kuip-oranje

VK Sportphoto

Nieuws

'De Kuip mogelijk strijdtoneel voor Nations League finales'

Van de redactie

De Final Four van de Nations League worden in juni 2023 gehouden in Nederland. De KNVB was de enige bond van de geplaatste landen welke de finales wilde organiseren. Dat meldt de NOS maandagochtend.

De UEFA moet nog een beslissing maken over waar de finales gespeeld worden. Dit gebeurd in januari. De beoogde speelsteden zijn Rotterdam (De Kuip) en Enschede (Grolsch Veste). De Johan Cruijff Arena en het Philips-stadion zijn vanwege andere evenementen niet beschikbaar in juni 2023.

Naast Nederland is alleen Kroatië al zeker van deelname aan de Final Four. Voor de laatste twee plaatsen strijden Hongarije en Italië maandag in een onderling duel. Dinsdag nemen Portugal en Spanje het tegen elkaar op voor een plek bij de 'Final Four'.

Delen

Reacties

Dat is 1m extra inkomsten (halve finale met Oranje en Finale) die mooi geïnvesteerd kan worden in extra verbeteringen. Hebben wij er ook wat aan.
Ik dacht al, dat kan toch niet? Want zijne Koninklijke hoogheid van Gaal wilde toch niet meer in de Kuip spelen? Maar gelukkig, Koeman heeft het dan weer voor het zeggen…..
Zullen veel supporters worden als het in de Kuip gespeeld word en Oranje gaat de finale in.

Ze kunnen tegenwoordig beter een shirt met een Amsterdammertje erop getekend aan doen