hancko-feyenoord

Soccrates Images

Nieuws

Dávid Hancko en Leo Sauer in voorselectie Slowakije

Karst

De bondscoach van Slowakije, Francesco Calzona, heeft zijn voorselectie voor het EK 2024 bekendgemaakt. David Hancko én Leo Sauer maken deel uit van de 32-koppige selectie, waarbij nog zes namen zullen afvallen. 

Dávid Hancko en Leo Sauer zijn twee van de 32 spelers die zijn opgeroepen voor de voorselectie voor het EK 2024 door de Slowaakse bondscoach. De linksbenige verdediger is inmiddels van onschatbare waarde voor zowel de Rotterdammers als de Slowaken. Leo Sauer moet het daarentegen nog altijd doen met sporadische invalbeurten. Tijdens de vorige editie van het EK in 2021 werden de Slowaken derde in de poule met Zweden, Spanje en Polen. 

Voordat het Europees kampioenschap van start gaat spelen de Slowaken twee oefeninterlands tegen respectievelijk San Marino op 5 juni en Wales op 9 juni. Daarna zal het Slowakije van Hancko en Sauer afreizen naar Duitsland waar zij het in groep E zullen opnemen tegen België op 17 juni, Oekraïne op 21 juni en Roemenië op 26 juni. 

voorselectie-slowakije
32-koppige voorselectie Slowakije.

Delen

Reacties

Ik hoop vooral dat deze beide heren na de zomer nog van Feyenoord zijn. Bij een goed EK zal dat lastig worden. Hancko lijkt nu al niet te houden voor de club, en Sauer zal meer willen spelen dan hij nu doet.
Ik ken nauwelijks de spelers, maar met hoeveel twijfelgevallen zou Sauer mee in gevecht moeten voor een plekje op het EK?
Leo Sauer kan zo'n grote worden, hopelijk houdt hij de stijgende lijn vol
Vallen er nog 6 af. Hopelijk valt hij niet af