Vlaggenzee op de tribune, De Feijenoorder

FSV De Feijenoorder

De Feijenoorder

De Feijenoorder neemt afstand van wangedrag ‘gooien naar het veld’

Van de redactie

FSV De Feijenoorder heeft een reactie geplaatst op de website naar aanleiding van het aanstekerincident tijdens de halve finale van de KNVB Beker van woensdagavond tegen Ajax. De supportersvereniging laat via het onderstaande bericht weten afstand te nemen van het wangedrag.

"FSV De Feijenoorder wil nadrukkelijk afstand nemen van het belachelijke gedrag van enkele mensen die vandaag in het stadion aanwezig waren.

Rivaliteit hoort erbij, zeker in een wedstrijd als deze, maar het gooien van voorwerpen richting het veld en het lichamelijk verwonden van staff en/of spelers keuren wij ten zeerste af. Zoals John al zei; gebruik je verstand!"

Delen

Reacties

Wellicht dat fsv dan ook eens moet stoppen met de opruiende optredens van rappers en artiesten waarin de neuzen en geweld verheerlijkt wordt en ze daarmee de basis leggen voor drie honderd doorgesnoven idioten die het iedere week verneuken .de en k..... Over de andere ,vuurwerk wat al decennia niet mag ..en nu was d aansteker raak had hij gemist had niemand er over gesproken .nee fsv veeg eerst je eigen straat schoon .en speel dan de onschuld
"Supporten" betekent steunen. En nog zijn er talloze reakties, dat het allemaal overdreven wordt. Dankzij het incident hebben we verloren. Anders had ik het nog moeten zien. Wat een prachtige avond had moeten worden, werd gruwelijk verpest. Bedankt hoor!
Dat je zo zielig bent dat dit het hoogtepunt van je leven is. Voor altijd in de boeken als de aansteker-gooier in een nieuwe pikzwarte pagina in de clubgeschiedenis.
Ik herhaal de woorden van Huissie 79: Misschien moet diezelfde FSV ook eens stoppen met het organiseren van die evenementen rondom dit soort wedstrijden.
Als je als supportersvereniging zijnde dj's en rappers inhuurt die schreeuwen over neuzen en hardcore nummers draaien waarin geweld en hooligans worden verheerlijkt, heb je totaal geen recht van spreken hierin.
Zij leggen met dit soort optredens voor zo'n wedstrijd de basis voor wat zich op de tribune afspeelt.
Statement voor de bühne...
Zijn zoals hieronder al beschreven onderdeel van het probleem
FSV de Feijenoorder kan beter helemaal niks schrijven of zeggen die vroegen zich een tijdje geleden nog af waarom er netten rondom het veld zouden moeten.
Nou daarom dus , het was ook niet 1 aansteker, in het stadion zit een afspiegeling van de maatschappij, dus op 50.000 een paar honderd doorgesnoven tokkies
Met dat vuurwerk wordt het ook steeds erger, het kan toch ook zweervol zijn zonder al dat vuurwerk!!
Nou daar zijn we blij mee. Dat fsv is zo'n lachwekkende partij die zichzelf veel te serieus neemt en nu meent een voorbeeld te moeten zijn voor voor een ieder. We hebben te maken met wat partijen binnen de supporters die gewoon te dramatisch zijn voor woorden. Die moeten eens aangepakt gaan worden.

Maar aub mensen, doe niet zo drama, want dat deden die neuzen ook niet.
Misschien moet diezelfde FSV ook eens stoppen met het organiseren van die evenementen rondom dit soort wedstrijden.
Als je als supportersvereniging zijnde dj's en rappers inhuurt die schreeuwen over neuzen en hardcore nummers draaien waarin geweld en hooligans worden verheerlijkt, heb je totaal geen recht van spreken hierin.
Zij leggen met dit soort optredens voor zo'n wedstrijd de basis voor wat zich op de tribune afspeelt.
Bam de vinger op de zere plek 100% de waarheid .