yv202384yv202384a1a02256

VK Sportphoto

Nieuws

"Dat wil niet zeggen dat het einde verhaal is voor Ali"

Stan

Tijdens de persconferentie werd Arne Slot gevraagd naar de contractuele situatie van Alireza Jahanbakhsh. De geblesseerde Iraniër beschikt over een aflopende verbintenis in Rotterdam-Zuid en over een langer verblijf is nog altijd niets bekend. 

Binnenkort zal Feyenoord aan Jahanbakhsh moeten laten weten of zijn aflopende contract wordt verlengd. "Daar moet je als club duidelijkheid over geven en dat zullen wij in april in eerste instantie richting de speler doen, en dan richting de media. Jullie proberen natuurlijk overal weer informatie vandaan te halen, dat is jullie werk. Dat werkt bij Feyenoord over het algemeen vrij goed, maar niet bij mij."

Desgevraagd gaat Slot toch nog even in op de situatie rond zijn buitenspeler. "Wat ik vooral wil is dat Ali fit wordt, zodat we ook weer van hem gebruik kunnen maken en dat wij dit seizoen op heel goede manier af kunnen sluiten. Keuzes als dit zullen we in eerste instantie naar de speler zelf communiceren en dan naar buiten toe. Je kan het al bijna uittekenen: als we de optie lichten, dan is het voor jullie duidelijk. Als we dat niet doen, wil dat natuurlijk nog altijd niet zeggen dat het daarmee einde verhaal is voor Ali, maar dat het meer even tijd en ruimte zou kunnen geven om er met elkaar nog over na te denken. Het kan beide kanten nog op."

Delen

Reacties

@FeyenoordTM ,

Klopt deze berichtgeving van De Telegraaf en inmiddels ook VP:

Feyenoord is PSV en Ajax te slim af en nadert akkoord met smaakmaker Eredivisie'

eyenoord is dicht bij een akkoord met Anis Hadj-Moussa, zo meldt De Telegraaf. Vrijdagavond werd nog bekend dat Ajax en PSV ook geïntereseerd waren, maar inmiddels hebben de Rotterdammers duidelijk de leiding in de race gepakt.
Bij Feyenoord is er goede hoop op een deal.

Feyenoord hoopt met Hadj-Moussa een oplossing te halen voor de problemen op de rechtsbuitenpositie. Calvin Stengs, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh en Bart Nieuwkoop kwamen al uit op die plek, maar er is nog geen echt vaste kracht voor die plek. Minteh kreeg nog het vaakst de voorkeur, maar de Gambiaan wordt gehuurd van Newcastle United.
De kans is groot dat hij na dit seizoen terugkeert naar Engeland.
Als hij te duur is, contract opzeggen en een nieuw contract aanbieden. Kan nog best waardevol zijn. Ik had Danilo, Idrissi en Dilrosun er ook nog graag bij gehad.
‘t Zand klopt ook op de deur op die positie maar ik hou van Alireza
Andere positie. T'Zand is een middenvelder.
Is een middenvelder is niet de juiste benaming vind ik, hij speelt nu veel op '8', maar heeft ook vaak op 10 of linksbuiten gespeeld!
In m’n hoofd was ie rechtsbuiten maar dan is ie dus een type Stengs. Die goals gisteren weer vanaf rechts en die versnelling. Maar dan moet hij maar met Dordrecht de eredivisie eerst in. Van Moussa ben ik nog niet zo zeker.
In de jeugd ja, maar dat deed Kokcu ook. Ik verwacht dat ie enkel nog als middenvelder gaat spelen vanaf nu.
Gewoon verlengen! Voor deze positie zijn geen goede vervangers en hij blijft zeker een aanwinst voor Feyenoord. Een perfecte backup!
Andere kant als je met hem kan verlengen voor een jaar, en zijn salaris verminderd zou ik hem erbij houden voor de ervaring.
Tegen huidige voorwaarden afscheid nemen.
Als hij basis wil spelen afscheid nemen

Als hij zich kan conformeren aan een invallersrol en coachende rol in het teamproces tegen vermindere contractvoorwaarden. DOEN

Een van de weinigen in de selectie die goed kan invallen