond voetbalbedrijf mag schuld hebben. Feyenoord heeft nagedacht wat ze willen investeren. Dat hebben ze de afgelopen 2 jaar ook gedaan. Wat dat betreft zit er een prima bestuur.
Ik denk dat per 30.6.2024 het 25 miljoen zal zijn, Feyenoord moet aflossen als ze Europees goed draaien
Jij kent het contract niet. Met Walemark heeft de VvF ook geïnvesteerd. Jouw 25 miljoen is nergens op gebaseerd.
Details van het contract zijn gewoon openbaar, dat kan jij zelfs opzoeken.
Dus ga je gang, dat contract is niet geheim, in eerste instantie heeft de VvF 30 miljoen aan aandelen gekocht, daarna zijn er 2 en nu 3 succesvolle jaren geweest , dan moet Feyenoord aandelen terug kopen en over de winst 2% dividend betalen als ik het goed heb.
Dus ik ga ervan uit, dat Feyenoord de laatste 3 jaar ca. 5 miljoen aandelen heeft terug gekocht, daar komt die 25 miljoen vandaan.
Maar ga het zelf maar lekker opzoeken, zal je zien dat ik er niet ver naast zit.
De club heeft 2x afgelost. In totaal 3,9 miljoen. De VvF heeft ook weer gestort met de aankoop van Walemark. Dat is allemaal uit de jaarrekening te halen. Het bedrag van de VvF is nog 32,625 miljoen. Jouw 25 is nergens op gebaseerd.
Geweldig nieuws.
Good job DTK!

Verwachten jullie een doorbraak van Read, Milambo, Sauer en Zechiel komend seizoen?
Milambo en Zechiël wel. Read heeft denk ik nog wat tijd nodig. Sauer is zeker een talent, maar of hij dit jaar Feyenoord beter gaat maken betwijfel ik
Zechiël gaat nu echt doorbreken
Milambo is al erg ver ,Priske is erg gek van Zechiel, Read denk ik nog te vroeg ,Sauer vind ik toch echt het gtootste talent van Feyenoord
Priske heeft hem dus ook goedgekeurd. Deze moeten we houden Dennis, want hier kan ik wat mee. Geef hem maar opslag ;-)
@Bombarda wat kan je melden over Hancko? Diverse media melden dat hij voor 27m+3m naar Atletico gaat. Klopt dit?
DtK gaat Hancko echt niet voor minder of 30 miljoen verkopen. De nood om te verkopen is er niet en het is nog vroeg in de markt. DtK zijn onderhandelingspositie is heerlijk!
Ik ben het met je eens vandaar dat ik bombarda vraag omdat het wel op diverse sites gemeld wordt
Het wordt geplaatst op diverse sites maar allemaal vanuit hetzelfde gerucht, ‘bron’. Als dit het ultieme bod van Atletico is, zou ik zeggen: dan wachten we nog een paar weken of er andere geïnteresseerden komen.
This is an offer we can refuse!
Vindt persoonlijk 30 nog te weinig eerlijk gezegd
In het specifieke geval Hancko is 30 m te weinig in mijn ogen.Wil niet zeggen dat al onze spelers zoveel waard zijn, maar hij vormt de uitzondering
Goede linker centrale verdedigers zijn schaars en al helemaal met de kwaliteiten van Hancko, die ook nog eens meer dan prima als linksback uit de voeten kan. 40+ miljoen is daarom echt wel een eerlijke prijs
Na de tweede aanbieding geloof ik dat Atlético nog altijd intern opnieuw om tafel moet. Als het goed is geen nieuw bod
Voor iedereen die vraagt naar Hancko en atleti!
Hij heeft al eerder aangegeven “deal is in leven, maar geen akkoord. Atleti enige concreet”
Met garantie basisplaats? Hoelang?
Bombarda kan je ons even duidelijkheid geven omtrent het gerucht van 27 miljoen voor David door Atletico?
Hoe moet bombarda dat weten ?
Denk dat we maar is moeten stoppen met afzeiken van dtk die man heeft ze zaakjes gewoon uitstekend voor elkaar
Helemaal eens. Uitstekende directeur.
Hij wordt toch helemaal niet af gezeken? Een aantal mensen zijn kritisch omdat vorig jaar op inkomend vlak niet de beste transferzomer was en dat is niet helemaal onterecht
Precies, dat was mijn mening ook, maar de man laat nu gewoon zien dat hij het uistekend doet als technisch directeur.
Hij is wel degelijk afgezeken. Ook door deze site. Net als Arne Slot. Die heeft er ook al eens iets over gezegd. Bijvoorbeeld voor wat betreft negeren scouting.
Goed beleid en goede directeur. Kijkt vooruit en heeft een plan. Spelers met potentie (in alle leeftijdsklassen) aantrekken en voor de goede, jonge spelers in het eerste die zich snel ontwikkelen contractverleningen eruit halen. Volgens mij willen ze altijd voorkomen dat goede spelers uit contract lopen, dus tussentijds verlengen en opwaarderen is gewoon slim. Ook daar moet je genoeg geld voor hebben, dus je blindstaren op alleen maar aankopen is niet handig en doet de directie ook niet. Gaat gewoon goed, zit lijn in en lekker vasthouden. Stapje voor stapje op weg naar structureel een grote Europese club.
Heel goed nieuws weer. Nu nog een topper “aan de bovenkant” ;)
Dat bedoelde ik dus met “ aan de bovenkant”
Zit dat erin denk je
Geen versterkingen aan de bovenkant, maar wel directe versterkingen
Nope, totaal verschillend
Niet mee eens bomba. Want directe versterking in dit team dat nu nog redelijk wat basis heeft van vorig jaar. Als t ditect is dan dus basis en dus minimaal net zo goed of beter op 2 plekken na. Maar zo zie ik het. Prima toch
Wanneer kunnen we die verwachten?
Schrijf ik morgen middag/avond iets over
@Bombarda bedoel je dan dat je iets zal schrijven over directe versterkingen of echt een naam/primeur?
Weet er iemand al iets meer over Hancko? Er verschijnen overal berichten dat hij is verkocht voor 27 miljoen??
Kan t me echt echt niet voorstellen….. veeeels te weinig
Jezus Leen, ben je schoolmeester tegenwoordig?
Als dat de enige legitieme voorwaarde zou zijn...
Nice.
Nu nog baard laten groeien en dan komt het goed 😉
@Bombarda 1 of 2 jaar erbij? Ik gok 1 want dan is een transfer binnen 2 jaar voor hem gegarandeerd
Is even afwachten, hoor verschillende dingen dus dan zet ik het er niet bij
Zeer goede zet! Gaat miljoenen opleveren!
Topnieuws! Nog niet bekend tot wanneer het nieuwe contract zal lopen?
Lekker bezig feyenoord, dit voelt als het jaar dat feyenoord kampioen werd in 22/23, heerlijk gevoel.🦾🔥🔥🔥
@Bombarda wordt er ook gekeken naar een wingback op rechts achter Nieuwkoop?
Komt er nog 1 back, nieuwkoop speelt zelden een hele wedstrijd vol, dus eigenlijk gok je nu vooral op read.
Dit snap ik niet, we willen steeds dat onze talenten voldoende speeltijd krijgen. Maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren als het talent de 3e rechtsback is.. Volgens mij moeten we ze mits ze kwalitatief goed zijn als backup gaan gebruiken. Anders lekker uitlenen.
Verder hebben we Read, Nieuwkoop, Pedersen (voorlopig) en kasanwirjo.
Read wordt gewoon de 2e wingback achter Nieuwkoop en zal gezien de blessuregevoeligheid van Nieuwkoop volop aan z'n speeltijd komen. Waarna hij mijns inziens ook snel eerste wingback kan gaan worden.
Vindt nieuwkoop en read te licht om mee te doen in de CL. Van Mitchell werd eerder aangegeven dat feyenoord hem in de toekomst een basisspeler ziet, is nog af te wachten of ie direct zijn klasse kan laten zien
En read hebben wij na zijn invalbeurt tegen roma verder niet meer gezien.
Dan gaan we dus ook spelers moeten verhuren om zich te ontwikkelen.
Ik weet niet hoe Priske gaat rouleren, maar vorig jaar zag je het al op linksbuiten.
We hebben een toptalent in Sauer, maar die kreeg amper speeltijd door Ivanusec en Paixao.
Als Read 3e rechtsback gaat worden, dan kunnen we hem beter verhuren als e een andere rechtsback aantrekken.
Daar kun je toch niet de cl mee in?
We hebben vanmiddag een rechtsback gecontracteerd 🤷‍♂️
Nieuwkoop, Pedersen, Read, Kasanwirjo
Alleen Nieuwkoop voldoet. In mijn opinie is de rest te licht voor dit niveau
Ik loop constant vast op de site en kan niks openen. Meer mensen last van en iemand die de oplossing weet?
Inderdaad top deze laten verlengen is top nieuws . Ik ben heel erg benieuwd over een vervanger voor wieffer komt .

Heb er alle vertrouwen in
Wat trage website meldingen, wordt aan gewerkt, iets met kinderschoenen nieuwe servers :)
Wellenreuther en Beelen allebei verlengen in dezelfde week, net zo belangrijk als een inkomende transfer!