De Feijenoorder: Club van 1000 groepsfoto, eerste uitreiking

Foto: Mandy Horstink | Tekst: De Feijenoorder

De Feijenoorder

De Feijenoorder start initiatief voor ondernemers: Club van 1000

Van de redactie

Feyenoord Supportersvereniging De Feijenoorder trapte op 19 juli tijdens de verjaardag van Feyenoord de splinternieuwe businessclub: Club van 1000 af op het complex van Sportclub Feyenoord. 

Waar de vereniging al ruim 92 jaar instaat voor de belangen van iedere Feyenoord supporter, bood de vereniging nog geen exclusieve mogelijkheid voor rood-witte ondernemers om de vereniging te steunen en daarbij ook hen te ondersteunen door het opgebouwde netwerk te benutten. 

Iedere Feyenoord-supporter moet in onze ogen op de puurste manier op zijn of haar eigen wijzen kunnen genieten van Feyenoord. Dit is het streven waar de vereniging dankzij de steun van de trouwe leden, al jaren keihard aan werkt.

Het afgelopen verenigingsjaar heeft de vereniging een enorme ledengroei mee mogen maken. Met het landskampioenschap van Feyenoord en daarmee het behalen van het hoogste podium in de voetballerij, valt de kick-off van de gloednieuwe businessclub (Club van 1000) op een perfect moment.

Al jaren wordt de vereniging van verschillende kanten ondersteund door ondernemers. Feyenoord-supporters met een eigen onderneming of met een geweldige inzet waardoor de gehele werkvloer zich in wilt zetten voor supporters. De vereniging biedt vanaf 19 juli j.l. eindelijk de mogelijkheid om deze ondernemers te vereniging en daarmee de kracht van de vereniging te versterken.

De Club van 1000 heeft afgelopen woensdag een ongekende start gehad. Voorafgaand aan deze avond sloten zich al 18 leden aan. Al deze ondernemers of afgevaardigde van de onderneming ontvingen een prachtige onderscheiding. De avond werd geopend door niemand minder dan bekende spreker, vriend en oud medewerker van de vereniging, Frans Reichardt.

Delen

Reacties

..."De vereniging biedt vanaf 19 juli j.l. eindelijk de mogelijkheid om deze ondernemers te vereniging en daarmee de kracht van de vereniging te versterken."...

Misschien handig om wat concreter te maken wat de club hier aan heeft?!
Dus iets meer dan alleen vermelden dat deze mensen een netwerk hebben...
"En als de leden zich later weer uitschrijven, krijgen ze een bezoekje door bestuursleden met bivakmutsen op!"
Er zijn 30 vrienden van Feyenoord.
Vrienden, die er geld in stopten en daarvoor een redelijke rente en diverse bijkomende voordelen hebben gedongen. Zij hebben de club gered, waarvoor dank.

Stel: de vordering van de vvF is nu nog 25,000,000,-

Nu hebben we straks een club van 1000 en ongeveer 500,000 supporters.
Dan moet het toch mogelijk zijn, dat de club van 1000 een bedrag inbrengen en de echte supporters de rest inzamelen, zodat we verlost zijn van de vvF en hun benefits?

Vrienden willen voordeel, want vrienden zijn is mooi, maar rendement is mooier.
Kameraden die geven aan Feyenoord, dat is clubliefde en daar hoeft wat mij betreft niets voor terug.

Een flinke stap op weg naar financiële vrijheid voor de club. Het ijzer is nu heet, tijd om te smeden.
Waar kan ik tekenen en mijn bijdrage leveren?
kan ook aan mij liggen maar t komt wat warrig over dit artikel