Nieuws

Feyenoord lijdt aan 'Van Boekel-syndroom'

FeyenoordTM

Zaterdag speelde Feyenoord teleurstellend met 1-1 gelijk tegen Fortuna Sittard. Daarmee liepen de Rotterdammers alweer voor de vierde maal averij op in de eredivisie uit elf wedstrijden. Na afloop komt er een bijzondere statistiek aan het licht.

Feyenoord pakte zaterdag geen enkele kaart. Scheidsrechter Van Boekel floot dan ook een vrij prima wedstrijd. Toch wonnnen de Rotterdammers slechts twee van de laatste veertien (!) wedstrijden wanneer scheidsrechter Pol van Boekel de lakens uitdeelde. 

De laatste winst in eigen huis wanneer Van Boekel floot dateert uit maart 2020. Destijds won Feyenoord met 2-0 van Willem II.

vanboekel

Data via Transfermarkt

Delen

Reacties

Ben het helemaal met jou eens. Wat een drol van een scheids. Steeds maar weer in discussie na een overtreding. Terwijl tijdrekken bij hem de gewoonste zaak van de wereld is.
Prima wedstrijd? Geen excuses voor de barslechte eerste helft, maar prima? Deze gast waarschuwde in minuut 11 voor tijdrekken om in de daaropvolgende 86 minuten nul kaarten ervoor uit te delen.
Ik heb een charge onbestraft zien blijven die bij andere scheidsrechters rood zijn en hem zien fluiten voor de meest pietluttige onzin. Wmbt vraag te Kloese of deze zak een stadionverbod kan krijgen.
Geeft de keeper in de 11e min een waarschuwing voor tijdrekken laat ie hem de hele wedstrijd zijn tijd nemen
Tijdrekken mag wel iets strenger worden gestraft in mijn beleving.
Was vandaag ook niet gek als je kijkt hoe die vandaag het spel dood maakte als je al keek hoeveel tijd de keeper rekte.