feyenoord-ajax-1-2-toto-knvb-bekertoernooi-jim-breeman-sports-photography-13

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Deze miljoenen kan Feyenoord verdienen in de groepsfase Champions League

Nigel

Vanavond staan er direct miljoenen op het spel voor Feyenoord. Na zes jaar is de rentree van Feyenoord in de Champions League weer een feit. De premies die de Rotterdammers kunnen verdienen, zijn niet mals. Bij zeer goede resultaten kunnen de Rotterdammers mogelijk meer dan twintig miljoen euro bijschrijven.

Vanavond staan dus niet alleen prestige en drie punten op het spel. Een overwinning levert meteen miljoenen op. Per punt die de clubs in de groepsfase van de Champions League pakken, wordt er 930.000 euro verdiend. Wint Feyenoord vanavond, wordt er dus meteen zo'n 2,8 miljoen euro op de rekening van de Rotterdammers gestort. Vanavond staat dat bedrag ook op het spel. Een gelijkspel levert dus iets meer dan negen ton op. 

Als het Feyenoord lukt om te overwinteren in de Champions League, kan de regerend landskampioen een slordige 9,6 miljoen euro bijschrijven. De miljoenen kunnen de Rotterdammers om de oren vliegen als er goede resultaten worden geboekt.

Delen

Reacties

Heerlijk dit! Smaakt naar meer, kan alleen maar beter. Bewaar de rust en allemaal bidden voor Luka!
2,8 miljoen per winst.. Jezus dat is echt fors.
Mooie foto ook, schamen we ons ervoor dat we vorig jaar de boete ranglijst niet gewonnen hebben en er dus extra promotie nodig is?
als we dit jaar goed zijn in de CL kunnen we volgende zomer ECHT gaan stunten met zieke transfers!
Hou maar op met dromen, het blijft Feyenoord.
Kijk goedemorgen eredivisie maar eens terug van 17-9-2023 waar ten kloese te woord was hij zij we moeten nog geld terug verdienen van mislukte spelers die ons veel geld hebben gekost zoals bozenik en nog 4 dus dat zit er nog niet in
NOG EEN JAAR SLOT EN WE ZIJN LOS
Dan hebben we alles we goed voorelkaar
Ik hoor veel Feyenoorders die denken dat Feyenoord wel even over Celtic heen loopt.
Winst in de thuiswedstrijd tegen Celtic is mogelijk, maar het zal verschrikkelijk spannend worden. En winst is dus niet vanzelfsprekend.
Maar het kan wel degelijk. Steun de club, maak veel lawaai. En zorg dat de UEFA geen reden vindt om straffen op te leggen.
Mooie wedstrijd en als het ook maar effe kan een overwinning!
Drie punten tegen Celtic is haalbaal en dat moet ook. De volgende potjes zijn lastig genoeg.
En als je het niet haal baal je ook
Laat de miljoenen maar binnenstromen...
Kunnen we mooi wat boetes van betalen omdat er van die gekken zijn die vinden dat er zonder vuurwerk geen sfeer in De Kuip heerst. Stelletje idioten!!!!!!
waarom nou weer negatief reageren onder een positieve post, ja die boetes zijn *** maar het is toch heerlijk dat we dit kunnen vangen bij goede resultaten
Als je water in een lekke emmer gooit raakt hij nooit vol.
Wel als je meer water in de emmer gooit dan eruit kan. Wat exact hier van toepassing is