dilrosun1

Nieuws

Dilrosun: "Hij zei dat het Feyenoord onwaardig was"

Van de redactie

Feyenoord heeft in eigen huis tegen Fortuna Sittard gelijkgespeeld. In een goed gevulde Kuip kwam de ploeg van Arne Slot op een vroege achterstand tegen de Limburgers. Na rust kwam Feyenoord direct terug door een goal van Dilrosun, maar kon niet doorpakken voor de drie punten. Javairô Dilrosun stond na het duel tegen de Limburgers voor de camera’s van ESPN.

“bijna alles ging fout in de eerste helft. Wij hadden geen antwoord op het spel van Fortuna. De trainer gaf in de rust aan dat dit Feyenoord onwaardig was, die eerste helft,” begint Dilrosun. “De vroege voorzet kunnen we eerder geven. Morgen gaan we de beelden terugkijken en dan kunnen we daar aan werken.”

Na rust wist Dilrosun direct het net te vinden. “Hij was vol op de wreef. De celebration was voor mijn vriendin. Ik deed mijn hand voor mijn ogen en oor omdat ik vooral op mezelf moet letten en niet zo zeer op de buitenwereld.”

Aankomende week staat het Europa League duel tegen Sturm Graz op het programma, volgend weekend is er geen eredivisiewedstrijd op de kalender. “De komende dagen moeten we goed met elkaar zitten om te bespreken wat we beter kunnen doen tegen de ‘mindere ploegen’ om deze wedstrijden wel te winnen.”

Delen

Reacties

Ik ben nog steeds fan van Slot, weet dat hij voor Feyenoord de angewezen man is op het moment, daar twijfel ik niet aan zoals anderen nu al wel doen maar hij had Dilrosun er allang af moeten halen ondanks dat hij scoord. Hij ging echt door de ondergrens en hij mag van mij voorlopig wel banken ten kosten van Walemark.

Geertruida op het middenveld kan ook niet langer, je zag de eerste 30 minuten al dat hij in bal bezit gewoon niet weet wat hij er mee moet doen, alles heel safe en miezerige tikjes opzij naar Kokcu of weer terug op de verdediging. Wat dat soort dingen betreft zou Slot van mij best eens wat jeugd mogen inpassen, gooi sommige jongens gewoon eens voor de leeuwen, probeer Dermane eens op die plek of gooi de jonge Slory een keer op de flanken wanneer het daar niet loopt. Krijg nu het gevoel dat er amper naar die jongens omgekeken wordt.
We missen jou gebruikersnaam op 6
Toch wel de slechtste speler vandaag weer. In de winterstop maar eens weer kijken naar een buitenspeler want de 5 die we nu hebben op de flanken zijn allemaal 10x niks. Geen een van de 5 heeft een goede dribbel, diepgang of actie in huis.
Wat we moeten doen om het beter te doen tegen de mindere ploegen? Jou niet opstellen.