Betrouwbaar
bitello-gremio

Gremio

Transfers

'Dinamo Moskou denkt goede papieren te hebben voor Bitello'

FeyenoordTM

João Paulo Bitello heeft deze week de mogelijkheid om zijn club Grêmio in te ruilen voor het Russische Dinamo Moskou. Dat melden verschillende Braziliaanse media. De aanjager op het middenveld geniet ondertussen nog altijd belangstelling van Feyenoord.

De Braziliaanse club is bereid om Bitello deze week nog te verkopen en zou zelfs al in hoofdlijnen akkoord zijn met een voorstel van zo'n tien miljoen euro. Of Bitello zelf de overstap naar Rusland wil maken, is nog maar de vraag. "Ik ben op de hoogte van het Russische voorstel", aldus Bitello. 

De middenvelder vervolgt: "Het is volledig in handen van mijn manager: hij weet wát ik wil. Ik ben gefocust op Grêmio en Brazilië onder-23 en mijn focus en energie liggen op de trainingen- en wedstrijden." Bitello zelf weet nog niet of zijn toekomst in Rusland ligt. "Er zijn mogelijkheden, maar niets is zeker. Mijn manager heeft contact en we gaan zien waarin dit resulteert."

Bitello is momenteel met Brazilië onder-23 in Marokko, waar de interlandperiode door omstandigheden is afgebroken. Het idee leeft dat Bitello daarvandaan rechtstreeks naar Rusland kan reizen om de transfer naar Dinamo Moskou af te ronden, maar de entourage van de speler weet dat Bitello niet per definitie een Russische overstap prefereert.

De transfermarkt voor clubs uit de Premjer-Liga sluit aanstaande donderdagavond laat. Bitello, die een ingeschatte marktwaarde van zeven miljoen euro vertegenwoordigt, staat in Brazilië nog tot eind december 2025 onder contract.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wie wil dat niet, in deze tijd in Moskou spelen.
Als Timber zo blijft spelen als afgelopen tijd hebben we hem niet nodig!
Met Milambo en Zechiel hebben we 2 goede vervangers voor op 8. Helaas denk ik dat Zerouki dan vaker als reserve erin gaat komen ipv een van de 2 talenten.
Laat timber een maar n tijdje staan.denk niet dat we hem nodig zijn
Paixao heeft hem ff verteld hoe wij hier werken. Nu wil die alleen nog maar naar Feyenoord ;-)
'Het volledig in de handen van mijn manager'
Die knul heeft blijkbaar totaal geen eigen wil en ambitie.
Ook niet doorgepakt, gozer kan toch nog beter wachten. Maar het draait toch allemaal geld en dat wordt alleen maar erger.
Even of topic en veel belangrijker... al iets bekend over aard van de blessures van Ayase en Luts?
Ik las onder een ander bericht onbevestigde informatie dat het beide om lichte blessures gaat. Was eenzijdige informatie dus niet bevestigd
Wordt steeds gekker:" in de handen van mijn manager, de entourage rond de speler. Wanneer je hoofd daar naar laat hangen, kies je voor het geld toch. Die moeten ook een goedbelegde boterham mee eten.
Als die man zo goed is dan is het wel apart dat alleen nu dan Dinamo Moskou is gekomen, meestal komt er wel een Portugese club om zo een speler binnen te halen. Feyenoord heeft nu andere keuzes gemaakt, je kan niet iedereen kopen.
Wie gaat er nou nog naar t land van Putin? Zou ‘t dan zo’n rare kerel zijn ?
Veel van die brazilianen hebben niet veel te willen. Deze jongen zijn transfer rechten liggen bij 3 aparte partijen. Alledrie willen deze graag profiteren van een 10m transfer som . Dan kan hij zelf niet willen vertrekken naar moskou, maar dan overtuigen ze hem wel. Aparte is dat de andere kandidaat van Feyenoord chavéz nu ook bij dynamo speelt. Die kennen de scouting lijst van Feyenoord??
Of ze zitten om het uur op 1908.nl. Is Telegram geen Russisch platform?
Zou zo maar zo kunnen zijn, want er is inderdaad een patroon zichtbaar. Wat is het toch triest dat deze jongens, ondanks dat ze er ook aardig gevulde bankrekeningen aan over houden, gewoon het onderwerp van vee- of slavenhandel zijn. Totaal geen zeggenschap en controle over je leven te hebben. Dan ben je met als dat Thaise meisje dat met die domme, lelijke Europeaan trouwt om de centjes en een beter leven voor je familie thuis.
Als ik daar 3 miljoen in het jaar zou gaan verdienen was ik ook onderweg naar Rusland
Zou een slechte keuze zijn, veel clubs willen hun vingers niet branden aan een transfer uit Rusland, en je speelt ook geen Europees. Dus niet bepaald een mooi opstapje naar een goede Europese club, wat volgens mij zijn ambitie is. Staat alleen een zak geld tegenover..
Je weet duidelijk niets van het int voetbal. Deze transfer periode alleen zijn er weer hordes zuid amerikanen naar rusland gegaan. Brazilie heeft in meerderheid ook geen enkele moeite met rusland.
Alleen omdat er veel naartoe zijn gegaan zegt niks over of het de juiste keuze is geweest. Maar goed jij bent duidelijk de expert haha
Baardmans, een oprechte tip: wat je zegt snijdt hout, maar de negatieve, belerende toon waarmee je je bericht aanheft is zo onsympathiek. Dat heeft dit bericht en jij toch niet nodig?
Ach, zo is baardmans nou eenmaal. Elk bericht van hem is alsof hij god zelf is en denkt iedereen de les te moeten lezen. Normaal roept hij er dan ook nog bij dat het leven geen computerspelletje is, maar daar is hij nu even mee opgehouden. Komt vanzelf wel weer een keer
Ff geduld hebben en in Januari hierheen komen 😜
Op dit moment lijkt het me een heel ongelukkige keuze om voor een Russisch team te kiezen. Ik verwacht dat de oorlog nog een heel vervelende escalatie zal krijgen, waardoor alles dat Russisch is of voor Rusland kiest - op wat voor manier dan ook - nog verder ge-blacklabled wordt. Zo’n jonge, talentvolle jongen heeft dan al een lelijk brandmerk voordat zijn carrière goed en wel is begonnen. Met zijn statistieken en de aandacht die hij nu genereert komen er op zeker andere clubs uit veel mooiere en (potentieel) lucratievere competities in beeld, los van Feyenoord.
Ik denk dat als Feyenoord nu het lijntje uitgooit voor koop in de winter, dat hij Moskou vriendelijk afbelt. Maar hebben we hem nog nodig?
Lees jij artikelen wel met je lijntje, dinamo bied 10m, denk jij dat Feyenoord dat in kas heeft nu of in de winter? Gewoon wederom een goede speler waar Feyenoord achter het net vist vanwege "niet spreken nederlandse taal" daarom loopt op die plek nu super timber....
Ja Feyenoord heeft wel meer in kas
Sure in je on volwassen dromen heeft de club een geld boom. In realiteit is het salaris en transfer budget al weer 2x op. Geeft verder niet ventje keep on dreaming...zoals gemeld bitello kon alleen komen als er iemand weg zou gaan. Zegt genoeg toch??
Zo Baardmans, jij hebt duidelijk de afgelopen weken weer onder het bureau van DtK gebivakkeerd, je bent zo goed op de hoogte van Feyenoords financiën. DtK rooie uitslag op zijn dijen met die baard…
Niet spreken Nederlandse taal ... hou op hoor. Alsof Lingr, Ivanusec, Hancko, gimenez, Minteh, paixao, trauner en dan vergeet ik er vast nog een paar wel nederlands spreken
Spelen die op de 6 of 8 positie in de as bijdehand? En die andere op paixao na spreken engels. Timber en wieffer staan niet voor niets op 6 & 8. Geloof het of niet slot is gewoon een groot fan van nederlandse spelers...
En wie zegt dat Bitello geen Engels spreekt dan?
Hij is niet gehaald omdat Gremio 12,5 of meer miljoen vroeg. Daarbij was de salarisruimte van Feyenoord op, daarom moest er eerst iemand weg die grootverdiener is (Geertruida, Dilrosun, Alireza bijvoorbeeld) om ruimte voor Bitello te maken
Timber krijgt dit seizoen voor het eerst voor langere tijd de kans op 8, wat waarschijnlijk zijn beste positie is. De afgelopen 2 wedstrijden deed hij dat uitstekend. Misschien toch eerst maar eens aankijken hoe hij dat over een langere periode doet in plaats van een eigen speler onmiddellijk af te kraken? Als Timber het goed doet (en dat betekent niet dat hij foutloos moet zijn en elke wedstrijd een 9 halen, dat doen andere spelers ook niet) dan hoeft Feyenoord ook geen Bitello te halen, mocht daar al geld voor zijn.
Niets met af kraken te maken maar zijn gewoon feiten, timber speelde lang niet altijd basis bij jong oranje, elke middenvelder die kan lopen wordt op geroepen voor het grote oranje behalve timber, er was 0 interesse van een buitenlandse club de af gelopen transfer zomer.

Timber is gewoon een snellere versie van fer maar zeker geen kokcü vervanger, te weinig dynamiek en techniek.
Is er ook een bullshitblocker op deze site?
Zal heel jammer zijn. Niemand meer gekomen voor Dilrosun?
☹️ hopen dat die niet gaat, volgens mij wil die niet echt
Feyenoord nog altijd alleen in de picture als er iemand vertrekt?
Transfermarkt hier is dicht. Kan niemand meer halen
Blijft een thema, wellicht interessant voor de winterwindow
Waarom heeft Feyenoord niet doorgepakt?
Omdat er geen spelers vertrokken voor serieuze sommen
Oké helder! Hopelijk in de winter nog interessant!
Maar de kop, de opmerking van Dynamo Moskou, leest net zo betrouwbaar als ‘Poetin denkt dat hij Oekraïne volledig in kan lijven’. Denkt…