hancko-sauer-1

VK Sportphoto

Nieuws

David Hancko en Leo Sauer opgeroepen voor Slowakije

Van de redactie

David Hancko en Leo Sauer hebben van bondscoach Francesco Calzona een uitnodiging ontvangen voor de nationale ploeg van Slowakije voor de komende interlandperiode. Dat meldt de Slowaakse voetbalbond via Instagram.

Het nationale voetbalteam van Slowakije neemt deel aan twee cruciale kwalificatiewedstrijden voor het EK 2024, dat in Duitsland zal plaatsvinden. Op donderdag 16 november om 20:45 uur staan ze tegenover IJsland als eerste tegenstander. De kwalificatiereeks wordt vervolgens afgesloten met een uitwedstrijd tegen Bosnië en Herzegovina op zondag 19 november om 20:45 uur.

Het lijkt er sterk op dat het Slowaakse nationale voetbalteam zich zal kwalificeren voor het eindtoernooi in Duitsland in de zomer van 2024. Hancko en Sauer hebben zestien punten vergaard na acht wedstrijden, waarmee ze momenteel op de tweede plaats staan in Groep J. Met nog twee wedstrijden te spelen, leidt Slowakije met een voorsprong van vijf punten op de derde plaats, ingenomen door Luxemburg. Portugal voert de groep aan, en de eerste twee landen in de rangschikking zullen zich plaatsen voor het eindtoernooi.

Delen

Reacties

Nog geen reacties