giovanni-van-bronckhorst

Nieuws

“De drive in de groep is enorm; je moet presteren”

Van de redactie

Giovanni van Bronckhorst en Jan Boskamp waren na afloop van de Champions League wedstrijd tegen Lazio Roma zeer te spreken over de kracht van de selectie van Arne Slot. “Die groep is zo volwassen geworden”, zo zegt Boskamp tegenover RTL.

Volgens Van Bronckhorst stuwen de spelers elkaar naar een hoger niveau. “De spelers peppen elkaar onderling op. Ze geven alles op de training.” Als voorbeeld noemt Gio het begin van een trainingsdag. “Om negen uur zijn ze allemaal op de club om te ontbijten. Daarvoor doen ze gezamenlijk aan krachttraining. De drive in de groep is enorm.” Volgens de oud-speler geeft de overwinning op Lazio Roma de ploeg een boost. “Op dit podium wil je blijven gaan.”

Boskamp zegt dat de kracht eveneens zit in de brede selectie die Slot ter beschikking heeft. “Op de bank heb je niet mindere spelers zitten”. Van Bronckhorst valt de oud-Feyenoorder en Tv-analist bij. “Je weet dat je moet presteren, dat zag je vandaag ook. Als je even iets minder speelt, kan een ander op je plek staan. Je moet elke week presteren.”

Delen

Reacties

Gio ff assistent worden en dan leren hoe t echt moet ( met alle respect voor gio uiteraard)
Ik mis toch het respect voor de oer feyenoorder die ons na 18 lange jaren weer kampioen maakte.