team

VK Sportphoto

Nieuws

Dilrosun is strijdbaar: "Ik heb de aanbieding afgewezen en besloten te vechten voor mijn plek"

Karst

Javairo Dilrosun heeft zich de afgelopen weken weer teruggeknokt in het eerste elftal. Lang leek de positie van de vleugelaanvaller kansloos, maar nu komt hij weer voor in de plannen van Slot. Na afloop van de wedstrijd tegen NEC blikt Dilrosun, tegenover de camera van ESPN, terug op een moeilijke periode.

Dilrosun was vandaag belangrijk voor Feyenoord met de openingstreffer. "Ik moet zeggen dat ik niet sterk begon aan de wedstrijd. Ik had een paar slechte momenten in het begin, maar naarmate de wedstrijd vorderde, ging ik beter spelen. De goal gaf mij zelfvertrouwen. Vanaf het moment dat de bal van mijn voet ging, wist ik dat die erin ging."

Dilrosun heeft hard moeten werken voor zijn basisplaats. Afgelopen zomer kwam de vleugelaanvaller niet meer voor in de plannen van Slot. Toch speelt Dilrosun de laatste wedstrijden vast als basisspeler. "In het begin van het seizoen heb ik een moeilijke periode gehad. Als er een goede aanbieding kwam, mocht ik weg. Ik heb besloten die aanbieding af te slaan en te vechten voor mijn plek bij Feyenoord." Hard werken loont, aan het einde van de eerste seizoenshelft krijgt Dilrosun weer minuten van Slot. Tegen Heracles Almelo zelfs een basisplaats. "Ik was vandaag belangrijk met een goal. Ik moet deze vorm aanhouden en dan zien we wel wat er gaat gebeuren. Het is een snelle sport. De ene wedstrijd houdt iedereen van je en de andere wedstrijd zit je op de bank, of zelfs de tribune. Dat weet ik en daarom geef ik iedere dag alles. Ik wacht op het moment dat ik het kan laten zien. Ik heb iedere dag hard gewerkt. Op de trainingen heb ik laten zien waarom ik nog steeds van meerwaarde ben voor dit team. De trainer geeft mij de kans en het vertrouwen om te starten."

Dilrosun legt uit wat hij bedoelde met zijn celebration na afloop van de 1-0. "Het is geen wraakactie omdat ik een tijdje niet gespeeld heb. Ik doe dit al sinds ik hier speel. Het is een celebration die ik samen met mijn dochter heb verzonnen."

Delen

Reacties

Dit geeft uiteindelijk wel de doorslag tussen nr 1 staan of nummer 2.

Psv heeft Lang en Bakayoko. En dat is lekker voor Luukie, die accelereert als nooit tevoren.

Wij hebben eigenlijk, geen een buitenspeler die constant presteert, nouja Stengs heeft het een tijd lang goed gedaan maar dan meer als 10. Ondanks we dus iets van 80 buitenspelers op de loonlijst hebben staan.
Als je het zo bekijkt is het wel een wereldprestatie van Gimenez dat hij er zo veel in heeft liggen.
Tjsa, blijft niet het niveau winger waar we allemaal op hoopten na de zomer. Maar de laatste wedstrijden levert hij wel het meeste. Knap dat hij is blijven werken, terwijl hij ongeveer nummer laatst was, en nu weer belangrijk is voor het team en de club.
al 3 wedstrijden op rij je beste buitenspeler en dat is vrij triest
Verdient wel meer krediet! Speelde een goede eerste helft, maar kan in de ogen van de Kuip niets goed doen. Werd een aantal keer na een dreigende actie onderuit geschopt en als je kijkt naar hoe geertuida en later nieuwkoop speelde, kan je ook weinig van hem verwachten.. maakte beide vrijwel geen fatsoenlijke overlap..
Topper, je speelde weer een goede wedstrijd! Live mensen delen dit , tv mensen krijgen niet alles mee.
Vond hem niet heel denderend op zijn doelpunt na. Even besluiteloos als altijd.
Kan….. maar je kunt niets zeggen over zijn inzet!! “Bijna” iedereen wil dat hij weg gaat en dat hij slecht is. Een ding is zeker deze jongen blijft vechten voor Feyenoord.
Over de inzet van Nieuwkoop kun je ook niets zeggen, maar dat maakt hem geen goede speler. Dilrosun was gewoon wederom matig. Enige verschil met andere wedstrijden is dat hij verre van de enige was.
Ik vond hem prima. Het ene doelpunt scoorde hij zelf, bij de andere gaf hij de pre-assist. Was dreigend!
Gewoon strik eromheen en weg ermee. Behalve dat doelpunt kwam er werkelijk geen enkele pass of voorzet fatsoenlijk aan. Wel erg leuk allemaal met "hij was het meest dreigend" maar dan moet je ook ermee doen en dat gebeurde gewoon weer niet. Volgende wedstrijd gewoon Stengs op rechts en Lingr op 10 vanaf de start.
Oneens. Hij gaf ook de pass op Wieffer die daarop de assist voor het tweede doelpunt kon geven. De enige speler die bij beide doelpunten betrokken was. Speelde prima op twee zwakke voorzetten na.
Hij was vandaag wederom de meest dreigende aanvaller…
Meest dreigende waar wederom gewoon niets uitkomt. Leuk dat doelpuntje maar verder was het 3x niks. Werkelijk geen enkele pass of voorzet kwam fatsoenlijk aan.
Klopt niet, was dreigend en ook betrokken bij het andere doelpunt
Wat hebben Paixao en Gimenez klaar gespeeld dan? Je kan niet alleen de kar trekken.