Dennis Higler

Nieuws

Dennis Higler fluit de kraker tegen AZ

Van de redactie

Dennis Higler is aangesteld als scheidsrechter voor de competitiekraker tussen Feyenoord en AZ. De nummer één en twee nemen het zaterdagavond vanaf 21: 00 tegen elkaar op. Inzet is de koppositie in de Eredivisie.

Higler wordt in de wedstrijd geassisteerd door de grensrechters Joost van Zuilen en Patrick Inia. Als vierde official is Sander van der Eijk aangewezen. Het arbitrale kwartet krijgt vanuit Zeist ondersteuning van het video arbitrageteam, bestaande uit Pol van Boekel (VAR) en Roy de Nas (AVAR). 

Higler floot eerder dit seizoen één duel van Feyenoord. De arbiter leidde de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente, die door de Rotterdammers met 2-0 werd gewonnen.

Delen

Reacties

Maakt niet uit wie ze aanstellen... Kan het toch nooit goed doen voor het rotte randje...
Kolere. Die vent heeft toch al zo vaak aangetoond niet geschikt te zijn voor wedstrijden onder druk. En toch staat ie daar weer… 🤦‍♂️
Bijna precies een jaar na die twee cadeautjes aan AZ vorig seizoen. Hoe vezin je het?
Prima. Niet de meest sprankelende scheidsrechter, maar doet ook nooit echt gekke dingen. We moeten het dus gewoon van onszelf hebben, goed spelen en dan komen die punten vanzelf.
Die man doet altijd gekke dingen.. door nooit een keuze te maken die nodig is onder druk.. gevolg twee gefrustreerde ploegen